שלום!

../images/Emo13.gif היי

קודם כל המון בהצלחה, גם אני התקבלתי לאוניברסיטה עברית ללימודי משפטים ואני מתחילה בנובמבר הקרוב. לעניות דעתי, נראה לי שעדיף להיכנס למעונות ובמידה ולא ימצא חן בעיניך ותיראי לנכון לעבור לדירה אז אני תעברי לפרטי בשנה ב. בכללי לפי מה שהבנתי המעונות בהר הצופים הם ממש סבירים למגורים, יש שמה את כפר הסטודנטים רזניק ואידלסון. נכון לעכשיו חדר יחיד באידלסון נראה לי כמו הבחירה הכי חביבה, בין 2-3 אנשים בחדר 10 דקות מהאוניברסיטה, נראה לי די נוח, זה מה שאני בחרתי בכל אופן.

Fregelistic

New member
וואלה.. לא ידעתי שיש אופציה של 2-3

שותפים בדירה. הייתי בטוח שזה 5. אני אברר על זה, והבעיה העיקרית שלי היא שאני לא אוכל לבחור את השותפים שלי. אם אני אפול על כמה חבר'ה מעפנים? יום שלישי אני אעלה לי"ם, ואבדוק גם את האופציה הזאת. תודה! :)

flutter girl

New member
כן, אבל what if...

"תיפול" על כמה אנשים מקסימים שיישארו חברים שלך לאורך התואר + אחרי זה? אי אפשר לדעת- ומקסימום אפשר לעבור לדירה שכורה.

Fregelistic

New member
דיברתי עכשיו עם המעונות של כפר הסטודנטים

ויש דירות רק ל-5 חדרים. לגור בדירה עם עוד 4 אנשים? זה קצת מוגזם, לא? :) הדירות של 2-3 שותפים זה רק לסטודנטים לתואר מתקדם.

flutter girl

New member
ככה זה שנה א'

בחיפה המעונות "הטובים" זה 6 חדרים, כשבכל חדר יש מקלחת+שירותים פרטיים ומה שמשותף זה המטבח. המעונות הפחות-טובים זה 2 חדרי שינה בדירה, אבל 2 אנשים בכל חדר... והכל משותף.

למעלה