שלום..

מדריכת הכלות שלך היא לא רק

מדריכת כלות טובה (ויכול להיות שאיננה כזו כלל), אלא גם (ואולי בעיקר) רטוריקנית מוכשרת שיודעת להנחית חומר בזוית הנכונה ובאריזה שובת הלב ביותר. תמסרי לה שככזו אני מעריך אותה

אכן! בתפקידה הקודם הדריכה אלמנות

הודיות ושכנעה אותן להשרף חיים עם הבעל... אין ספק שאחרי הדרכה מתאימה, הלכו האלמנות אל ערימת העצים להשרף "בהודיה עצומה על הדברים המתוקים והכל-כך מכוונים לטבע הנשי והאנושי" - כדברי תמרית שלנו, בקיאה בטבע הנשי והאנושי, בת 25.

די, עמוס,

פה היית אכזרי מדי... עזוב את זה שבחורה בת 25 לא מן הנמנע שיהיה לה יותר ממושג בטבעים הנשי והאנושי כפי שהם עוצבו בה ע"י חמשת חושיה ומוחה (כמו, בעצם, כל אחד מאיתנו)...

ויש גם הסדרניקים../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif

נו ,טוב, לפחות אחד ותחזיקי חזק כי ההסדרניק הזה הוא מ"ישיבת ההסדר רמת גן" . כן, כן, להאיר את העיר וכל הבולשיט. אז תעשי לי טובה ותמסרי לרב קוק שגם הקטע שלו לא ניראה לי. <מאת: אחד שהיה שם ויצא עם בנות מסוגך,אולי אפי´ איתך...>

מה שמזכיר לי את האגדה

לא יודע את המקור שלה, שליוסף גם היה צריך להיות 12 שבטים אלא שבמעשה דפוטיפר יצאו ממו 10 טיפות ונשארו רק 2. האגדה הזאת גרמה לי הרבה זמן לחרדות כי הבנתי שיש מספר מוגבל של ילדים שיכול להיות לך וכל אוננות גורמת לבזבוז, ואולי יתכן שמישהו יבזבז את כל הזרע שלו ולא ישאר לו אפשרות ללדת....... מדהים איך אנשים עוד מאמינים היום באגדות מטופשות כאלו.

מני3

New member
תוסיף לזה את ההקצבה שיש לאדם

בעולם לדיבור (וחבל לבזבז את זה סתם- בטח בגלל הסיבה הזאת אחרי נטילת ידיים אתה שומע רק ...נווווו , אווו, ששששש, אוווו. בכל הבית.) כנראה שעל המדף האגדות, האגדה הזו ושלך ושל כיפה אדומה נמצאים אחד סמוך לשני,

מני3

New member
לתמרית

אני קורא ביו השורות שלך קריאה לעזרה, ה צ י ל ו

דידית

New member
הי תמרית.

כמה חבל לי להרוס לך את הפנטזיה. אני לא כל כך רוצה להתחיל לשכנע אותך, או להטיל בך ספקות. את לפני חתונה וזה רגע מרגש ומפחיד כאחד. מוזר לי קצת מה באמת את עושה פה שבועיים לפני, אני זוכרת את עצמי מאד נסערת, לחוצה ועסוקה בשבועיים האלה. בכל אופן, גם אני הלכתי לשיעורי כלה, ואני לא ראיתי בזה משהו מרגש אף פעם. לכל מורה יש את השיטות שלה, אצלי לא הדגימו עם מלפפונים בשיעור כמו שהמורה של חברה שלי עשתה. אבל היו דברים אחרים. אני למדתי את שיעורי הכלה כמו שצריך שזה אומר התעמקתי בפרטים, וסיכמתי כל דבר. ולא מצאתי בזה אף פעם משהו מרומם, להיפך. אולי תאורתי זה עוד מתקבל אבל במציאות, אני הרגשתי מושפלת ביותר. אני יכולה לאמר לך בודאות שאחת הסיבות הגדולות לאובדן האמונה שלי היה הלכות נידה. המקווה, הבלניות, הצחצוח לפני עם הפרטים הקטנים, הכתמים שאוסרים אותך, הטומאה שנכנסת בך שאת "אסורה", השאלות הקטנוניות לרב, והירידה שלו לפרטים האישיים שלי. בחרתי שלא לענות לך עד עכשיו כי את לפני החתונה כבר, אבל אם כבר הזכרת את זה את, אז הגבתי. אם תשכנעי את עצמך שזה כיף לך יכול להיות שבשבילך זה יהיה טוב. אני לא יכלתי לשחק אותה על עצמי שזה טוב לי, ושזה עוד קדוש לי. ותתפלאי אני דיברתי עם הרבה נשים שאני יודעת ששומרות על כל ההלכות, הם הודו בפה מלא שזה משפיל אותן. אחת אמרה לי את המפט הבא: אני כבר 12 שנים, טובלת פעם בחודש, לא היה פעם אחת שלא חזרתי הביתה בוכה." אז זהו שיש גם כאלה. ואם את בטוחה בעצמך אז שיהיה לך במזל טוב. ובהצלחה. דידית.

חיקה

New member
אני מכיר סיפור שהאשה הלכה למקוה ולא

טבלה רק התקלחה והבלנית סיפרה את זה לרב ואל תישאלו איך ניגמר .:

טוב

New member
אז בשביל מה היא טרחה ללכת עד למקוה

כדי שהבלנית תלשין עליה? היא יכלה להתקלח בבית.

עוד השפלה קטנה

לפי ההלכה, אחרי ששבועיים מתרגשים שבעה ימים בודקים ערב ובוקר, שעה מתכוננים. ולמי שיש ילדים קצת גדולים, מפעילים את כל כח הדימיון שהם לא ירגישו. עוד מקלחת אחרונה. בדיקה של הבלנית ברכה (?) ובסוף כשהיא חוזרת הביתה, בעלה צריך לשאול אותה, טבלת?

למעלה