שלום..

Sum41xGiRL

New member
אההההההההההההההההה

אני לא אסביר לך מה הקשר של הבלוז לרוק וכל השטויות שקשורות בקטע של בלוז-רוק-ג'ימי הנדריקס-לד זפלין אבל אני אגיד לך שתידע מה הקשר בין רוק לבלוז אני אספר לך דברים מעניינים.

SomebodyElse

New member
אני אוהבת את השיר הזה

מאז שהוא היה השיר היחיד של לד זפלין שהכרתי ועד היום, למרות שאני מכירה עוד המון שירים שלהם - עדיין יש לי פינה מיוחדת לשיר הזה. הוא מקסים. David Bowie - John, I'm Only Dancing

שירים מומלצים של The Doors ולד זפלי

ן... The Doors: Roadhouse Blues Peace Frog People Are Strange Riders On The Storm Love Street Spanish Caravan My Wild Love Touch Me Moonlight Drive Break On Through Waiting for The Sun End Of The Night whiskey bar לד זפלין: The Battle Of Evermore Travelling Riverside Blues That's The Way Whole Lotta Love Rock and Roll Ramble On Black Dog over the hills and far away Night Flight Immigrant Song Dazed and Confused Black Mountain Side

ketas

New member
תאמת שזה די מענין

אם תשימו לב כמעט לכל להקה יש שיר מסויים שכולם מכירים, ונהיה כמו המיצג של הלהקה, זה קורה (ותסלחו לי על העברית) עם "סטרווי טו האבן" של לד זפלין "דה וול" של פינק פלויד "סמוק און ווטר" של דיפ פרפל בוהימיין רפסודי (וגם קצת "וי ויל רוק יו" ו"וי אר דה צ'פמפיאונס") של קווין ונדרוול של אואזיס ואפילו "סמלס לייק טין ספיריט" של נירוונה. כמעט כל השירים ה"ענקיים" האלה תמיד לא יהיו אהובים במיוחד על המעריצים האמיתיים של הלהקה, ויחשבו כחרושים וטחונים מצידם. דווקא האנשים שלא ממש מכירים את הלהקות יחשוב את השירים האלה לדברים הכי טובים שהם שמעו אי פעם.

מסכימה חלקית

נכון לכל להקה יש את ה-להיט שחלק גדול מהאנשים יכירו אותם בזכותו אבל לא כל המעריצים שונאים את השירים האלה. פשוט זה ששיר פופלרי זה לא הופך אותו להכי טוב. אני דווקא מכירה את זפלין בזכות שיר אחר אני פשוט לא מתה על Stairway to heaven, אני חושבת שייש לזפלין שירים הרבה יותר טובים ממנו אבל אני לא שונאת אותו. את The wall אני מאוהבת אוהבת, שיר טוב, אבל, שוב לפינק פלויד יש הרבה שירים, הרבה יותר טובים מThe Wall וWish You Were Here שהם הכי קליטים שלהם ועל בוהמיין רפסודי אין מה לומר, זה אחד השירים הכי טובים של קווין, זה שהוא הכי מפורסם זה לא פוסל אותו כשיר מצויין.

UnderTown

New member
תראי

הבעיה עם להיטים, זה שהם מביאים מעריצים "מזויפים" ללהקה. יש מיליוני ילדים שמכירים את סמלס לייק טין ספיריט, אבל סך הכל, הם לא ממש מעריצי נירוונה. השיר הזה הביא מלא מעריצים לנירוונה ועשה היסטריה, אבל סך הכל חלק גדול מהמעריצים הם פופיסטים שנגררו על הגל החדש של הגראנג'.

נכון

אז הם לא באמת מעריצים ומי שמעריץ באמת להקה כל שהיא זה לא צריך להפריע לו ;) זה ממש לא מפריע לי שאנשים שומעים רק את Whole lotta love ואומרים שהם המעריצים הכי גדולים של לד זפלין. יגידו מה שהם רוצים אם זה גורם להם להרגיש טוב עם עצמם

ketas

New member
אני אישית יכולה להגיד

שאני אוהבת להקה כלשהי אחרי שאני מכירה את השירים הלא מוכרים שלה...או לפחות יש לי איזה דיסק או שניים. אני לא יכולה להגיד למשל שאני שומעת רד הוט צ'לי פפרס אם אני מכירה חמש שירים בערך.

itoosh2

New member
ולי לעומת זאת יש 6 דיסקים מקוריים..

של רד הוט אז אני יכול להגיד שאני מעריץ שרוף
וגם שתי דיסקים של לד זפלין אז אני יכול להגיד שאני מעריץ שרוף? אבל למשל אין לי דיסקים של אודיוסלייב אבל אני מכיר המון שירים שלהם ואני ממש אוהב אותם אז אני לא מעריץ?

ketas

New member
6 דיסקים?

אכן מעריץ שרוף...למרות שיש לי אחד...(קליפוניקיישן) אבל עדין, זה לא מספיק בשבילי להגיד שאני מעריצה... אגב, אתה ממליץ על איזה דיסק מסויים מהם? או לקנות את כולם ברצף?

psychoit

New member
אם קנית את קליפורניקיישן..

אני חושבת שתתחבר או ל-by the way או ל-blood suger sex magik. יש לי 4 אלבומים שלהם ואני לא מחשיבה את עצמי מעריצה אבל אני בהחלט יכולה לומר שהם הלהקה האהובה עליי. האלבום שאני הכי אוהבת שלהם הוא one hot miniute שאליו דווקא הכי קשה להתחבר!

מישהו פעם נתן לי את קליפורניקיישן

כמתנת יום הולדת אבל זה היה צרוב
איזה קמצן. אמממ blood suger sex magik לדעתי היה האלבום הכי טוב שלהם למרות שאני ממש לא אוהבת את רד הוד

psychoit

New member
דם,סוכר,סקס,קסם הוא אלבום מצויין

לדעתי אבל אני יותר מתחברת ל-on hot miniute האלבום שבא אחרי blood suger sex magik. יש באלבום הזה משהו מאוד שונה ומיוחד. blood suger sex magik הוא אלבום מאוד קליל וקופצני ואילו on hot miniute אלבום די אפל וכבד יחסית ללהקה ובגלל זה המון לא מתחברים אילו. הסיבה העיקרית לשינוי הייתה ההיתחלפות בין ג'ון לדייב. אני יותר אוהבת את ג'ון מדייב אבל on hot miniute הוא עדיין האלבום האהוב עליי.

Sum41xGiRL

New member
Aeroplane

Warped My friends ואני חושב גם ל-Coffe shop... (הייתי צריך לבדוק את הדיסק כדי להזכר בשירים...)

למעלה