שלום!

Oh My...

אני רואה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד... האם תקבלו אותי גם ללא ניסיון קודם? אני מבטיח שלא תצטערו. I'm a Quick Lreaner... אז עם מה מתחילים? One For Sorrow?

יניר ו jos ../images/Emo187.gif

יניר אתה לא מקשקש .. ו jos אני חייבת לציין שהרגת אותי מצחוק , אתה אחלה בן אדם .. זהו תהנה מהפיקיות (שאגב הן כבר עשו לטים ילד או לא????????)

מורי

you ain't seen nothing yet honey זה הצחיק אותך??? והוא עוד לא התחיל בכלל עם החיקויים שלו...

יניר וjos

אוי אתם מצחיקים. באמת עשית לנו את זה בהופעה של הפיקיות. ממש הבאת אותה באנרגיות בהופעה שלהן , היה מצחיק ביותר... ואתה בהחלט מוזמן להשאר אנחנו מקבלים כל אדם בזרועות פתוחות
גם אם עדיין לא דבק בו ה"חיידק של עברי" .... אני בטוח שתמצא פה עוד אנשים השותפים לחיבה שלך לפופ (כגון גל איש יקר שלנו)

מיטקין

New member
היי אנשים.. אני טים שרוצה ילד...

מהפיקיות מצטער שהסתרנו עם השלט חחחחחח... אתם ממש אחלה.... חבל שהתביישתם לבוא יותר קרוב אלינו חחח היה שמייח...... טוב, תהנו כאן המווווונים.. אוהב, טים

jos20

New member
כן, קצת התביישתי

לעזוב את יניר האמת...:) גם לא בדיוק הבנתי למה קראתם לי לבוא אליכם!

resputin

New member
כי היית משעשע וPopי!

הנחתי שתביא חלק מהPopיות שלך איתך ותשעשע את כולנו, אבל סירבת- אז היינו צריכים לשעשע את עצמנו. זה, וכדי שסופסוף נדע מי זו מי
.

jos20

New member
תודה, לא ציפיתי

לכל כך הרבה תגובות חמודות!

כמו שראית אתמול אני מקווה

אנחנו האנרגיות שחשתם בקהל יש לנו אותם פה בשפע זה מה שאני אוהב כל כך הפורום הזה... האנשים הכי חמים בתפוז מתקבצים פה בפורום המקסים הזה...

resputin

New member
../images/Emo12.gif הוא ידיד של יניר.

יניר היה מטר וחצי מאחורה בהופעה, ובכלל לא זיהיתי אותו.
הוא(ג'וס) מפתח תקווה וגם, וחמוד להפליא.
הם גאים בזה שהם חובבים פופ דביק, כגון הפיקיות ורוני. סתם סתם, ת'אמת היית ממש חמוד ומשעשע.. ודווקא ממש ביאסת אותי שלא הסכמת להתקדם ולשעשע אותנו בהופעה של הפיקיות, כי היית ממש חמוד- טוטאלי בHype של ההופעה, עם התזוזות והמילים. זה בכלל הכניס אותי לשוק, שאתה מכיר את כל המילים. נו שווין, יש חיים מחוץ לתפוז
.
.

אני רוצה לצאת חוצץ,

נגד כל הגישה שלך לנושא תרבות הפופ. מלשון דבריך, ניתן היה לחוש בזלזול מסויים באהבתם(נו) לפופ דביק כגון הפיקיות ורוני. רביבוש, עם כל הכבוד להיותך מחליפו-של-מנהל-פורום-בהעדרו/ מקורב-לצלחת-בצורה-זו-או-אחרת, אנא שקול מילים. *זה היה איש יקר שומר על האינטרסים של חבריו החדשים* איש יקר

גלוש../images/Emo70.gif

אל תדאג הצלחת מגינה על זכותך הטיבעית לאהוב כל סוג פופ דביק ככל שיהיה

resputin

New member
אשלים את המשפט ואומר:

"שקול מילים או שקול שיניים" -וישנם נושאים שאני מוכן להניח את שיניי על המאזניים לגביהם, כגון מוזיקה. אין לי בעיה עם תרבות הפופ- ואף אומר כי מצאתי עצמי דבוק בעבר וכן בהווה לשירים פופיים, דביקים ברמה כזו או אחרת, שהתנגנו אינסוף בכל מכשיר תקשורת המונים שקיים- אך בנימה פלורליסטית ומדיפה מטעם אישי כאחת, אומר כי עם כל הכבוד לאחיות פיק (..ויש כבוד)- they're not my cup of tea, בין אם זה גורם לך לצאת חוצץ נגד דברי ועמדתי או לא. נא לא להשתמש בספקולציות, או להמשיך את קו המחשבה שלי. -בין אם זלזול או לא, זו דעה אישית. כל עוד זה לא נכתב שחור על לבן, אל תניח הנחות.

jos20

New member
רספוטין..

קודם כל... איזה כיף לשמוע את הדברים שלך! דבר שני אני המום מהשיר שאתה מצטט בחתימה האישית שלך.. הלא הוא השיר המדהים love song to a vampire של אנני לנוקס... וואו... אני מחפש שנים את הקליפ שלו שהייתי רואה המון באמטיוי כשהוא רק יצא ושנים לא ראיתי אותו... אניחולה על השיר הזה! סחתן!

למעלה