שלום

בלין

New member
בוא נראה

פרשדונא- מופיעה פעם חת בתנ'ך, סיפור אהוד בן גרא. "קישקעס", איברים פנימיים. אשד- אשדות מים, נהרו תגדולים. אורלוגין- מטוטלץת או שעון קיר דוק- משהו עם רוק, הבל פה תוגה- עצבות זחיחות- מסטוליות, היי

בלין

New member
מאה אחוז

כבר ציינתי ששם המשפחה שלי הוא "אבן שושן"?

Lord of Spells

New member
הייתה לך איזה טעות או שתיים

אבל אתה עדיין מילון מהלך... דוק-קרום דק כזה...כמו מה שיש נגיד על הקצה של השמנת או מוצר חלב...זה פשוט מין קרום דק... זחיחות-ניידות...יכול להיות שזה מילה נרדפת\סלנג למסטוליות...

יופי, הוא לא יצטרך ללמוד לפסיכומטרי

מצד שני, כשיגיע יומו, כנראה כבר לא יהיה לו צורך בפסיכומטרי. באסה לך בלין
.

את לא מעודכנת

החל מהשנה הקרובה אפשר יהיה להתקבל לאוניברסיטאות בלי פסיכומטרי, אלא על סמך בגרויות ותעודת מצרף בלבד, כאשר המצרף הוא ציוני הבגרות הנקיים(אלו שקיבלת במבחן הבגרות עצמו) במקצועות המתמטיקה, האנגלית וההבעה.

moriabar

New member
עוד חידון:(די קל)

*שלפשטונדה- *מכשיר הטמטום-(תודה רבה לשלמה ארצי שהוסיף לאוצר המילים של אמאלשי עוד מושג...) *אמגזית- *כרומוזום-(תודה לפסקל, המורה לביולוגיה...) *היפוכונדריה- *נילס הולגרסון- *מסרטה- *ספסר- *ירוק מבחוץ, אדום מבפנים, עם גרעינים שחורים, וזה לא אבטיח-(אחותי הקטנה התלהבה מהבדיחה...) *שחור, קטן, ולא קולט-(עוד פעם אחותי...) וזהו להפעם...

Miss Pigmelion

New member
אממ...ניסיו פתירה.../images/Emo122.gif

*שלפשטונדה- המפלצת שלי! (או שלא....) *מכשיר הטמטום-טלוויזיה? *אמגזית- אמא+גזית? *כרומוזום- נוו..זה בד.נ.א, מבשהו כזה, נוו..אתם יודעים למה אני מתכוונת.יש איקס ויש ווי. *היפוכונדריה- התרגשות ומעין פחד ממחלות. *נילס הולגרסון- ילד גמדי עם נטיות לאווזים. *מסרטה- פילם או הזה שמסריט את הקולנוע. *ספסר- *ירוק מבחוץ, אדום מבפנים, עם גרעינים שחורים, וזה לא אבטיח- חצי אבטיח *שחור, קטן, ולא קולט- משהו עם נמלה, אולי עם אוזניות. מה זה קטן שחור וממיע רעש?

SaberTooth

New member
המפ...

שחור, קטן ולא קולט זה מרוקאי. בלי להעליב אף אחד, כמובן.

למעלה