שלום

dean a

New member
../images/Emo45.gif על ששת

אפילו שאישית, אני יותר אוהב את הביצוע של שם טוב לוי יחד שלמה גרוניך ל-"בלילות הסתיו"....

dean a

New member
בתקליט של ששת

זה דווקא הקטע שאני הכי פחות אוהב. את "דבקה" ו-"ענבלים", למשל, אני אוהב הרבה יותר. ואם באמת לא יצא לך לשמוע, אז אני ממליץ לך בחום למצוא את האלבום כולו של שלמה ושמי, "אלבום משפחתי".

dean a

New member
אוקי...

גיטריסטים: גיל דור אהרוני בנארי דני סנדרסון לארי קרלטון אנדי סאמרס להקות: סטילי דן כוורת The Band האיגלס פוליס ובונוס: המלצה על אלבום: לאחרונה אני מקשיב לתקליט הסולו השני של דיויד ברוזה, "קלף", ופשוט נהנה מכל רגע. מומלץ...:)

dean a

New member
מה אתה אומר על האלבומים האחרונים שלהם?

לדעתי הם אומנם לא מביישים את הפירמה, אבל בהשוואה לתור הזהב הם פשוט משעממים. זה לא שהרמה לא גבוהה, אבל משהו בסגנון הלך. ומה עם אלבומי הסולו של פייגן? יצא לך לשמוע?

../images/Emo121.gifיצא לי לצערי לשמוע רק דיסק אחד שלהם

מאיזו הופעה. הם תכלס 2 אנשים לפי מה שהבנתי וההרכב עצמו משתנה

dean a

New member
אמת

אבל גם אם שמעת רק דיסק אחד (Alive In America, כנראה) אתה יכול לשמוע שהם לוקחים רק את הנגנים הכי טובים שיש לאמריקה להציע. אם ככה, אני בהחלט ממליץ לך להתחיל לסקור את כל אלבומי האולפן שלהם, קודם את השבעה שיצאו בשנים 1972-1980, ואחר כך...מה שבא לך. כמו שאמרתי, לאלבומים האחרונים שלהם יש לי פחות חיבה, אבל אולי תאהב גם אותם. בכל מקרה, ספר לי על ההתקדמות שלך....:)

../images/Emo121.gifשמע, עם רשימת הדיסקים שלי...

טוב נו עוד מעט יומולדת

dean a

New member
גם אני במצבך...

וגם אצלי עוד מעט (עד כמה שספטמבר זה עוד מעט) יומולדת....:)

eran377

New member
דיוויד ברוזה גאון על../images/Emo45.gif

אחלה שמות כתבת פה.

The Walrus

New member
צפוי מאוד:

גיטריסטים: דייויד גילמור דייויד גילמור דייויד גילמור דייויד גילמור דייויד גילמור סתם
... ורצינות, גיטריסטים (הסדר לא מייצג): גארי מור אריק קלפטון מארק קנופלר סטיב האקט דייויד גילמור להקות: פינק פלויד ג'נסיס ביטלס לד זפלין רדיוהד

xXslashXx

New member
שלי../images/Emo3.gif

גיטריסטים: ריצ'י בלקמור סלאש דיויד גילמור אריק קלפטון ג'ימי הנדריקס להקות: דיפ פרפל GNR(gans n roses פינק פלויד Crowded House לינרד סקינרד

הוד11

New member
או קיי

גיטרסטים ברי סחרוף ג'ימי הנדריקס ג'רי קנטראל קירק האמט דארל דיימבאג להקות אליס אין צ'יינס טיפקס פרל ג'אם מטאליקה סאונדגארדן

DirtySpirit

New member
אוקיי

גיטריסטים: ג'ימי הנדריקס סלאש דיוויד גילמור אריק קלפטון ג'ימי פייג' [ועוד הרבה..] להקות: לד זפלין פינק פלויד AC/DC מטאליקה גאנס נ' רוזס

erez801

New member
הבחירות

נגני גיטרה: יהודה קיסר ג'יימס דין בראטפילד ג'ק וויט מארק (ק)נופלר ג'ון פרושאנטה להקות: רד הוט צ'ילי פפרס וויט סטרייפס קולדפליי בלר ספייס גירלס

Itai8

New member
בבקשה:

גיטריסטים: דייויד גילמור סטיב ואי פאקו דה לוסיה סטיבי ריי ווהן ג'ון פטרוצ'י להקות: פינק פלויד דרים ת'יאטר קינג קרימזון הדלתות לד זפלין

FRD

New member
סתם ככה..

אריק קלפטון גבע אלון ג'ימי הנדריקס מיק רונסון רן שם טוב הדורז פינק פלויד קרים לאב אלג'יר רוקפור

My Dark Dream

New member
שאלתי את חברים שלי את זה לפני שבוע :0

חמישה גיטריסטים: ג'ימי פייג' ג'ימי הנדריקס דיוויד גילמור סלאש ג'ו סאטריאני חמש להקות: פינק פלוייד אופת' מטאליקה פרל ג'אם סקס פיסטולס

למעלה