שלום

בלין

New member
אה, וכמובן הפרושים

"רשתת"-אינטרנט "שח-רחוק"-טלפון "דרגנוע"-מדרגות נעות "שיגרון"-מחלת פרקים "זיגוטה"-תא ביצית מופרה "טירפוד"- להפיל מהלך באמצע. ליירט. "כיהיון"- ערפול "מלוחלח"-לח, רטוב במקצת

Lord of Spells

New member
אני מאמין שאתה מתכוון ל"שח-רחוק"

מלשון שיחה. אבל אני לא בטוח כי אני דיסלקט... חלק מהמילים אני מכיר חלק לא... לא אמרתי שאני מדבר עברית ברמה גבוהה, אמרתי שאני יכול להעליב שאני רוצה (אבל לא אותכם, אני לא מכיר אותכם...).

Lord of Spells

New member
מאיפה הבאת את זה?

"רשתת"-אמרו פה אינטרנט, שיערתי שזה אולי קשור לזה אבל לא ידעתי את זה. "שח-רחוק"-ברור... "דרגנוע" המדרגות הנעות בקניון(לאו דווקא בקניון) "שיגרון"-מחלת פרקים "זיגוטה"-מאיפה אני יודע? "טירפוד"ניסיון לבטל(?) "כיהיון"-שחיקות. "מלוחלח"רטוב, לח.

EverMan

New member
בבקשה :

שח-רחוק=טלפון מרשתת=אינטרנט דרגנוע=מדרגות נעות שיגרון=לא זוכר , מחלה כלשהי זיגוטה=ביצית מופרית טירפוד=לסכל דבר מה , מהמילה טורפדו כיהיון=מלשון כהות , דבר מה כהה. כיהיון חושים מלוחלח=רטוב קלות

טוב, זה היה בצחוק

סתם תקעתי שתי מילים שאני יודע שלא כל אחד מכיר אותם. זה היה בצחוק, תרגעו. אבל רומח, אני עדיין חושב שצריך לדעת.

Lord of Spells

New member
תרגע, מורה ללשון בת השד יודע כמה לא

ידעה מה זה רומח. היא חשבה שזה "חרב ארוכה" אז אני וקוראי רומח הדרקון בשכבה העמדנו אותה על טעותה.

../images/Emo6.gif

לא מצחיק
זה שאתה יודע מה זה רומח, אומר שכולם יודעים
לפני שהתחלתי לקרוא לא היה לי בכלל מושג מה זה רומח.

עם כל הכבוד..

לא צריך לקרוא את כל סדרת רומח הדרקון כדי לדעת את המילה המסכנה הזאת.. אני מניח שרובכם מגלים חיבה כלשהי לטכנולוגיה החביבה והאהובה של ימי הביניים.. כל מי שמתמצא קצת ידע מה זה רומח... אבל מי שמתמצא פחות מזה לא ידע... אבל למי איכפת.. לא כל אחד יודע הכל ואם לאשואלים, איך יודעים?? אחרי הכל, כמה מכם טרחו להקשיב למורה בביולוגיה כשהיא הסבירה על נוקלאוטידים..

Miss Pigmelion

New member
אממ...תשובות נוספות. משמם לי../images/Emo122.gif

רב מג זה קוסם שעבר את המבחן ונחשב לחזק ובעל חשיבות. םר סליאון זה ראש מועצת הקוסמים. רומח זה כלי נשק, שהוא מעין מקל ארוך ארוך ובקצה חוד, השתמשו בו בתחרויות אבירים בעבר.

Lord of Spells

New member
גם אני עושה חידון!

אבל לא מילים גבוהות ונשגבות כמו של בלין...נכשלתי בבגרות בלשון... פרשדונה- אשד- אורלוגין- דוק- תוגה- זחיחות-

למעלה