שלום

סלחי לי, אבל נקרעתי מצחוק

היפוכונדריה זה פחד ממחלות?
. היפוכונדריה זה משהו שקשור בביולוגיה של גוף האדם...או שבעצם של גוף הצמח. וספסר זה משישהו שקונה משהו ואח"כ מוכר את זה בצורה פיראטית.

SaberTooth

New member
רגע...

היפוכונדריה זה לא פחד מלחלות (להיות חולה)
תמיד חשבתי שזה כן...

Miss Pigmelion

New member
זה מעין פחד או התרגשות ממחלות../images/Emo122.gif

נגיד מישהו שאם הוא קצת משתעל הוא הולך ישר לבית חולים. היפוכונדר.

strahd

New member
אני חושב שאתה מתכוון למיטוכונדריה

שזה חלק בתא האדם שהאחריותו לייצר חלבונים על פי פקודות מגרעין התא. נמצא בכל התאים הפרוקריוטים.

strahd

New member
ביולוגיה 5 יחידות שולת!!!!!1

סנוב, האם הספקת לעשות ביוטופ?

הוא רק עולה לתיכון

ואני באמת מרחם על אלו שלומדים ביולוגיה...כמה כסף הם צריכים לבזב על טפסי בגרות(חישוב מהיר- 6 טפסים, כל אחד 25 ש"ח= 150 ש"ח, רק על ביולוגיה)!

SaberTooth

New member
אה..... התכוונת אלי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אין לי שמץ מה זה ביוטופ.

strahd

New member
האם על ראש הגנב בוער הכובע? ../images/Emo123.gif

לא ולא, זהו סתם ביטוי ההולך "סנוב, האם _____ היום?" זה הכול. ורק מי שעשה ביולוגיה 5 יודע מה זה ביוטופ, והוא ממש שונא את זה.

או, יופי.. עוד הגדרה.. ביוטופ..

ביוטופ: עבודת גמר בביולוגיה שמאוד לא ממומלץ לעשות אלא אם יש לך נטיות אובדניות או שהציעו לך הרבה מאוד כסף...

moriabar

New member
תשובות!!!

* שלפשטונדה- שנת אחר-הצהריים שבין 2-4, ביטוי שהביאו היקים (יוצאי גרמניה), מקביל ל"סיאסטה"(שנת אחה"צ שהביאו הדרום אמריקאים) *מכשיר הטמטום-TV *אמגזית- נו,באמת! אף אחד לא עשה קפה שחור/תה בטיול? אמגזית זה הכיריים הניידות הללו שעליהם עושים את זה... *כרומוזום- נושא את הגנים בדם. *היפוכונדריה- כן,כן,כן, היפוכונדר זה אדם שפוחד מלחלות.... *נילס הולגרסון- לא צריך הסברים... גיבור ילדות, מסומם מפורסם, ו"אוהב אווזים" מוכר מאוד... בד"כ על גב אווז בר שעונה לשם נולי... *מסרטה- כן, זה הדבר הזה שבעזרתו רואים סרטים בקולנוע... *ספסר- מוכר מקומות בהופעות/אצטדיונים בלתי חוקי. *ירוק...-כל הכבוד! זה חצי אבטיח.... *שחור קטן ולא קולט- תימני... לא צריך הרבה הסברים...

למעלה