גם כשהזמן הפנוי שלי מועט, הוא עדין
עומד לבחירתי. ואני לא חושבת שאת כל פעילויות הפנאי שלי אני אמורה לעשות כשאני נדבקת כעלוקה אל בן זוגי ומתחברת לו ישר אל הוריד. אנחנו לא חיים בסימביוזה, ויש את החברים שלי, החברים שלו והחברים שלנו, ואנחנו לא מצפים שתהיה חפיפה של מאה אחוז. שנינו גם אוהבים להקדיש את זמננו לפעילות למען נושאים שחשובים לנו, ושנינו מנהלים פורום בתפוז. אני את פורום פמיניזם, והוא פורום של מפלגה שהוא מאמין בה. שנינו משקיעים בכך שעות רבות משעות הפנאי שלנו במהלך השבוע, למרות שהוא עובד בהייטק מסביב לשעון, ואני גם עובדת וגם לומדת בקצב מוגבר לתואר שני. אז אולי את חושבת שהזוגיות שלנו תרויח מכך שנשרוץ יחדיו ונהיה איזה מפלצת דו ראשית. אני אוהבת הרבה יותר את הסיטואציה בה כל אחד מאיתנו אדם פעיל חברתית שמרגיש טוב שהוא פועל על פי האידיאולוגיות שלו, ואז אנחנו יכולים להחליף רשמים על איך עבר היום במיטה לפני השינה. אני חושבת שמה שמאפשר את משך הזוגיות שלנו זה זה שאנחנו לא גוף אחד. יש לא רק אותנו אלא גם אותי ואותו. לא נבלעתי בתוכו, והוא לא נבלע בתוכי. חלק מאי ההבלעות זה להמשיך ולחוות חוויות חדשות שכוללות גם אנשים חדשים. אולי הזוגיות התיאורטית או המעשית שלך מספיק שטחית במידה כזו שאם את נתקלת בגברים אחרים או הוא נתקל בנשים אחרות אז הלך על הזוגיות שלך, וזוגיות יכולה להתקיים רק בסימביוזה מוחלטת שבה שניהם פועלים כגוף אחד מתואם ותו לא. הזוגיות שלי, ואני חושבת שכל זוגיות בריאה צריכה לה שתהיה כזו, חזקה יותר. הוא מכיר גברים ונשים חדשים, וגם אני. לא העדר ההזדמנויות או אי הברירה הם שמחזיקים אותנו ביחד, אלא הבחירה להיות יחד. אנחנו לא ביחד מתוך חולשה והעדר ברירה, כפי שעולה מתיאור הזוגיות ה´לגמרי שונה´ שלך, אלא מתוך חוזק ויש ברירה. נ.ב. צריך בשביל הזדמנויות אינטרנט? את יודעת כמה בחורים אני מכירה בלימודים באוניברסיטה? שאני גם מדברת איתם בטלפון ונפגשת אצלהם בבית לצרכי לימודים? את יודעת עם כמה נשים הוא שירת בצבא כשהכרנו? את יודעת כמה גברים ונשים יש בעבודות שלנו? בכל מקום אפשר הזדמנות לבגוד. השאלה היא על איזה MODE נמצאים. על פי התיאור שלך זה נשמע כאילו את מדברת על בן זוג רכיכה, חסר עמוד שידרה, שנמצא בMODE חיפוש כל הזמן, והדרך היחידה למנוע ממנו לבגוד זה לכסות לו ת´עינים כמו לסוס. אולי לכן כזו מן זוגיות שטחית אכן יכולה להחזיק מעמד באופן מסויים, ולכן כאמור הכל מתחיל ונגמר בהגדרה, ההגדרה שלי לזוגיות לגמרי שונה...