שלום..

butiful angel

New member
שלום..

אז ככה...חחח אני שחר. השנה התחלתי לשמוע רוק והבנתי שזאת המוזיקה האהובה עליי (כאילו זה מעניין אתכם..חחח). וגיליתי שיש לי חור בהשכלה..חח מבחינת להקות.. אחותי הציעה לי ליומולדת דיסק של ה"דורס", וחשבתי שאני כלל לא מכירה אותם או שירים שלהם, וכנ"ל לגבי לד זפלין..ושאר הלהקות.. אני אוהבת את סימפל פלאן, בלינק 182, לינקין פארק..ואבריל לאבין שזה לא ממש קשור אבל קצת. אז אמרתי יאללה ניכנס והגיע הזמן שאני אכיר עוד להקות... אז אתם מוזמנים לעזור לי...כאילו בשירים וכאלה.. תודה וסורי על הנאום הארוך! שחר

DOCTOR ROBERT

New member
אוקיי...

אז את אוהבת בעיקר ניו-מטאל (או ראפ-מטאל אם תרצי) ופופ-רוק. אם את רוצה לבדוק עוד להקות ראפ-מטאל, את יכולה לנסות את Rage Against The Machine, אבל אם את בכיוון של פופ-רוק, אז תצטרכי לחכות שמישהו אחר יענה.

slallum

New member
כמו שצריך =]

חור בהשכלה זה לא טוב, זה מה שהיה לי לפני שהגעתי לפורום הזה
עדיין יש לי קצת חור בהשכלה, אבל פחות
בכל מקרה, תנסי לשמוע Led Zeppelin, כדאי ביותר
גם Pink Floyd יסתמו חור גדול בהשכלה, למקרה שאת לא מכירה
ה-Doors וה-Rolling Stons (שמשום מה אני לא יכול לחשוב על הדלתות מבלי לחשוב גם על האבנים
) גם 2 להקות די מרכזיות
משהו שאולי יותר קרוב לסגנון שלך, שהרבה מאוד אנשים מתחילים ממנו, זה Black Sabbath, להקה מצויינת לדעתי :) וסתם להקה שקרובה לסגנון שלך ולדעתי תאהבי - Staind =]

ketas

New member
אם כבר Staind

אז גם creed זה די נחמד. ואם אני תתחילי לאהוב דברים בסגנון הרולינג סטונז,פינק פלויד ולד זפלין ההמלצה העיקרית שלי היא queen ובעיקר שנות ה70 שלהם. העיקר, תאתרי סגנון מוזיקה (או לפחות להקות) שאת אוהבת ואז יוכלו לכוון אותך יותר טוב.
אח, איזה סולו גיטרה pearl jam - yellow ledbetter

electric blues

New member
לי יש כמה המלצות

האמת שאת הסגנון שאת שומעת עכשיו אני לא ממש אוהב, אבל מה לעשות, על טעם ועל ריח... אז אני ממליץ לך על מגוון בעיקר, אבל הנה כמה דוגמאות: -הנדריקס!!!! לדעתי חשוב להכיר את הבסיס. במוזיקה שאני שומע הגיטרה היא מרכזית מאוד וכמעט כל גטריסט פוסט-הנדריקסי מושפע ממנו. -דייר סטרייטס! לדעתי את דווקא תאהבי אותם הם יותר עדינים בסגנון שלהם, ולדעתי הם ממש מעולים.(אני ממליץ במיוחד על אלכימי-הדיסק מההופעה החיה) -לד זפלין! הם מעולים! הם פשוט מעולים... ובסגנון דומה אני ממליץ גם על -דיפ פרפל! -גאנס נ רוזס! את בטוח מכירה שירים שלהם. אין מצב שלא... -אריק קלפטון! הלהקה שלו מהסיקסטיז-קרים, השפיעה מאוד על הנדריקס, דרך אגב. -G3! אם את אוהבת גיטריסטים, אלה שלושה גיטריסטים מעולים. -פינק פלויד! פרוג רוק במיטבו. -AC/DC! מגניבים. וגם קצת מטאל (לא גראולים וכזה בולשיט...) -איירון מיידן! הם מעולים וסוחפים ואני ממליץ לך לשמוע אותם. -בליינד גארדיאן! פאוור מטאל במיטבו. (האלבום NIGHTFALL IN MIDDLE EARTH הוא פשוט יצירת מופת של פאוור מטאל) -דימונס אנד וויזרדס! פרוייקט משותף של הזמר המעולה של בליינד גארדיאן והגיטריסט של אייסט ארת'. לאלבום גם קוראים כך (DEAMONS AND WIZARDS) לדעתי יש מצב שמכל מה שכתבתי כאן, זה האלבום שהכי תאהבי. תקשיבי לשיר FIDLER ON THE GREEN(סליחה אם את המלה הראשונה לא אייתי נכון...) לדעתי את יכולה ממש לאהוב אותו!!!! והנה השמות שכתבתי באנגלית, כדי שיהיה לך נוח לחפש באינטרנט: Jimi Hendrix, Dier Straits, Led Zeppelin, Deep purple, Guns n roses, Eric Clapton, Cream, G3, Pink Floyd, AC/DC, Iron Maiden, Blind Guardian, Deamons and Wizards. תתחילי לשמוע את כל אלה, וזה ייתן לך בסיס טוב לרוק לדעתי. אם את שואלת אותי, אז אני ממליץ גם על בלוז, מוזיקה אירית, ופלמנקו (גיטריסטים ספרדיים).

PsYcHo SeXy

New member
הדיסק של דייר סטרייס בהופעה הוא

פשוט מעולה! ממש ממש מדהים...

NightVampire

New member
עד שאת לא שומעת

את השיר STAIRWAY TO HEAVEN של LED ZEPPLIN את לא יודעת מזה רוק אמיתי וזאת לא דעתי אני בטוח שהרבה מסכימים איתי פה ומה שאת קוראת לו רוק זה לרוק זה בעיקר פופ חוץ מלינקין פארק שהם סתם זבל לפי דעתי ד"א אני חדש [= ... שלום

NightVampire

New member
שיר שחרשו עליו זה

NOTHING ELSE MATTERS כל בן אדם שלוקח גיטרה ורוצה ללמוד לנגן ישר מנסה לנגן את זה... זה פשוט חופר..

UnderTown

New member
ממש לא

סטרווייס טו הבן, וסליחה מראש מכל מי שבטוח שלד זפלין הולידו את הרוק, זה ממש לא דוגמא לרוק. חוץ מזה שזה שיר די גרוע לדעתי, אף פעם לא הרגשתי בו את הרוח האמיתית והכיפית שיש ברוק. בכלל, לדעתי לד זפלין הם הרבה פחות ממה שעושים מהם, ויש מיליון להקות רוק יותר טובות מהם. די להתלהב.

wish i was here

New member
שחתת פרה קדושה

לד זפלין הם בין האבות של הרוק ובלעדיהם רוק לא היה מה שהוא היום...כל להקת רוק כבד\הבי מטאל שבאה אחריהם הושפעה מהם וכל גיטריסט שבא אחריהם הושפע במג'ימי פייג',וסטיירוויי טו הבן היא דוגמא מושלמת להעזה מוזיקלית שיצאה על הצד הטוב ביותר

Sum41xGiRL

New member
פרה קדושה זה טוב

לעשות מלד זפלין סיפור גדול זה לא. אין ספק, להקה גדולה.. אבל אתה מגזים הם לא היו כל-כך משפיעים דיוויד בואי, ביטלז, ראמונז, הסטוג'ז וג'ימי הנדריקס היו יותר.. אתה פה קצת הגזמת. BuZZcocks - Ever fallen in love?

Sum41xGiRL

New member
Are ya kidding?

אולי זה השיר הכי חרוש שלהם, אבל הוא בלי ספק גם ההכי טוב!

למעלה