רק אצל פרימיטיבים, חיות אדם או חסרי אחריות
יש דבר שנקרא אמצעי מניעה, אני לא יודע אם הגברת שמעה על זה. ואם את בכוח חוזרת לטענה המופרחת הזאת אז כנראה שלא. אז יש כל מיני חיות אדם ברברים מעמים של מדינות עולם עשירי שמתרבים סתם בגלל המין או לחילופין כי זה המטרה שלהם לתרבות כמה שיותר. אנשים צווילית לא אחראים לאותם יצורים ואין שום קשר עליהם, אפילו אצל המיצריים הקדמונים(לא אלה שיש היום) היו שני השיטות הידועות היום למנוע הריון בגרסה העתיקה שלהם. יש לציין שגם אצל דתיים יש תמנהג ודרך החיים הברברית של להשריץ כמה שיותר ולא למנוע הריון לא רצוי, למרות שאלה שיש להם הרבה ילדים 'מרשים' להם למנוע הריון. הקטע שמין בלי הריון זה הרע במיעוטו ולא להפך, הקטע שהצעה כמו שלך רק הייתה מגדילה הריונות לא רצויים ו'צפיפות אוכלוסין'. ההסכמה העתיקה או יותר נכון לומר בהקשר הזה הפרימיטיבית(כי זה לא עתיק לטובה ולא רלוונטי), ה"סכמה" הזאת באה להכריח אנשים לכנס/להכניס להריון לא רצוי. לא לקיים יחסי מין זה הדרך הכי בטוחה ועתיקה למנוע הריון, יש חיות כגון זאבים ששם יש פקוח אוכלוסין בלהקה, והם לא מקיימים יחסי מין כדי שלא היו מספר גדול ולא רצוי של גורים מיותרים. אבל להם אין בררה לאנשים יש, מה שזה יעודד זה תהפך! אוב האנשים זה לא זאבים ולא חיות אציליות(בהקשר הזה). זה יגרום למצב של עמים פרימיטיבים או של חרדים. לא צריך להכריח אנשים למנע מיחסי מין רק כדי שלא היה הריון לא רצוי, ולא צריך הריון לא רצוי אם רק הם רק רוצים מין!. זה דבר נורא, אנשים לא רוצים תאחד או תשני במקביל!!! הסיכוי אפסי אם אנשים שומרים על עצמם במה שצריך, מקסימום יעשו הפלה. אני לא מעודד פה לסקס, אבל אני לא יתן יד להכריח אנשים לוותר על האחד או לקבל תופעות לוודאי רק בגלל הרצונות של אנשים כמוך או של דתיים. זה לא הדרך וזה לא לגיטימי, מי שא-מיני צריך להיות מבחירה ולא מפחד מהריונות. לא מפתיע שעינבר תומכת בך. לטעון שאסור ובלתי אפשרי מין/הנאה בלי ילודה, זה בדיוק כמו לטעון שאין ילודה בלי שאנשים יהנו או היו חרמנים, זאת טענה של מיניים רק הפוך. יש אחד בלי השני.