שלום :)

SimplyIris

New member
שלום :)

קוראים לי איריס ובזמן שוטטות מצאתי את הפורום הזה שנראה לי שיש בו אנשים ממש נחמדים שיהיה כיף סתם לחלוק איתם את החיים :) אז...איך מתחילים? :)

ברוכה הבאה לבית החם שלנו ../images/Emo24.gif

אל דאגה, הוא ממוזג
ספרי לנו על עצמך קצת שנכיר ואת מוזמנת להשתלב בדיונים, לשתף וכו'.

SimplyIris

New member
תודה

אז ככה... אני בת 24 מהמרכז מתעסקת בתחום המשחק והשנה אתחיל ללמוד ליצנות רפואית :)

Feanor75

New member
כמה זמן תלמדי את זה?

ריפוי בעזרת ליצנות זה אמיתי? מה את רוצה בעתיד?

SimplyIris

New member
ליצנות

ליצנות רפואית לפי מה שאני יודעת היא עזרה לילדים חולים במהלך התקופה שבה הם מאושפזים. עוד לא התחלתי ללמוד אז אני לא יודעת בדיוק... אני יודעת שלומדים איך לגשת למוות ופרידה ואיך לעזור להם להתמודד עם המחלה בעזרת ליצנות. הלימודים הם לימודי תעודה שנמשכים שנה. בעתיד? :) אני רואה את עצמי גם עוסקת בזה (בליצנות) וגם יותר מתפתחת בתחום המשחק כי זה החיים שלי אני חיה כדי להיות על הבמה ולהופיע. ומה איתך?

Feanor75

New member
הבנתי

אז מדובר בחולים סופניים..עצוב, זה בטח דורש המון אנרגיות יפה שאת רוצה לתת את זה. לימודים ועבודה זה לא בשבילי, נולדתי לחופש ומשתדל גם לעזור אם אפשר לפעמים(יותר חשוב לדעתי לא לפגוע). יש לי הרבה תחביבים אז אף פעם לא משעמם לי. החלום שלי שהטכנולוגיה תושמד ותעלם ואנשים יחזרו לחיי כפר שקטים ושמחים. חלמתי לא מעט על בית בטבע ואישה מלאכית יפה אבל רואה יותר ויותר שאין כזאת במציאות אז החלום הומר לבית בטבע ושתי נשים יפות :)

SimplyIris

New member
אחח החיים של פעם

איפה הימים שהיינו מתקשרים מבזק לבזק נוסעים באופניים ועם כמה שזה נשמע נדוש, לא מבלים את רוב יומינו במחשב!! יאללה חיים בכפר, העיקר להיות מאושר :)

Feanor75

New member
עוד אחורה בזמן

לא צריך בכלל להתקשר ולא מחשב ולא אוטו כאשר כל המשפחה והחברים נמצאים באותו כפר. גם היה יותר זמן פנוי.

SimplyIris

New member
צודק

דרך אגב, קראתי בבלוג שלך את הרשומה על מלחמת המינים
אתה מבין שבעצם כל מה שקורה היום זה בגלל שבמשך הרבה זמן דיכאו את האישה ועכשיו כולן קמות להגן על מקומן כי אפשר... אני בעד שני המינים....בכל אופן... אף אחד לא טוב יותר מהשני...אנחנו שווים למרות שלא הייתי מתחלפת בעולם עם גבר!! (האם אני סותרת את עצמי? חח )

Feanor75

New member
לא שווים

שמח שקראת, הפמיניזם היום באמת מונע ע"י שנאה אחרת לא היה רצון לנקמה על דיכוי שרובו לא באמת היה. זה טבעי שהגבר דומיננטי גם האישה רוצה את זה כל עוד הוא לא דורס אותה ולא אלים. כך חיו פעם בהרמוניה יותר זוגות מהיום. המינים שונים וזה חלק מהיופי, ההתכחשות לזה מזיקה.

SimplyIris

New member
ברור שהם שונים

זה לא אומר שהם לא שווים. אבל אני מבינה למה אתה מתכוון. אני בכל אופן חושבת שהמשמעות של להיות שווים זה שלכל אחד ניתן מה שניתן לו והוא צריך להרגיש הכי טוב עם זה בין אם הוא גבר או אישה. התכוונתי בעצם שהם שווים במעמד שלהם...

Feanor75

New member
בגדול

מסכים איתך כשמדובר ביחסים בין המינים אבל זה תופס רק ליחידי סגולה שהתעלו מעל לטבעם הארצי. בפועל רוב הנשים לא נמשכות לגברים במעמד שווה או נמוך משלהן, את לא חושבת? ומעמד המינים בחברה נגזר מהיחסים הזוגיים ביניהם.

SimplyIris

New member
יש מצב

אבל זה תופס גם לצד השני, יש נשים שלא נמשכות לגברים שבמעמד יותר גבוה משלהן לא בגלל שהן מרגישות מאויימות....זה קשור לכ"כ הרבה דברים בכל אופן....האחד לא יכול בלי השני אז בהצלחה לכל המחפשים

Feanor75

New member
לא נתקלתי בכאלה

יש כמה נסיכות כאלה שבכלל לא חשוב להן מעמד כי הן יודעות להסתכל פנימה, אבל לצערי זה באמת נדיר בישראל- לרוב חשוב בעיקר המעמד. מה שטוב זה שאפשר לסנן בקלות, להסוות את המעמד ואז רואים את האופי האמיתי.

SimplyIris

New member
אז אני אסיק מכך

שקראת לי נסיכה כי לי באמת שלא משנה המעמד אלא הבנאדם שעומד מולי...אפשר לחשוב מי אני שאשפוט מעמד של מישהו...

Feanor75

New member
אולי :) אבל זה לא רק זה

מעמד זה ענין ריק לכן מי ששופט לפיו הוא אדם ריק. נסיכה זו גם כזאת שהתעלתה מעל למילכוד של רוב הנשים שגורם להן לרצות תמיד את אלה שלא רוצים אותן. זה נובע מדימוי עצמי דפוק ("אם הוא רוצה מישהי דפוקה כמוני הוא בטח לא שווה.."). אשה שאוהבת את עצמה גם יודעת מה היא רוצה וזה לא תלוי בגורמים חיצוניים כמו מעמד או דעות של אחרים.

SimplyIris

New member
צודק ../images/Emo13.gif ואני עדיין כזו....

כנראה שאני ממש מנסה לסחוט פה מחמאות
אבל באמת...מסכימה עם כל מילה למרות שצריך להבין שלא כולם מבינים הכל כמו שאתה רואה את הדברים ואם כולם היו כאלה מדהימים ונטולי בעיות...היה ממש משעמם

Feanor75

New member
נהדר

לי בכלל לא היה משעמם אם לכולם היה טוב ובלי רוע בעולם. זו דרך לבדוק אם החלומות שלנו טובים או שהם כרוכים בכישלון של אחרים ולכן גם לא יביאו לטוב וימאסו מהר. לכן הייתי מסתפק בחלום שכתבתי למעלה על חיי כפר :)

למעלה