שלום

BENG

New member
מתחילנית ההבדלים בין הdr350 לxr250

הdr יותר כבד יותר גבוה הxr יותר רגוע יותר צר פחות מהיר שניהם נחשבים אמינים מאוד הdr הרבה יותר נפוץ בארצינו ויש מעט מאוד xrים במצב טוב כמו כן אני הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב על שניהם ובנוסף גם על הxt 350 מי יתן והטוב ביותר יזכה בתשומת ליבך! הכי חשוב שתמצאי מישהו שמבין ומתענין באופנועים שיתלוה אליך ואל תעשי טעויות כמו הגולשת כי ב11 אלף שקל הייתי הופך את הdt שלה לwr426 שבוע טוב

נו סטיב באמת!!!!!! אתה יודע למה אני

מתכוונת! הריפוד הוא לא בסנטר אלא בצדדים (איפה שהלחיים נמצאות) מה שמחזיק את העצמות הקדמיות של הסנטר!

לא אל תדאג את ארוחת הבוקר שלי אכלתי

examiz

New member
ואתם עוד שואלים למה אין בנות בשטח

אני לא מבין מה אתם רוצים ממנה....??? בסך הכל רצתה לעזור ואמרה את מה שהיא חושבת ואתם מתנפלים בקצב הזה היא תעבור לפורום השכן .... בלי להכנס לתוכן הדברים ונכונותם צריך להיות קצת יותר מנומסים במיוחד לבנות המין השני שזה דבר נדיר בתחום.....

BENG

New member
גולשת אני חייב אבל חייב לראות את

הקסדה "המדוברת" אז ניפגש בקרוס(ביציאה מאילת צפונה) any time

אקסא, לא להיות עצוב

נראה לי שהיא דווקא בסדר אל פחד היא תחזיק מעמד נכון מתחילנית? לא מבהילים אותך כאן הא?

לדעתי הוא התכוון לגולשת

אני, מה אני מבינה? בגלל זה שואלת כל כך הרבה שאלות.. בעקרון הדבר שהכי מבהיל אותי זה הנאמנות שלך לאופנוע : ) ותודה לזה שטרח ושלח לי את המאמר המקיף והמעניין שבאמת ענה לי על מלא, אבל מלא שאלות. מתחילנית אחת

ואז מה

עושות הנשים/חברות/פילגשים של הבעלים של האחרים שאתה נוסע עליהם? למי נותנים אותן? :) מתחילנית אחת חייבת להבין איך זה עובד

האלו יש כאן ילדים בפורום הזה...

אבל שאלה לעניין. - דופק לי קצת תתיאוריה הא?

וחוצמיזה את עדיין רוצה תשובות או

שזה מה שמעניין אותך... הנשים ומעשיהן...

בטח רוצה

תשובות יש לך כמה לתת לי? ואותי מעניין הכל, אבל ממש ה-כל. מתחילנית אחת

בקיצור אז...

טוב נו לפי מה שנראה הכי נכון עבורך הוא ארבע פעימתי קטן ונכון נאמר כאן לגבי הXR והDR אופנועים נחמדים לא תובעניים במיוחד כמו דו"פים לא אגרסיביים ומאפשרים זמן רכיבה ארוך יחסית בלי לפרק אותך לחתיכות. רצוי היה לבדוק גם אולי איזה קטמ 400 אם את קצת יותר נועזת. (אבל זה כבר ליגה אחרת) התקציב שמעמידה לעניין הוא יותר ממכובד לצורך רכישת אופנוע משומש מהדגמים הנ"ל ואני מניח שישאר לך עודף מכל העניין. לגבי הדרכות... טוב נו...מדריך גדול אני לא וכבר מזמן נאמר עלי שאני יכול ללמד רק את מי שיודע יותר ממני, אבל אחרי שיהיה לך אופנוע, נדבר על זה. זהו ברוכה הבאה

תודה

אני אתחיל השבוע לעשות עוד בירורים וברשותכם להמשיך ולהתייעץ כאן.. עכשיו אפנה את המקום, נראה לי שהשרשור הזה הפך לארוך מדי לילה טוב מתחילנית אחת

למעלה