חחחה
אני הברזתי חופשי משיעורים
שנאתי את בי"ס.. ואם לא הברזתי היו פשוט מעיפים אותי החוצה, כי הייתי מפריעה
למדתי בחינוך דתי, אז לא היה שיעור כזה. בכל מקרה מכיתה ז' למדתי רק עם בנות. בכיתה ו' הוציאו את הבנות באחד השיעורים כדי להסביר על מחזור וכאלה. אבל אז למיטב זכרוני, כולנו נגעלנו..
אין שיחות על אמצעי מניעה וכד', פשוט כי החינוך הגורף לאורך כל הדרך הוא שלא עושים סקס עד החתונה. למעשה, אסור אפילו לגעת בבנים. גם לא ללחוץ יד. בגלל זה גם מפרידים בין בתי הספר. בכיתה י"ב אחת היחידות לבגרות בתושב"ע היא 'אישות'. שזה אומר שלומדים את כל ההלכות של עם מי, מתי ואיך מותר להתחתן וכו'. ואז לומדים שאישה שלא מוכנה לקיים יחסי אישות עם בעלה באופן קבוע ולאורך זמן, נחשבת למורדת ומותר לגרש אותה ללא כתובה (כלומר ללא זכויות כלכליות) בנוסף לומדים בחובות הבעל, את החובה 'לקיים את עונתה' (כלומר: הגבר מחוייב לשכב עם האישה בתקופת הביוץ ו'לספק' אותה) שני הדברים האלה מובילים בקלות למסקנה, שסקס הוא חלק הכרחי מהחיים ומהזוגיות. אין בכלל פתח למשהו אחר ויש אפילו סוג של איום במידה ואת לא רוצה.. לפני החתונה יש מה שנקרא 'הדרכת כלות' (ובמקביל 'הדרכת חתנים') שם את מקבלת את כל הפרטים היותר טכנים על מה זה יחסי אישות. כל מה שאני יכולה להגיד, זה שבשלב מסויים בתיכון, הרגשתי בסתר ליבי שהדת היא מחסה מצויין, כי נוח לי ככה בלי שבנים נוגעים בי ובלי סקס.. בזמן שחברות שלי חיכו לרגע שהם יוכלו להיות במצב אחר..