לא הכל, אבל גם לא דבר של מה בכך
אנשים נפרדים על פחות מזה, חוסר התאמה מינית זה דבר מאוד בעייתי בזוגיות, משום שזה נחשב לחלק חשוב ממנה, אומנם לא עבור א-מיניים אבל בהחלט עבור מיניים. כאשר א-מיני נמצא בזוגיות עם מיני אין מצב שהעניין המיני לא ישפיע עליו, זה לא משנה כמה זה נראה לא-מיני לא חשוב, העובדה היא שלצד השני זה חשוב מאוד. מצטער להרוס תאשליה אבל גם אהבה זה לא הכל, ולא משנה כמה אוהבים אם אין התאמה הכל יכול לקרוס גם אם יש אהבה. אני מבין שזה שיש לכם ילדים משותפים מסבך את העניין, ילדים זה משהו שקושר לטוב ולרע בין אנשים יותר ממין ומאהבה, כי זה משהו שתמיד נשאר.
אני גם מבין שאת לא רושמת את כל התמונה אלא רק חלק ממנה וכמובן שאני שופט לפי הכתוב, אני מבין שבטח יש גם חלקים שטובים בקשר הזה ולא רק סבל, אבל התגובה היא לנושא הספציפי. למען האמת אני גם לא יכול להבטיח לך שבכלל תמצאי גבר שיסכים להיות בלי יחסי מין, אומנם מאמינים בפורום שהאחוז הא-מיניים זהה בשני המינים אבל הרושם הוא שזה נפוץ הרבה יותר בקרב נשים. מה שכן אולי היית יכולה למצוא ביותר קלות זה מישהו שפחות מיני מאשר בעלך, זאת אומרת מישהו שמעוניין במין בתדירות פחות גבוהה. בכל מקרה בסופו של דבר ההחלטה היא שלך או להיפרד או להמשיך לעשות מין למרות שאת סובלת מזה רק בשביל הצד השני ושמירת הקשר שקשה לך בו, כסוג של הקרבה למען שמירת הקשר. כמובן שאם זה היה הפוך אז בעלך היה הצד שסובל, כי הוא מעוניין בזה ואת לא, אז איזה אופציות עומדות בפניו, להיפרד ממך או ללכת עם אחרות. זה הסיבה שחוסר התאמה מינית זה דבר כל כך בעייתי, במיוחד שיש פערים גבוהים במיניות.