שלום

• פותח הנושא Ld12
  • פורסם בתאריך

inbardaf

New member
אתה מוכן להפסיק עם המיסיונריות הזו?!

הבנו - אתה לא מעוניין בזוגיות (ודקה אח"כ כן...
) ולא בילדים. אין שום צורך לשכנע אנשים לדך הזו. אתה עושה בדיוק מה שחברה עושה לאנשים כמוך. לא כולם חייבים לחיות בזוגיות ולא כולם חייבים ילדים - נקודה! אין צורך להמשיך ולהסביר ולשכנע. הוא בעצמו אמר שנראה לו שהוא כן רוצה זוגיות ושמה שמנע את זה ממנו עד עכשיו היה המחשבה שזה כרוך בסקס כעסקת חבילה. עכשיו שהוא גילה שלא - הוא פתוח לנושא שוב. אין שום דבר רע בזה. תן לאנשים לחיות! הוא יכול להיות אינטלגינטי ועדיין לרצות זוגיות ובלי קשר ללחץ חברתי.

amb2

New member
מה שאת עושה ניקרא סתימת פיות

זה ממש לא דמוקראטי עינבר את אמורה להיות נאורה יותר..בחיי שמאכזב אני אגיד מה שאני רוצה להגיד אני לא פוגע באף אחד לא מעליב אף אחד אני נותן חוות דעת ואם זה פורום דמוקראטי אין לך שום זכות! לסתום פיות של אנשים. כל בן אדם בוגר יודע שחוות דעת זה דבר אחד ולעשות מה שכל אחד מייעץ לך זה דבר אחר ואני ממש לא דואג במקרה הזה הוא באמת אינטליגנט

inbardaf

New member
מה שאני עושה

זה לנסות להסביר לך שלא כולם מרגישים כמוך, גם אם הם א-מיניים, ושבכל מקרה, אם אתה רוצה לשכנע את עצמך (ותסלח לי, אבל ככה זה נראה) אז תשכנע את עצמך בלי לשגע לכולם ת'שכל. הבחור כתב: "להיות לבד זה בכלל לא נורא ועד לפני כמה זמן גם חשבתי שזה מה שאני רוצה. היום אני יודע שאני כן רוצה זוגיות משפחה וילדים, רק עם תנאי אחד ברור, בלי סקס." עכשיו תסביר לי למה אחרי שורה כזו היה צורך כלשהו בהודעה שלך שכותרתה: "אתה לא חייב כלום תבין" הוא אמר שהוא חייב? מה הוא צריך להבין? שאתה לא רוצה זוגיות? הוא הרי אמר שלהיות לבד זה לא כ"כ נורא ושעד לא מזמן הוא חשב שזה מה שהוא רוצה. אז מה אתה מנסה לעשות? לשכנע אותו בכוח שזה כן מה שהוא רוצה? הוא הרי כתב בפירוש: היום אני יודע שאני כן רוצה זוגיות משפחה וילדים יודע! לא מתלבט, חושב וכו'.. בשלב זה כל שנותר לך הוא לאחל לו בהצלחה במציאת הזוגיות הראויה. כזו שתהיה כמו שהוא רוצה (בין השאר ללא סקס) לא כל מי שרוצה זוגיות "ולא עלינו" ילדים, עושה את זה רק בגלל החברה. אנשים יכולים לרצות זוגיות פשוט כי זה מה שהם רוצים וכנ"ל לגבי ילדים. אז אין קשר לדמוקרטיה ולסתימת פיות. פשוט נסה להיות רגיש יותר למה שאתה כותב לאחרים, כי בלי להרגיש אתה מתחיל להיות מסיונר לבדידות. אנשים צריכים לדעת שאין שום דבר רע בלהיות לבד כמו גם בזוגיות. לא יותר מזה.

amb2

New member
אני באמת מסיונר

מסיונר ללגיטימיות לכל מי שרוצה ופוחד להיות לבד. זה אפשרי! אבל צריך כוחות נפשיים גדולים שאין אותם להרבה אנשים תחשבי כמה התבנית הזו של אשה וילדים לכל גבר היא תבנית שיכולה לא להתאים להמון אנשים אבל הם רוצים להיות "כמו כולם" התהליך הזה של "להיות כמו כולם" הוא אומלל וביזבוז זמן ועל זה בדיוק דיברתי

Ld12

New member
הדעה שלי

רק רציתי להגיד שהדברים שאני רוצה (זוגיות וכו') ממש לא נובעים מצורך ללכת עם העדר או מתוך לחץ חברתי. כמו שרשמתי, לא תמיד חשבתי שאני רוצה את זה, אלא זה דבר שהבנתי שאני רוצה במהלך השנים. אני יודע שאני רוצה גם מהסיבה שהייתי כבר במערכת יחסים שהיתה טובה לשנינו מכל הבחינות, פרט לכך שהיא רצתה לקיים יחסי מין (כמו רוב האנשים..) ואני לא. בכל מקרה, אני לא מאשים אותה בשום צורה שהיא, משום שלא הבהרתי את זה מההתחלה. אפילו להיפך, אני חושב שהיא בן אדם מדהים. התחילו איתי בנות לפניה והתחילו אחריה ורק פעם אחת "הרשיתי לעצמי להיסחף" עם זה למרות שכנראה לא היה לזה סיכוי אמיתי. יכול להיות שלא הייתי צריך להכנס לזה מלכתחילה ואפילו לא הייתי בסדר במידה מסויימת, אבל שכנעתי את עצמי מכל מיני סיבות (קל לשכנע את עצמך כשרוצים). בכל מקרה, אני לא מצטער על זה. דבר אחד ברור לי - זוגיות מבחינתי יכולה להיות רק עם מישהי א-מינית. אני יודע שזה תנאי קשה כי זה כבר פוסל את הרוב המוחלט של האוכלוסיה ובנוסף, התנאי הזה הוא תנאי הכרחי אבל לא מספיק כי צריכה להיות התאמה גם מבחינות אחרות.

amb2

New member
יש לי רעיון בשבילך..Ld12

תיגש לחנות חשמל הרובה תבקש ליקנות מקרר גדול ויפה והנה...מצאת א-מינית ועוד מדגם משוכלל בהצלחה חג שמח

Ld12

New member
amb2

אני אשאר עם הרעיון המקורי שלי... חג שמח.

amb2

New member
עינבר את..

מזכירה לי את אמא שלי כל היום אתה ככה ואתה ככה מטיפה לי מוסר. ... חחחח שיהיה לך חג שמח ושיהיה לך כוח להמשיך לקשקש זה חשוב

ols1

New member
מזדהה איתך לגמרי

גם אני גיליתי את הפורום הזה ממש לא מזמן. בדר"כ אני לא מתחבר לתרבות הפורומים כי אני אחד שאוהב לראות אנשים, להיפגש ולדבר. אבל הפורום הזה עוזר המון: קודם כל, הוא נותן המון מידע בתחום לאנשים שחדשים בעולם הזה של אסקסואליים.. גם אם ידעתי שאני כזה , אף פעם לא באמת נתקלתי במידע או באנשים שיודעים על התופעה ומבינים אותה. דבר נוסף, נראה שיש פה אחלה אנשים ויש את מי לשאול ועם מי להתייעץ (ענבר- את נראית לי רצינית בתחום!). לגבי קשר זוגי- גם לדעתי זה חשוב! תבנית המשפחה עם הילדים היא תבנית שאני ארצה להגיע אליה בעתיד ללא קשר למין! ואין צורך שנחיה בבדידות רק מכיוון שאנחנו לא אוהבים לעשות סקס. ותקנו אותי אם אני טועה, הפורום הזה הוא המקום היחיד כרגע שאפשר למצוא זוגיות על פי דרישותינו..

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי כל מה שכתבת. מסכימה איתך במליון אחוז לגבי זוגיות. גם שאין סיבה שנחיה בבדידות, כמו שרבים מאיתנו חשבו לפני שהכירו את הפורום, וגם שהפורום הוא כרגע המקום היחיד שמאפשר להכיר בקלות אנשים כאלה. למרות שאני הכרתי מישהוא לא דרך הפורום הזה.. אני מאמינה שיש הרבה יותר אנשים א-מיניים ממה שחושבים. 1% (ע"פ המחקר) נשמע לי מעט מידי. אני מאמינה שיש הרבה יותר. לפחות! 10% אולי יותר... קשה לי להאמין ש-50% כמו שאופליה אמרה. אם כי אני מסכימה איתה שהרבה אנשים כאלה לא מודעים לעצמם וסובלים מבלי לדעת ממה.. אני גם חושבת שהחברה שלנו יותר מידי סוגדת למין וגורמת לאנשים לחוש ולהאמין בדברים שככה הם לא היו מתחברים וחושבים אליהם בכלל. כיף לראות שיש הרבה חדשים ונראה שהפורום התחיל לקבל נפח שהיה קצת חסר לו. מקווה שתהיו פעילים ותגיעו גם לפגש - ככה גם פורום הופך למקום שפוגשים בו אנשים..

ols1

New member
יש מפגש?

לגבי הפגש שהזכרת- מתוכנן מפגש בזמן הקרוב?? אם כן, אני אשמח לקבל פרטים.. נחמד להתכתב בפורום אבל נראה לי יהיה יותר מגניב להיפגש עם הנפשות הפועלות..

inbardaf

New member
חכינו שמזג האוויר יתייצב

כי התכנון הוא להפגש בפארק שמול הרכבת (ולי אישית לא מתחשק לא לקפוא מקור ולא להירטב מגשם
) אני מניחה שאחרי פסח יהיה אפשר לקבוע מפגש נעדכן פרטים דרך הפורום, אז תשמרו על קשר..

אופליה7

New member
בוודאי שהחברה סוגדת למין

כי הרי זו חברה גברית. והכל בה מתוכנן לטובת הגבר. מכל הבחינות. לא סתם דיברתי על 50 אחוז. זה פשוט כלל הנשים. יכול מאוד להיות שאם מאז ומתמיד היינו חברה שיוויונית נשים לא היו רוצות מין בכמות ובצורה שנדרשת מהם כיום לרצות!

inbardaf

New member
מסכימה איתך שלנשים יש נטיה

לא-מיניות באופן טבעי. אבל עדיין לא כולן כאלה. אז בואי נתפשר על 30%?
תכלס', נראה לי שמה הכי חשוב זה ההבנה שיש הרבה יותר כאלה ממה שנדמה. יום אחד נדע יותר.

Ld12

New member
הפורום

אחרי היכרות קצרה מאוד בפורום, בהחלט אפשר לומר שיש פה אחלה אנשים. מהצד שלי, אני מרגיש שאני יכול לדבר כאן על דברים שלא אוכל לדבר עם חברים שלי כי הם פשוט לא יבינו. לגבי קשר זוגי - בהחלט אחת הסיבות שנכנסתי לפורום.

amb2

New member
LD12

זה ככה...הפורוס הזה הוא בבחינת תא וידוי, אחד אתה יכול להגיד מה שייש לך על הלב, ליילל לקטר ליבכות וכזה... מצד שני יש פה שומרי סף שהם ידאגו לאפס אותך, ולשים אותך במקום, אז תכין את עצמך כי הרבה הנאות בחיים לא יהיו לך. עכשיו עינבר תגיד שאני מוציא לך את הרוח מהמפרשים ולא אכפת לי ביי

inbardaf

New member
למה מוציא את הרוח?

להיפך, אתה עושה כ"כ הרבה רוח.. שהסירה שלי טסה...

amb2

New member
זה טוב שמשהו מעיר אותך שלא תירדמי לי פה.

p019

New member
אין פה שומרי סף

ואם מישהו יתחיל לקטול אנשים רק כי הם אומרים את מה שעל ליבם וזה לא מה שאדם כזה או אחר חושב - הקוטלים יקטלו. נמעס לי ממחרץ הדמים ששני "שומרי הסף" מנהלים כאן. אנחנו כל הזמן מתלוננים על צרות האופקים של המיניים שנכנסים לפורום ומנסים לשכנע אותנו שזה לא "טיבעי" להיות א-מיני (או כל שטות אחרת שהם ממציעים). והינה יש לנו צרי אופקים משלנו שלא מקבלים אף אחד - מיני וא-מיני שלא מעמין בדיוק בדברים שהם מעמיניים.

למעלה