שלום!

jos20

New member
שלום!

היי, אני הבחור שקפץ כמו מטורף מסביבכם כשהאחיות פיק הופיעו (ומנהל הפורום לעתיד שלהן- אי"ה פיק) ורציתי להגיד לכם שאתם אחלה חבר'ה! היה ממש כיף בהופעה!

Arielcohen

New member
IT'S YOU?!

שידעת את השירים שלהן במפתיע ונעלמת במפתיע כשהן ירדו מהבמה?

jos20

New member
כן! זה אני

ואפילו קיבלתי כרטיס להופעה במפתיע, וכששמעתי מי מחמם את עברי צהלתי ושמחתי! :) בתור אחד שאוהב פופ שטחי שטותניקי ושמייח...

חחח ואני עדיין כועסת

שלא הסכמת להרים את השלט שלנו:p סתם האמ.. אתה מגניב..:] ואגב, אתה ממש מזכיר לי מישהו מהאזור שאני גרה בו.. אתה אולי במקרה פליט מבשרת?:p

אאאווו.. אז דע לך שיש ילד

בכיתה ז'-ח' שמאוד דומה לך.. קבל זאת כמחמאה:p ברוך הבא
אני נועה.. (נאמ זאת עם השלט.. שניסינו לשכנע אותך להרים אותו האאאאמהאאממ
)

אני זוכרת שנדחפת שם...

זה הייתה אתה שהייתה עם אחת גבוהה והיה לך גופיה שחורה כזאת??

היי ג'וס

ללא ספק, אחד מפצצות האנרגיה הגדולות והסוחפות שראיתי בזמן האחרון, ועוד לצלילי הפיקיות. מה רב הנוי. אתה יכול לתאר לעצמך את האכזבה שהיתה לאחר שנטשת אותנו כשזוג ה-(ואני באמת מחפש תיאור מספיק טוב בשביל לתאר אותן, אבל שום דבר לא עולה לי בראש), ירד מהבמה. ואנחנו, לתומינו, חשבנו שתמשיך לשעשע אותנו גם בהופעה עצמה. בשביל לחפר על הסתלקותך בבוא העת, אתה מוזמן לשעשע אותנו פה. נשמח מאוד. *ראה זו כהזמנה רשמית להצטרפות לפורום* איש יקר

jos20

New member
מצוין איש יקר!

בגלל שאני וחברי הטוב לא בקיאים בשירי עברי לידר, אולי רק בלהיטים הגדולים, החלטנו לפנות את עצמנו לבר, שם פגשנו את גל אוחובסקי היקר ואת יניב וייצמן המתוק. היה אחלה קהל בהופעה והיה ממש מחשמל כשכולם שרו ביחד. אפילו שלא הכרתי את רוב השירים, הרגשתי את החשמל שהיה שם באוויר, ובעיקר את האהבה הענקית. אגב מאוד התרגשתי מהשיר השלישי שהוא שר. אני לא זוכר איך קוראים לו אבל היה שם משפט מקסים בפזמון, "בגללך החזקתי חיים", או משהו בסגנון (אני ממש נבוך שאני לא יודע את המילים אז תסלחו לי!) ותודה רבה על ההזמנה הרשמית להצטרף לפורום- אני מקבל אותה. נפגש בהופעה הבאה של הפיקיות? :)

Arielcohen

New member
ג'וס... דיברת עם יניב וגל?

"ואולי הוא יהיה הדבר שבישבילו החזקת חיים..." - "ואולי", שיר 2 בדיסק השני

jos20

New member
אאוץ'... נגעת לי

בנקודה רגישה, איש יקר... רוני! היא מגניבה אבל קשה לי רגשית לראות אותה בהופעה...

למעלה