שלום

• פותח הנושא Ld12
  • פורסם בתאריך

Ld12

New member
שלום

אני בן 29 וגר באזור המרכז. אני מאוד שמח שגיליתי את הפורום הזה, זה היה די במקרה. אני מניח שאני יודע כבר כמה שנים שאני לא היחיד בעולם שמרגיש ככה... האמת שזו פעם ראשונה שאני כותב בכלל בפורום כלשהו. אשמח להשתתף בפורום וגם להכיר מישהי.

inbardaf

New member
ברוך הבא!

בחיי, שזה מתחיל להרגיש כמו פטריות אחרי הגשם.. אתה מוזמן להצטרף לים החדשים וכמובן גם לוותיקים יותר ופחות.

amb2

New member
עינבר

את נשמה טובה.. זה מה שרציתי להגיד ביי

Berethor

New member
נקווה שאתה לא אחד מהסוטים

בתור הציניקן אני חייב לומר שעד עכשיו כל מי שנכנס וישר רק מחפש מישהי בלי לשתתף בפורום מתגלה מהר מאוד כמיני ויותר מכך כסוטה מין מטורלל. אז רק שתדע שאת על הכוונת ובמבחן, אם את לא א-מיני ובאתה לתחזות לפגוע בא-מיניים אתה תשלם על כך מחיר כבד.
הבחנתי בעובדה שרוב ה-מיניים הגברים כאן לא מחפשים ואם ממחפשים אז לא בפורום, אז תקחו לצומת לב.

p019

New member
זה פשוט לא לעיניין

אין לנו שום רצון להרטיע אנשים מלהיכנס לפורום. זו פשוט לא דרך לקבל אנשים. אין שום בעיה עם אדם א-מיני שמחפש זוגיות - גבר או אישה - זה לא הופך אותו מייד לסוטה או כל שם אחר שאתה מדביק לאנשים שהם לא אתה.

Berethor

New member
מה הקשר

רואים שלא הבנת ולא ניסית להבין מה שרשמתי, לא תקפתי אותו אישית ואפילו ציינתי 'שנקווה שאת לא אחד מהם'. התמונת מצב היא שזרים שנכנסים לכאן לפורום, לא משתתפים בו ורק באים לחפשת פה "זוגיות א-מינית". מתבררים כסוטי מין ופדופילים(קשישים) שמחפשים א-מינית נואשת כדי לנצל מינית. אז לא אמרתי שהוא כזה, אמרתי שהוא חשוד ושיוכיח את עצמו כאן בפורום. את כל כך מנותקת וכל כך לא מנסה להבין את דבריי שזה נורא חבל.

Ld12

New member
קבלת פנים

תודה על קבלת הפנים - inbardaf, p019 ו- Avi1283. קצת פחות תודה לך Berethor... אני רוצה להאמין שהתכוונת לטובה (בכל זאת אנחנו לא מכירים ואין לך משהו אישי נגדי), אבל קצת הגזמת !! למה אתה מרשה לעצמך לרשום דברים כאלו לאדם שאתה לא מכיר וסך הכל רשם הודעה אחת בודדת בפורום ?! לידיעתך, נכנסתי לפורום כמה פעמים לפני שרשמתי את ההודעה שלי, כך שיצא לי לקרוא קצת.. התרשמתי דווקא שאתה בחור די אינטיליגנט, אבל אתה צריך להבין שיש דרך להעביר את המסר שאתה רוצה להעביר. אין לי בעיה עם זה שבן אדם הוא ישיר, רק תשים לב שיש הבדל בין להיות ישיר ולהיות בוטה. אני מקווה שתבין שאני עונה לך ככה כי אני חושב שזה לא היה בסדר להתבטא בצורה כזו ולא בשביל להתנצח איתך.

אופליה7

New member
ברוך הבא

גם אני כמוך ידעתי שיש עוד אנשים כאלה (מהסטטיסטיקה הפשוטה שמתוך 7 מיליארד בני אדם חייבים להיות עוד כמוני). אבל עד שהגעתי לפורום הם היו רק בתאוריה. ברוך הבא

Ld12

New member
תודה

ברוכה הנמצאת. נחמד לגלות את האנשים שלפני כן היו רק בתיאוריה.. כמה א מיניים יש לדעתך באוכלוסיה ? חצי אחוז ? פחות? למה לא שומעים על אנשים כאלו ?

אופליה7

New member
אתה שואל כמה אחוזים לדעתי?

50 אחוז. באמת. לדעתי במשך אלפי שנים נכנסו כל כך הרבה "אמיתות" לחיינו. כמו למשל שצריך מין. אם לא היו קיימים כל מיני הנחות חברתיות פשוט לא היינו חיים לפיהם. ואז רוב העולם לא היה עושה סקס ולא היה פיצוץ אוכלוסין (7 מיליארד איש). כל כך הרבה הנחות מטופשות יש. ורובינו חיים על פיהם. מין זה אחד מהם. ישנה שטיפת מוח ברחוב ובתקשורת לעיניין הזה.

Berethor

New member
את טועה לגבי דבר אחד

אין קשר בין סקס לאחוז הילודה, לפחות לא בחברה ציווילית. מה שכן יש חברות ועמים פרמיטיבים שמחייבים ללדת ולעשות מין או שפשוט לא משתמשים באמצעי מניעה מכל סיבה שלא תהיה. לגבי השטיפת מוח התקשורתית והלחץ החברתי אני מסכים, אבל במקרה הזה לא מחייבים אותך ישירות אלה רוצים לגרום לך לעשות כמו 'כולם'. לקשר בין מיניות לילודה זה טעות פרימיטיבית וטענה של מיניים. אנשים גם רוצים זה או זה בלי רצון בשני, ככה זה עובד.

אופליה7

New member
בוודאי שיש קשר בין מין לילודה

ככל שעושים יותר סקס למטרת סתם הסיכוי להיכנס להריון יותר גדול. היתה יכולה גם להיות הסכמה חברתית עתיקה שעושים סקס רק כאשר רוצים ילד. ואז הכל היה אחרת. אחרת מבחינת יחסי המין.

Berethor

New member
רק אצל פרימיטיבים, חיות אדם או חסרי אחריות

יש דבר שנקרא אמצעי מניעה, אני לא יודע אם הגברת שמעה על זה. ואם את בכוח חוזרת לטענה המופרחת הזאת אז כנראה שלא. אז יש כל מיני חיות אדם ברברים מעמים של מדינות עולם עשירי שמתרבים סתם בגלל המין או לחילופין כי זה המטרה שלהם לתרבות כמה שיותר. אנשים צווילית לא אחראים לאותם יצורים ואין שום קשר עליהם, אפילו אצל המיצריים הקדמונים(לא אלה שיש היום) היו שני השיטות הידועות היום למנוע הריון בגרסה העתיקה שלהם. יש לציין שגם אצל דתיים יש תמנהג ודרך החיים הברברית של להשריץ כמה שיותר ולא למנוע הריון לא רצוי, למרות שאלה שיש להם הרבה ילדים 'מרשים' להם למנוע הריון. הקטע שמין בלי הריון זה הרע במיעוטו ולא להפך, הקטע שהצעה כמו שלך רק הייתה מגדילה הריונות לא רצויים ו'צפיפות אוכלוסין'. ההסכמה העתיקה או יותר נכון לומר בהקשר הזה הפרימיטיבית(כי זה לא עתיק לטובה ולא רלוונטי), ה"סכמה" הזאת באה להכריח אנשים לכנס/להכניס להריון לא רצוי. לא לקיים יחסי מין זה הדרך הכי בטוחה ועתיקה למנוע הריון, יש חיות כגון זאבים ששם יש פקוח אוכלוסין בלהקה, והם לא מקיימים יחסי מין כדי שלא היו מספר גדול ולא רצוי של גורים מיותרים. אבל להם אין בררה לאנשים יש, מה שזה יעודד זה תהפך! אוב האנשים זה לא זאבים ולא חיות אציליות(בהקשר הזה). זה יגרום למצב של עמים פרימיטיבים או של חרדים. לא צריך להכריח אנשים למנע מיחסי מין רק כדי שלא היה הריון לא רצוי, ולא צריך הריון לא רצוי אם רק הם רק רוצים מין!. זה דבר נורא, אנשים לא רוצים תאחד או תשני במקביל!!! הסיכוי אפסי אם אנשים שומרים על עצמם במה שצריך, מקסימום יעשו הפלה. אני לא מעודד פה לסקס, אבל אני לא יתן יד להכריח אנשים לוותר על האחד או לקבל תופעות לוודאי רק בגלל הרצונות של אנשים כמוך או של דתיים. זה לא הדרך וזה לא לגיטימי, מי שא-מיני צריך להיות מבחירה ולא מפחד מהריונות. לא מפתיע שעינבר תומכת בך. לטעון שאסור ובלתי אפשרי מין/הנאה בלי ילודה, זה בדיוק כמו לטעון שאין ילודה בלי שאנשים יהנו או היו חרמנים, זאת טענה של מיניים רק הפוך. יש אחד בלי השני.

inbardaf

New member
../images/Emo3.gif מה אתה רוצה?

למה אתה בטוח שתמיד מה שאחרים אומרים סותר משהו מאמונתך הפנימית? בעבר, כשנשאלה כאן בפורום השאלה מה היה קורה אם בעולם לא היה חשק מיני, אמרתי שלא היו ילדים לא רצויים ובכלל הילודה היתה יורדת פלאים... ולמיטב זכרוני אתה הסכמת איתי.. חברה שלי נכנסה להריון אפילו שהיא השתמשה בגלולות.. אחוז קטן - אבל קורה.. וזה בלי לדבר על כל מדינות העולם השלישי ועל נערות חסרות מודעות וגרוע מזה - על אונס.. (ידעת למשל שלבנות מפגרות נותנים גלולות באופן קבוע כדי שלא יכנסו בטעות להריון בעיקר בעקבות אונס/ניצול מיני?) כל עוד יש יצר מיני ויש אנשים שעושים סקס להנאה בלבד, ימשיכו להיות מקרי הריון לא רצויים (אפילו הגרוש שלי הוא מה שמכונה 'ילד פנצ'ר'. לא עבד מנגנון המניע) אני לא נגד זה שאנשים יעשו סקס לצורך הנאה. שיעשו מה שבא להם כל עוד הם לא פוגעים באחרים. ברור שבמקרה כזה צריך לעורר את המודעות לסכנות שבסקס כדי למנוע כמה שפחות הריונות לא רצויים וברור שאם אנשים היו אחראים יותר אז הילודה היתה קטנה עוד. ועדיין, כל זה לא סותר את הערה הפשוטה שלה: ככל שמקיימים יותר סקס, כך יש יותר סיכוי להריון, אפילו אם משתמשים באמצעי מניע.. אין פה שום יציאה נגד יום יחסי מין. יש פה רק ציון עובדה פשוטה.

Berethor

New member
זה לא סותר

אם לא היה חשק אז היה מין רק שאנשים רוצים ילדים, זה לא סותר את זה שכפי שהמצב במצאות שלנו לקשר אוטומטית בין השניים רק יגרום ליותר גרוע. בסגנון אם 'הם רוצים מין אז חייבים הריון'. ובהחלט לא שמעתי שזה לא מונע במאה 100%. אם זה אכן ככה אז כמובן שעדיף הפלה או שלא יקיימו בכלל. אני מתנגד פשוט לקישור הזה 'שאם רוצים מין אז רוצים ילדים' ו'אם רוצים ילדים אז רוצים מין'. מה שבעצם אמרתי זה לא להכריח אנשים לילדים אם הם לא רוצים. לכן במקרה הזה להנאה בלבד יש שני משמעויות. זה כל מה שהסברתי.

Berethor

New member
מה גם שזה לא נכון מסיבה אחרת

פיצוץ אוכלוסין זה לא בגלל שהם עושים מין, ומין הסתם ברור שאם לא היו עושים אז לא היה. אבל מדובר בכל מיני חברות פרמטיביות שלא משתמשים באמצעי מניעה או זה אסור והם בכוונה מתרבים ככה. במערב(חילונים) יש אחוז ילודה נמוך יחסית וזה לא קשור לכמה מין הם עושים(או לא).
להגיד שזה רק בגלל שהם עושים מין זה ככה, זה פשוט טעות או הטעיה. הסיבה היא אחרת, ברור שאם לא היו עושים לא היה אבל זה לא הנקודה כאן. לא אכפת לי שתצאו נגד זה, זה לא מה שקומם אותי. אבל אל תקשרו אוטומטית בין זה, ככה שלא יעשו מין או שיעשו בטוח, זה מה שחשוב להבהיר.

אופליה7

New member
וואוו כמה שטויות אתה מדבר

א. אמצעי מניעה ממש לא מונעים הריון ב 100 אחוז. ככל שעושים יותר סקס (אם אמצעי מניעה ) הסיכוי להיכנס להריון גדל. אין פה בכלל עיניין לוויכוח. ב. הפלה היא פעולה פולשנית בעלת השפעות לעיתים לטווח ארוך ולא תמיד זה רצוי. ג. לא דיברתי על להכריח להימנע מסקס. דיברתי על זה שהיה יכולה להיות תרבות שונה, שאלפי שנים היינו עושים סקס רק למטרות ילודה, זה עיניין תרבותי בלבד המצב כרגע, וכתרבותי הוא היה יכול להיות גם שונה. ד. אתה חסר מוח בשביל להבין דברים כאלה לכן אתה תמיד משמיץ ומדבר על דברים שלא לעיניין ולא נאמרו, מוציא דברים מהקשרם ועושה איתם ככל העולה על רוחך.

למעלה