שלום :)

Feanor75

New member
שאלה אלייך

נולדת בארץ? רואה את עצמך בעתיד מגדלת ילדים בארץ?

SimplyIris

New member
וואו

אז זה משתנה... פעם מאוד לא רציתי לגור פה וחיפשתי כל דרך לעוף אבל אז כשעפתי כל פעם משהו החזיר אותי חזרה לפה אני מאוד מחוברת לשורשים היהודיים שלי ומאוד מאוד אוהבת את הארץ הזו לא את המדינה הזו אבל את הארץ הזו...הארץ בעלת ההיסטוריה היהודית הארץ שיש עליה כ"כ הרבה סבל אבל גם המון ניסים והמון דברים טובים לאט לאט אני מתחילה לראות את עצמי חיה רק פה ומגדלת ילדים רק פה אבל אז פתאום בא לי לטוס לאיזה כפר באירופה ולראות ירוק כל היום וככה לגדל את הילדים...באוירה כפרית שנראה כאילו הזמן עצר שם מלכת....ואז אני פה...אז....אין לי מושג!! למה?

Feanor75

New member
מענין

אני גם לא סובל את המדינה אבל אוהב את הארץ, וגם א תהמשפחה שלי וכמה חברים. ואני גם נוטה להאמין שהתורה מקורה באמת כלשהי, חקרתי קצת לאחרונה את המקורות והקבלה (אני לא בשום חיפוש..). וכמובן החלום שלי כמו שאמרתי זה חיי כפר אמיתיים, במיוחד משהו אנגלי בסגנון 'הוביטון' אולי קראת או ראית בשר-הטבעות . אז אנחנו חושבים מאוד דומה כנראה בהרבה נושאים, פרט לדבר אחד חשוב- אני לא רוצה ילדים, בטח ובטח שלא בארץ. טוב לי ככה בחופש ואני לא רוצה לשנות. אבל עדיין יהיה נחמד לשוחח איתך יש לנו על מה לדבר לא?

למעלה