שלום

One Minute

New member
זה נחשב לגרוע? ../images/Emo122.gif התקשרתי לידידה

הביתה, ואמא שלה מכירה אותי טוב טוב היינו ביחד בגן. אני כזה "שלום, אפשר לדבר עם ****?" "כן חמודה, מי זאת" "זה רועי." "אה. שניה"

eboy10

New member
חחחח.. וואי זה בא לי בטוב :)

אל תדאג, מתישהו זה יבוא בהפוכה.. "עמית?" (אבא שלי), "לא, זה בר". "אה.. אבא בבית?". חחחח

deisy

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני גלית, ויש לי פריסטית ברמה 79 בברה.. (בת 37
וכן הילדים שלי מבסוטים שאמא משחקת
) תנסה למצוא חברים במשחק, יש הרבה דברים חדשים ופקיויים חדשים שיכול להיות יענננו אותך כדי להמשיך להתקדם.. ואולי גם להגיע לעבודה רביעית

icy woman

New member
לי קורה משהו מוזר יותר

הרבה פעמים פונים לדמות שלי בשאלה אם אני gey (ומתבאסים שאני אומרת שלא)- הדמות שלי היא בן. לרוב הדמויות השואלות הן של גנב- מעניין אם יש קשר

רמה 79. @.@ ../images/Emo51.gif

ואם כבר אז - אני קלריק, וזה מעצבן כי יש לו 43857329840129348420924 בילדים. >< מה את ממליצה?

deisy

New member
נכון, יש הרבה אופציות...

השאלה הראשונה שצריכה להשאל זה אם אתה מתכוון להיות פרטי קלריק או סולו קלריק? אני יותר פרטי קלריק, למרות שאין לי בעיה גם עם סולו (קצת מוגבלת מבחינת מקומות אימון טובים, אבל מסתדרים..) איזה רמה אתה עכשיו ומה העלית?

רמה 35

והעלתי רק לריפוי (היל)... חשבתי להיות פרטי קלריק בגלל שאולי אם אני אהיה בפארטי כל הזמן ועם עוד אנשים - זה יעשה את המשחק יותר מעניין. עם מה עולים רמות יותר מהר?

deisy

New member
עם פרטי בד"כ

רק שיהיה פרטי טוב
אם כך, הבילד שלי: אחרי שסיימתי למקסס את הריפוי, עברתי למקסס את הbless.(מעלה את רמת ההגנה לך ולכל הפרטי) לאחר מכן מיקססתי את ה- Invincible (מעלה את רמת ההגנה בצורה משמעותית לך) אח"כ מקססתי את ה MP Eater (ששואב את ה MP מהמפלצות אליך, ובזכותו כמעט ואני לא משתמשת בשיקויי MP) ואז מקססתי את ה Teleport והנקודות שנשארו לי שמתי ב Holy Arrow - שהאמת, אני ממש לא מתשמש בו, רק שאי אפשר להעביר נקודות לעבודה שלישית אז שמתי בו... אם יש לך עוד שאלות - בשמחה

../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

לא כדאי להעלות כמה נקודות ל- MP Eater טיפה לפני? כדיי לחסוך..

deisy

New member
שוב, הכל ניתן..

לי היה חשוב קודם כל ההגנה... בעיקר הבלס...(סקיל מאוד שימושי בפרטי!) אה, ושכחתי, כן העליתי נקודה אחת מתישהוא באמצע מקסוס ההיל בטלפורט, שהספיקה לי לפקיויים עד שהגעתי למקססס אותו.. באיזה שרת אתה?

מרדיה

ואני דיי לא מרוצה מזה..
זה נראה כאילו אין אנשים! כשניסיתי להכנס לפרי מרקט 3/4 מהאנשים הספימו עם מודעות לאיזה אתר.. בסך הכל רציתי לקנות דגים של פפה.. >< אולי כדאי לי לפתוח דמות חדשה.
בשרת אחר..

spongbob

New member
../images/Emo110.gif בוא לברה!!!

אני יעזור לך ועוד מלא יעזרו לך מברה וגם הוא הצאנל השני בגודלו.. יאללה בוא!!

זה מה שמפחיד. ../images/Emo122.gif

שרת גדול מידיי זה לא רצת כאב ראש? אי אפשר להכנס לפארטי קווסטים אף פעם, כל הצ'אנלים תפוסים במקומות האימון הטובים... לא?

למעלה