שלום

Berethor

New member
הדמיונות הם שלך

דמיונות של עולם קודר, של קונספירציות ומה לא, ובעיקר עלילות שונות ומשונות על גברים שאת כל כך שונאת. מה את כל כך מודאגת מגברים במלא אף גבר לא היה רוצה אחת כמוך, שנאת גברים חמומת מוח, עם הפה המלוכלך שלך והפתיל הקצר, יש לך מזל שלא חוסמים אותך. אני לא מתחכם אני משתדל לדבר בשפה יפה בניגוד עליך. בלי להגיד את כל הדברים שאני חושב עליך ותאמיני לי יש מלא וכולם לא טובים. חוץ מלתקוף אנשים את יודעת לעשות עוד משהו?

אוי אוי אוי

יש לי מזל שלא חוסמים אותי? חחחחח. בוא ניזכר את מי חסמו בסוף

את הדמיונות אני משאירה לך. בייב. אתה טוב בזה. במיוחד שמבין שנינו, אני זו שיוצאת החוצה, למרות האיום המתמיד עלי כאישה, ומתמודדת עם המציאות.

אתה לעומת זאת, גבר-גבר, תזכיר לכולנו איפה אתה נמצא?...

Berethor

New member
את שורדת רק בגלל פרוטקציות

בכל פורום אחר כבר היו חוסמים אחת כמוך.

ווילי? אוקי, אז בוא נעשה התערבות

אתה תגיש תלונה להנהלת הפורמים (עוקף "הפרוטקציות"), ואם הם חוסמים אותי, אני אוריד בפניך את הכובע ולא אחזור יותר לפורום הזה.

אבל אם הם לא (או במילים אחרות "מנפנפים אותך"), אתה יוצא מהפורום הזה ולא חוזר יותר לעולם.

Berethor

New member
את באמת רוצה שאעשה את זה?

את כל כך שונאת אותי שאת מוכנה להסתכן בנפילה שלך בשביל שאני לא יהיה כאן. לכן את זורקת את עצמך עליי בכל פעם פה, ומתחילה ריבים איתי.

חמודון, בוא נבהיר כאן כמה דברים:

1. אתה לא כזה חשוב בחיי שאטרח לשנוא אותך. יש לי צרות "קצת" יותר גדולות מהקיום שלך, שלא מדגדג לי את השפיץ של הרגל.

2. אני בהחלט רוצה שתעשה את זה. שהרי אתה זה שבביטחון רב רמז שאילולא ה"פרוטקציות" שלי, הייתי נחסמת מזמן. אז קדימה גבר-גבר, תוכיח את דברייך.

3. אם הייתי "זורקת" את עצמי עליך, היית מזמן מאושפז בבית חולים עם "כמה" עצמות שבורות ויתכן שהיית מאבד IQ אחד או שניים, אי שם למטה...

Berethor

New member
אוי אני כל כך מפחד

את צריכה לאכול הרבה דייסה כדי להשתוות עליי, לא אין לך צרות יותר גדולות בחיים עובדה שאת מאוד אובסיסבית עליי, כל פעם מחפשת לריב איתי כאן. כמובן שהשנאה שלך היא לא רק עליי אלא גם לכל גבר באשר הוא, אבל אותי את שונאת במיוחד.

Berethor

New member
זה הבחירה שלה לא שלי

אני כמו מרבית המגיבים כאן תמכתי בכך שהיא צריכה לשקול להיפרד, אבל היא בוחרת שלא. שנמצאים בזוגיות עם מיני לא יכול להיות בא בלי מין מה לעשות זה עובדה. היא מחליטה שהיא עושה את זה רק בשבילן אפילו שהיא סובלת מזה כדי לשמור על הזוגיות הזאת. רק אם הם יפרדו או אם היא הייתה הופכת למינית זה היה משתנה אבל לא כך הדבר, ברור שיחסים בין מיני וא-מיני זה יכול להזכיר לך סוג של אונס, לכן גם זוגיות כזאת היא לא אידאלית וזה ידוע לכל.

Brombit

New member
אם את מרגישה ששווה לך להמשיך בכל זאת

אני רק יכולה לאחל

אני דתלשי"ת ואני לא הדלש"ת היחידה בפורום

אז אנחנו בהחלט יודעים על מה את מדברת (ולא סתם שאלתי אם את דתיה, כי מהתיאור שלך את התחלת הקשר זה היה נשמע ככה..)
בנישואים שלי הראשונים ניהלתי אורח חיים דתי וזה עדיין היה יותר מידי עבורי.

אני כן יכולה לומר שאני נפרדתי מאותו בן-זוג מסיבות אחרות ואצלנו אהבה ומצידי כבר לא היתה.
היה לי רע בלי קשר לנושא המיני, אבל הוא בהחלט היה אישו.
מצד שני, כשנפרדנו, זה עשה לו 'שוק' והוא רצה כן ללכת לטיפול ולעבוד על מערכת היחסים שלנו.
זה היה הרגע שאמרתי: סבבה, אני אשמח. יש לנו עדיין ילדים משותפים.
אבל לזוגיות איתך אני לא חוזרת, כי זה היה השלב שהבנתי שטיפול אולי ישנה את היחסים ביננו מבחינה נפשית, אבל לא ישנה את המיניות שלו ואני לא מוכנה יותר לחזור 'לשם'.

אני לגמרי מבינה את הקושי שלך. זה מבאס מאוד לאהוב מישהו ולא להסתדר איתו לא חשוב הסיבה.
יש הרבה זוגות שאוהבים ולא מסתדרים בגלל משהו וחלקם בסוף מבינים שזה לא עובד ונפרדים.
חלק מצליחים למרות הכל למצוא דרך לגשר על הפערים.
עד היום, כאן בפורום, לא היתה הצלחה לזוגות מעורבים (מיני וא-מיני) והם נפרדו.

כמו שאת מבינה, לאף אחד אין באמת פתרון עבורך.
זו חייבת להיות החלטה שלך ובחירה שלך מה לעשות במצב הנוכחי.
מה שחשוב זה שאת קודם כל מבינה אותו מבינה שהתחושה המינית שלך ושלו כפי הנראה לא תשתנה.
דבר נוסף שבעיני חשוב לא פחו, היא לשתף את בן-הזוג בכל התחושות האלו.

המון המון הצלחה!

מנגו86

New member
תודה

אני מעריכה מאוד את מה שכולכם כותבים פה.
באמת הלחיץ אותי בהתחלה שהמגמה של כולכם הייתה פרדה וזה הפתיע אותי מאוד.
אבל אני מבינה.

הקושי הזה הוא צרה צרורה, והוא חונק.
אבל אני לא בשלב הזה.
רציתי לספר למישהו מכל הלב ובלי חומות.
עם בעלי קשה יותר לדבר בפתיחות ככה על הנושא הזה

Brombit

New member
הנושאים הכי קשים- הרבה פעמים הכי חשובים.

באופן אירוני, מה שאנחנו מדחיקים, מה שקשה לנו לדבר עליו- זה מה שהכי צריך להתמודד אתו ולדבר עליו.
מקוה שתמצאי את הכח לדבר עם בן הזוג על הנושא :) זה בטוח לא יהיה קל, אבל לדעתי תמיד יותר טוב מלהסתיר.

קלייטון.ש

Well-known member
אני נפרדתי בסוף

פעמיים. בעיקר בגלל שבנות הזוג לא יכלו לקבל את חוסר הענין שלי במין, כי את שאר המרכיבים ביחסים הצלחתי לזייף.

למעלה