שלום

שלי...

גיטריסטים: ג'ימי הנדריקס הגיטריסט של קולומביה מארק נופלר (מדוייק מדי..זה מעצבן לי את האוזן לפעמים). אנגוס יאנג (כי איך אפשר לנגן שהראש שלך זז כל הזמן
?) ג'ימי פייג' להקות: קולומביה (שווים הצצה במיי-ספייס) משינה ביטלס בוסטון

avivmoshe2

New member
שלי

גיטריסטים: גוט'רי גובן סקוט הנדרסון בירלי לגרין אנדי לטימר מייקל אקרפלדת להקות: קאמל אופת' איירון מיידן טרייבל טק יס

שלי

סטיבי ריי וואהן ג'ימי הנדריקס ביבי קינג סנטנה דויד גילמור סטבי ריי וואהן ודאבל טראבל ג'ימי הנדריקס אקספריינס סקורפיונס מטאליקה פינק פלויד

תירתיר

New member
תשובה ../images/Emo180.gif

גיטריסטים: אבי סינגולדה מארק קנופלר אריק קלפטון אורי הרפז להקות: הביטלס החברים של נטשה במצב רוח נוסטלגי- גזוז. פחות אוהבת להקות, ויותר מוסיקאים ספציפיים.וזה כבר לשרשור אחר...

terje

New member
שלי

Steve vai Dave Keuning Jonny Buckland John Mayer The Edge ולהקות: The Killers Snow Patrol Keane Coldpaly Arctic Monkeys

The Walrus

New member
אני יודע שכולם יתנפלו עלי אבל

אני לא אוהב את סטיב ואי. פשוט לא מתחבר לנגינה שלו... אבל שווה לראות את הוידיואים שלו בגלל הפרצופים
. the edge אכן תותח... וkeane זה ההם עם הפסנתרן המטורף שמנגן עם הרגל בצד או משהו כזה? אם כן הם גדולים... somewhere only we know - שיר ענק.

RoieL

New member
אינדיווידואלי לגמרי

את קין יצא לך להכיר ב- Live Earth או לפני? (זה לא בושה, רק בשבת למדתי לשנוא את סמאשינג פאמקינז
) בכל מקרה, הופס אנד פירס זה אלבום ענק.

terje

New member
יש live 8 וגם LIVE EARTH

והכל עניין של טעם וריח, אבל לדעתי סטיב וואי הוא הדבר הכי טוב שקרה לגיטרה ברוק במאה שנה האחרונות וסביר להניח שגם למאה שנה הקרובות.
ורועי, תנסה את UNDER THE IRON SEA של KEANE אלבום מדהים

RoieL

New member
מכיר, מכיר../images/Emo99.gif

קריסטל בול שיר מדהים, גם Nothing in my way. באמת אלבום מעולה

יאסון1234

New member
אני שואל את עצמי

למה אנשי הפרסום ממשיכים לקרוא לאירועים האלה בשמות דומים - Live Earth, Live Eight ו- Live aid (נראה לי שככה קראו לראשון אם אני לא טועה...) סעמק זה מבלבל צריך להוציא להם צו מניעה! או שניקח חוקר מחברת החקירות ויצמן-יער!!!

terje

New member
ואני שואל את עצמי

למה אתה שואל את עצמך דברים כאלה?

יאסון1234

New member
אני שואל את עצמי שוב.

והיום בפינה "עמר שואל את עצמו" - אני שואל את עצמי היום מה היה קורה אם לא היינו שואלים את עצמנו את כל השאלות שאנחנו שואלים את עצמנו בכל יום... הרי לכם דוגמה: דני הלך עם אמא לסופרמרקט וגילה לפתע שדגני הבוקר שהוא אוהב נגמרו. דני הושפע בזמן האחרון מתופעת ההתחברות לבריאות שנפוצה כיום בעולם ושאל את עצמו האם כדאי לו לבחור בדגני הבוקר רוויי השוקולד הכל כך טעימים על הבוקר שממש כיף להתעורר אפילו רק בשבילם או בדגני הבוקר שהאישה שלבושה בלבן מהפרסומת ועושה יוגה ואפילו מרחפת באוויר (הם עושים גזים?) ויגרמו לו להרגיש טוב עם עצמו שבחר בהם למשך זמן מרובה יותר. זוהי דוגמה אחת מיני רבות מהשאלות המופיעות לנו לפתע בחיינו. עד כאן בפינתנו, "עמר שואל את עצמו". בפרק הבא ישאל את עצמו עמר האם שווה להכנס לשירותים המסריחים בקניון או שמא כדאי לו ללכת ברגל הביתה ולהתאפק 15 דק' שלמות אחרי קולה ענקית (שלבחור בה הייתה שאלה גדולה בפני עצמה) בקולנוע המקפיא שגורם לתחושת לחץ בשלפוחיתו. נתראה בתכנית הבאה! עמר

wish i was here

New member
חחח...למקרים כאלה

זה כבר יותר בכיוון של דחפור,או D9 או בובקאט...או כל דבר אחר שסביר להניח שתראה ערבי נוהג בו באיזור התעשייה :p

למעלה