שלום

Berethor

New member
נכון אמרת

Berethor

New member
לא הכל, אבל גם לא דבר של מה בכך

אנשים נפרדים על פחות מזה, חוסר התאמה מינית זה דבר מאוד בעייתי בזוגיות, משום שזה נחשב לחלק חשוב ממנה, אומנם לא עבור א-מיניים אבל בהחלט עבור מיניים. כאשר א-מיני נמצא בזוגיות עם מיני אין מצב שהעניין המיני לא ישפיע עליו, זה לא משנה כמה זה נראה לא-מיני לא חשוב, העובדה היא שלצד השני זה חשוב מאוד. מצטער להרוס תאשליה אבל גם אהבה זה לא הכל, ולא משנה כמה אוהבים אם אין התאמה הכל יכול לקרוס גם אם יש אהבה. אני מבין שזה שיש לכם ילדים משותפים מסבך את העניין, ילדים זה משהו שקושר לטוב ולרע בין אנשים יותר ממין ומאהבה, כי זה משהו שתמיד נשאר.

אני גם מבין שאת לא רושמת את כל התמונה אלא רק חלק ממנה וכמובן שאני שופט לפי הכתוב, אני מבין שבטח יש גם חלקים שטובים בקשר הזה ולא רק סבל, אבל התגובה היא לנושא הספציפי. למען האמת אני גם לא יכול להבטיח לך שבכלל תמצאי גבר שיסכים להיות בלי יחסי מין, אומנם מאמינים בפורום שהאחוז הא-מיניים זהה בשני המינים אבל הרושם הוא שזה נפוץ הרבה יותר בקרב נשים. מה שכן אולי היית יכולה למצוא ביותר קלות זה מישהו שפחות מיני מאשר בעלך, זאת אומרת מישהו שמעוניין במין בתדירות פחות גבוהה. בכל מקרה בסופו של דבר ההחלטה היא שלך או להיפרד או להמשיך לעשות מין למרות שאת סובלת מזה רק בשביל הצד השני ושמירת הקשר שקשה לך בו, כסוג של הקרבה למען שמירת הקשר. כמובן שאם זה היה הפוך אז בעלך היה הצד שסובל, כי הוא מעוניין בזה ואת לא, אז איזה אופציות עומדות בפניו, להיפרד ממך או ללכת עם אחרות. זה הסיבה שחוסר התאמה מינית זה דבר כל כך בעייתי, במיוחד שיש פערים גבוהים במיניות.

מנגו86

New member
כרגע

אני מקיימת יחסי מין למרות שאני לא מעוניינת.. ומקיימת יחסי מין למרות שאני סובלת...
אני מרגישה שזו ההקרבה שאני עושה למען הקשר הזוגי...

קשה לי. בעצם מכל התגובות כאן נראה שהכי נכון לדעת כולכם זו פרידה.

כרגע אני לא מעוניינת בכך... נכון, אני סובלת. נכון, הוא סובל. אבל באמת יש לנו תמונת חיים רחבה מכך, עם היסטוריה כיפית. ורגעים קסומים. ורומנטיקה וכו'...

ציינתי שאנחנו דתיים, כך שיכול להיות שאתם לא כ"כ מודעים לעניין, אבל יש לי נקודת אור בכל חודש. שבועיים בו אסור לנו לקיים יחסי מין (שבוע מחזור + שבוע שלאחר המחזור)... זו הקלה שחבל שלא קיימת אצל זוגות חילוניים בה אחד מבני הזוג א-מיני..
זה הופך את כל העסק לקצת קצת יותר נסבל. אולי בגלל זה מעט קל לי יותר מלרובכם... בשבועיים שאנחנו מותרים הציפייה היא למשהו כמו 3 פעמים ביום חחח למרות שזה לא קורה.......

תודה לכולכם על התגובות.

Berethor

New member
טוב אז אני מניח שזה לא כזה נורא

מהבחינה הזאת להיות א-מיניים דתיים זה באמת יותר קל, אפשר לומר שיש לך חצי חודש א-מיני ככה.

למה לא נורא? זה נורא ואיום שהיא

צריכה לסבול ולאנוס את עצמה רק בשביל לשמור על זוגיות שהיא אוהבת. זה מזעזע!

תכניס את זה טוב טוב לראש המיני והמעוות שלך:
קיום יחסי מין (בעיקר חודרניים) ללא הסכמה חופשית מלאה (וויתור והקרבה זה לא נחשב להסכמה חופשית), אפילו יום אחד בחודש, זה אונס לכל דבר והנזק הנפשי הוא כמו של אונס!

צ'יזס, אתה כל כך חי בלה-לה-לנד שעדיף שלא תגיב פה יותר.

Berethor

New member
זה בדיוק הנקודה

שהיא הזכירה את זה שבמלא כל חצי חודש היא לא עושה את זה אז ברור שזה פחות נורא מבחינתה מאשר אם היא הייתה עושה כל החודש, זה נקרא להסתכל על חצי הכוס המלאה. אגב לא יודע איך הדתיים המיניים מסתדרים עם חצי חודש בלי זה, בעצם אני יודע הרי רבים מהם בוגדים או הולכים לזונות בזמן הזה..

איך את יודעת שהנזק אינו באותה מידה

אם מעולם לא חווית את זה?

הבעיה בחברה שלנו שרוב הקורבנות נמצאים בהכחשה, במיוחד אם החברה מעבירה להם מסר מאוד ברור: "הסכמת? בעיה שלך".
אז כלפי חוץ נראה "לא נורא". אף אחד לא יודע מה קורה באמת מבפנים ואני חושבת שאלו שיצאו מההכחשה יכולות להעיד מצויין שהנזק הוא כמו אונס (והטיפול המיועד הוא "לנפגעות תקיפה מינית").

Brombit

New member
אני רק משערת

שהסכמה בלי חשק יכולה גם לבוא ממקום של מודעות ובחירה, וידיעה שלא יגרם הרבה סבל.
אני לא אומרת שאין כאלה שבהכחשה, אני בטוחה שיש והרבה, אבל אני חושבת שלא כולם/ן.

אז כדאי שתתחילי לשאול

אנשי מקצוע שמתעסקים בנושא. הם יגידו לך משהו מאוד מפתיע...

Brombit

New member
כמו הרבה פעמים, אני מעדיפה את הדרך הקלה

ופשוט להגיד שאני לא יודעת וזהו

Brombit

New member
מה זה יתן לי?

כשיהיו לי חברות קרובות, קרובות מספיק בשביל שיוכלו לספר לי אם הן עושות סקס בתור "טובה" לבן הזוג, אני אשאל איך הן מרגישות.

Brombit

New member
אם זה רק למטרת ידע

אני מעדיפה משהו שאני אתקל בו בטעות, או אמצא בקלות

או שיסקרן אותי. והנושא הזה עוד לא הגיע למעמד הזה...

Berethor

New member
גם את לא חווית את זה, אם כבר

אז מאיפה היהירות שלך לשפוט מה חשות מיניות שנמצאות בזוגיות מינית? ולהגיד שזה בדיוק אותו דבר כמו אונס. אומנם אני לא התווכח על כך שזה יכול להזכיר אונס, אונס עצמי בעיקר, כי היא נשארת בקשר מיני מבחירה חופשית למרות שיש בו מין שהיא מסכימה עליו עם כל הקושי. תשאלי את אלו שהיו כאן בזוגיות עם מיני אם הם היו צריכים טיפול לנפגעות תקיפה מינית או לא. את נסחפת פה לגמרי. נ"ב זה גם לא שוויוני להגיד שזה נכון רק לגבי א-מיניות באותה מידה גם הא-מיניים שהיו בקשר מיני 'נאנסו' על ידי הנשים שלהם מבחינתך.

אתה מה שמגדירים: "דושבאג"

גבר שבא ומסגביר לנו, הנשים, מה אנחנו חשות כאשר כופים עלינו אקטים מיניים.

תעשה שיעורי בית מותק. או יותר טוב: תתקשר: *1202 יסבירו לך הרבה יותר טוב מה פירוש המושג: "אונס בהסכמה" (גם במסגרת זוגיות) ומה ההשלכות הנפשיות השליליות על הקורבן.

Berethor

New member
Brombit היא גם אישה

אבל זה לא הפריע לך לזלזל בא על בסיס כך שהיא לא חוותה קשר מיני. באופן אירוני במשהו שאת לא שונה ממנה בכלום חוץ מזה שאת man hater שחושבת שהיא נציגת הנשים. עליך אף אחד לא כפה כלום מעולם אז את יכולה להירגע, משום מה דווקא מישהי שכן הייתה בקשר מיני וחזרה להיות בקשר עם מישהו מיני כמו המנהלת הגיבה בצורה מתונה לנושא, אבל את חייבת לצאת בהצהרות שזוגיות עם מיני זה אונס, ולזלזל ולקלל על מי שלא מסכים איתך.

ניסיון החיים שלך

וגם של ברומביט הוא כגרגר אורז לעומת שלי בכל המובנים האפשריים. אתה יכול להמשיך לדמיין דמיונות (כרגיל).

ברומביט היא האחרונה שאזלזל בה. אבל אני כן אתקן אותה על הנחות לא נכונות. וזה מה שעשיתי.

אתה, לעומתה, דושבאג (חסר ניסיון בכל דבר) שחושב שיודע יותר מכולנו. ואנחנו כבר מכירים את הגישה המתחכמת שלך. לא סתם חסמו אותך כאן בעבר.

למעלה