שלום

מתחילנית שתים שלוש... ../images/Emo68.gif

סבאח אל חיר, אנ´לא חושב שנשים ברכיבת שטח ראויות ליחס שונה מגברים, אנ´חושב שאשה שכבר פונה לספורט \ תחביב כזה יודעת מה היא רוצה ולא ראויה להתיחסות שונה מגבר... במובן של שאלותיכם בסגנון כמה שוקלת, כמה כוח, כמה גובה, כמה כושר... מה אתם דואגים לה? היא ילדה גדולה ותדאג לעצמה. חליל מחזק את ידיך ומאחל לך שאו טו טו תצחקי על רבים כאן ותחליפי את שמך לשם מנוסה יותר. 1.אופנוע להתחלה - DR350. 2.ציוד - קסדה ומשקף, מגפיים ומגיני ברכיים ומרפקים חובה חובה חובה!!! השאר nice to have וניתן לחסוך בשלבים הראשונים. 3.ללמוד רכיבה - כנסי ל- www.fullgaz.co.il יש שם מדור הדרכת רכיבה - כנסי, לימדי את הפרקים שחליל לא הספיק להתעצל וכתב אותם, זה הא´ ב´ וכדאי מאד לתרגל אותם ולסגל אותם, מאד יעזור לך. 4.וראיתי שאת מאד מוטרדת מהנשים בחייו של גז ונעלם... את מידת הליבראליות שלו ואת השאלה מה הן עושות כשהוא רוכב? את צריכה לשאול אותנו... רק כגלל זה אנחנו לא רוכבים איתו! ושיהיה בהצלחה...

ידעתי!!

עכשיו אני מבין למה היא אומרת לי תמיד בחיוך "אתה לא צריך לרכב עכשיו? צא מהר לא ישאר לך אור..." עכשיו אני מבין למה אין אף אופנוע בשטח כשאני רוכב. חוץ מהמכוער על הטרקטורון הצהוב שכל פעם כמעט הורג אותי.

בוקר טוב חליל ותודה

עכשיו באמת הכל יותר ברור. לגבי הנשים בחייו של גז כלומר. :) שבוע טוב מתחילנית אחת

choochee

New member
ועצה אחרונה לסיכום...

אל תאמיני לכל מה שכתוב בפורום. יש הרבה שמדברים יותר משהם רוכבים. תחשבי פשוט שבתור חסרת נסיון, תעשי צעדים ראשונים עם מישהו שמוכן לנדב לך סיבוב בשטח פשוט ביותר (סתם שביל למשל) על האופנוע שלו ויש לו סבלנות (בכל זאת בחורה) להסביר קצת. גם לא תפלי וגם תתאהבי (בשטח). אני התחלתי עם מפלצת (הסקי 250) אבל עם אח סבלן שלא התעצל להסביר לי קצת ובשטח שהיה פעם חול ולא בנינים למדתי מה זה. בלי מגפיים ובלי שריון אנטי טנקי, נזהרתי מאד והתחלתי בנסיעות של 250 מ´ רק להרגיש מה זה. ומשמה... בואי נגיד שאולי אני לא רוכב מקצוען בתחרויות אבל עשיתי קילומטראז שטח מכובד מאד גם בארץ-צפון דרום מרכז וגם בקפריסין בכל האי היפה הזה ללא רחמים לא על הרוכב ולא האופנוע.

חליל ארבע חמש

גם אני חושב ככהןלכן סייגתי מאד את מה שאמרתי בנוגע למשקלוגובה למרות שלכוח פיזי יש משמעותבנוגע לכמות הכח שיכול ליצר האופנוע אני משוכנע שהיא תצחק על רבים כאן ומסכים די אר או אקס אר מתאימים. והרבה בריאות וכוח

למעלה