שלום!

לגעת בנקודות רגישות...

זו המומחיות שלי. אבל עכשיו אני מסוקרן. על מגניביותה של הרוני, הרי אין עירורין! שתף, ספר ופרט. איש יקר (אה, והשם זה גל
)

jos20

New member
אז ככה. לגבי רוני...

נדלקתי קשות על אחד מרקדניה... ואחרי כמה דייטים זה לא הלך.. והתבאסתי קשות .... ולכן קשה לי לראות עכשיו את הקליפ שלה או הופעות שלה.. אני סתם לוקח דברים ללב מדי :)

mesh33

New member
מה??????

עדי, ככה?????? אחרי כל התכונים שלנו לשיר שירים של עברי כשהם יעלו ולצווח בקולי קולות "ווואו שיגעון" כשאמילי מרימה את ידיה המעוטרות בחותלות עם כוכבים, את אומרת שהיה כיף עם הפיקיות?!?!?!?! טוב בסדר...... אני נאלצת להסכים.....
אבל רק בגלל שהן נראו כמו שתי ברביות וזה שיעשע אותי בטירוף.....

אני חייב להדחף

בתור "החבר של זה שאהב את הפיקיות"- באמת קיבלנו את הכרטיסים הפתעה (מהליקון), והסיבה האמיתית שהלכנו אחרי הפיקיות היא שאנחנו לא ממש מכירים את השירים של עברי לידר (טוב, נו... קניתי את הדיסק הראשון
) היה נחמד לראות את כל (?) הפורום שם. יצא לי ללכת לכמה הופעות לאחרונה, וללא ספק אתם הקהל הכי מדהים שראיתי (טוב, נו. חוץ מהקהל של קיילי- אבל הם היו 12 אלף ואתם כמה עשרות) עברי התברך בקהל מדהים וכצופה מהצד, היה מדהים לראות את האנרגיה שיצאה מהמקום הזה. ג'וס ואני אוהבים מוסיקת פופ (מטופשת?) ואפילו גאים בזה. ואוהבים את רוני (טוב, נו- עד הפרשיה הרומנטית ההיא) - וגם... נו, לא תהיה לנו ברירה אלא ללכת למסיבת ההשקה של הדיסק של האחיות פיק בשבוע הבא. אני משוכנע שהן תזכורנה אותו
בכל מקרה- אני סתם מקשקש... הייתם נהדרים!

חברי הפורום, הודעה חשובה:

אני עוזב, ואינני מסתכל לאחור... אני חושב שסוף סוף מצאתי חברים חדשים, המבינים לליבי ולא ילעגו על טעמי המשובח במוזיקה. יניר וגו'ס, אמצו אותי לחיקכם. הושיעו אותי מעולם-שונא-תרבות-הפופ, ש-בוא אני חי (ואם תוך כדי, אני אקבל כרטיסי הפתעה מהליקון לכל מיני ארועים, אז מה טוב) אתם הנהדרים איש יקר

Ez sLeeP

New member
חצוף.

האהבה שלנו (נו טוב, שלי) אליך לא קשורה בדבר. לא הסתרתי מעולם את סלידתי מן הפופ הטיפשי והמטופש, אבל אני חייב לציין שלאחרונה הוא מתחבב עליי. בעיקר לאור תנועות הריקוד שהוא מאפשר. אז תסלח לי, אין לך רשות עזיבה. אתה מקורקע.
ג'וס בייב וחברו היקר - Welcome! קהילה חמה ואוהבת הננו. ברוכים הבאים!

jos20

New member
איש יקר!

אתה מוזמן להצטרף לחוג המסכנים שאין להם איפה לבלות כי בישראל אף אחד לא באמת מעריך את המוזיקה שהם אוהבים! :) הפופ רק עכשיו מצליח להרים את הראש בישראל... למה לא הצטרפת אתמול לקפיצות? הרגשתי לבד, אף אחד לא הצטרף אלי (אבל דניאלה עשתה לי
מהבמה!)

ג'וס, אני חייב להתוודות

אני הייתי זה שעמד ממש לפניך עם רעמת התלתלים (אני סתם אוהב להעדיר אותה) ואפילו נסחפתי למספר קפיצות ונעינועי עכוז (לא יכולתי יותר מידי, הייתי חייב לשמור כוחות להדרן האלקטרוני של עברי שלוקח ממני המון אנרגיות). וכן, כן, ראיתי שדניאלה קלטה אותך מרחוק (קשה היה שלא), וסימנה לך להמשיך, אכן היה משעשע. אני מבטיח, בפעם הבאה, להצטרף בגאון לריקודיך ולא להפיקרך לבד, כי אנחנו, נערי הפופ, חייבים, To Stick Togther. איש יקר

אתה רוצה להיות מאומץ לחקינו?

לונדון. 28/2 קיילי מינוג. הופעה חד פעמית. get this

jos20

New member
וואלה איש יקר

לא זוכר מישהו עם רעמת תלתלים- הייתי מרוכז מדי בברביות הפופ שזייפו על הבמה! :) אבל אתה תותח! אוהב את איך שאתה כותב! ועשה מאמצים להגיע לטי אל וי ביום שני (אפשר להגיע בלי הזמנה, יניר?)

רוצה גם רוצה...

צעדי הראשונים במועדון נערי הפופ. אני מתרגש. האם זוהי בחינת הקבלה??? זהירות, אני עלול להפתיע ברמת הספונטניות שלי... מה בתוכנית?

בתוכנית קיילי אחת

והרבה הרבה סטוק-אייטקין-ווטרמן (מה זאת אומרת מה זה???) הצעד הבא- ללמוד את כל הריקודים של הקליפים של Steps אבל זה באמת כבר לא קשור לפורום עברי לידר

למעלה