שלום

adishane

New member
שלום

יש לי כמה שאלות בנוגע לספר. התחלתי לקרוא את אחיםם לנשק ויש לי כמה בעיות. מה זה רב-המג או משהו כזה? מה זה פר סליאן? ולמה קוראים לספר רומח הדרקון, מה זה רומח?

nedisrael

New member
תשובות, בערך..

רב מג זה קוסם שעבר את המבחן. קוסם יחסית חזק. פר סליאן זה בנאדם והוא ראש מועצת הקוסמים. אם את\ה לא יודע\ת מה זה רומח, פתחי מילון. רומח הוא כלי נשק ארוך ממתכת שאיתו הורגים אנשים
בכל מקרה, הסדרה המקורית, רשומות רומח הדרקון, מוזכר רומח הדרקון כרומח קסום שיכול להרוג דרקונים.

Dark14Lunatik

New member
כבר ענו לך...

אני ממליצה לקרוא קודם את כבשן הנשמה, כי אחים לנשק זה ההמשך של זה אני אישית, בהתחלה התחלתי לקרוא את אחים לנשק, קראתי איזה 10 פרקים, עד שאמרו לי שיש לפני זה ספרים אחרים, ועכשיו אני קוראת אותו שוב, וזה הרבה יותר מעניין ומובן..

SaberTooth

New member
כבר ענו לך, אבל...

אני מקווה שאת מתחילה לקרוא מהספר האחרון בסידרה של שני ספרים. הספר שקדם לאחים לנשק הוא כבשן הנשמה. מלבד, אני חושב שמוטב לקרוא קודם את טרילוגיית הרשומות, המכילה את הספרים "דרקונים של דמדומי הסתיו", "דרקונים של ליל חורף" ו-"דרקונים של שחר האביב".

SaberTooth

New member
תיקון -

"אני מקווה שאת מתחילה" = אני מקווה שאת יודעת שאת מתחילה...

moriabar

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif

אממ...אני חושב שאם ילדה בת 14 לא

יודעת מה זה רומח, אז...
ולא צריך מילון בשביל לדעת מה זה רומח, כמו שלא צריך מילון בשביל לדעת מה זה "חשמלורי" או "אאוקריוטי".

SaberTooth

New member
לא כל אחד צריך לדעת מה זה רומח...

זו לא בדיוק מילה שמשתמשים בה בשיחות ביום-יום.

הא?

הגזמת פה..."חשמלורי"??? אני יכול להתחיל לפרק לך את המילה לבסיסים, אבל WTF??? מאיפה הוצאת את המילים האלו?

Dark14Lunatik

New member
האמת לפני שקראתי ת'רומח

לא ידעתי גמ'ני מה זה רומח.. כאילו כן ידעתי, אבל לא ידעתי שקוראים לזה ככה..

בלין

New member
ובכן

הגד נא לי, במיתוטא ממך, מה הם: "רשתת" "סח-רחוק" "דרגנוע" "שיגרון" "זיגוטה" "טירפוד" "כיהיון" "מלוחלח" ועל כן נאמר: די לחכמיא ברמיזא

Miss Pigmelion

New member
אני יודעת את הפירושים האלה../images/Emo122.gif

"רשתת"-אינרנט "סח-רחוק"-טלפון "שיגרון"- זו לא מחלת הפרקים הזאת?

למעלה