שלום

שלום ../images/Emo9.gif

אני חדש. (בפורום, במשחק אני כבר דיי הרבה) זה נחמד למצוא פורום כזה בתפוז.
יש לי שאלה אליכם, אני תמיד מגיע לרמות 30-40 ונמאס. פשוט הרצון לשחק עובר, ולאט לאט קורה שאני נכנס למשחק פעם ב... ואחרי עשר דקות כבר יוצא.. ואז כעבור איזה תקופה של - לפעמים אפילו כמה חודשים שוב בא לי לשחק מאוד.. אבל זה לא מצליח למשוך אותי מספיק זמן כדיי להתקדם לרמות גבוהות באמת. זה קורה רק לי? יש איזו קסם כדיי לגרום למשחק להמשיך להיות מעניין?

One Minute

New member
ברוך הבא! D:

אני רועי, בן 12 ויכול להיות שאתה פשוט לא מכיר חברים חדשים, ואולי לא ממש מגוון במקומות אימון~ אני ממליץ לך לעשות CPQ.

תודה! הרבה זמן לא נכנסתי למשחק...

עכשיו בדיוק מגיעה תקופה כזו שממש בא לי.. CPQ זה..? P: אני יודע רק על PQ בלודי, קרנינג, הנסיס ו GPQ... ד"א - זה נכון שהפיראט יכול לצאת בפאצ'ים הקרובים? זאת אומרת, חשבתי שרק התחילו לעבוד עליו במייפל המקורי..

עוד שאלה קטנה -

המערכת החדשה בקאש שופ, היא מאפשרת קנייה ומחירה של חפצי משחק רגילים תמורת NX קאש? נקסון לא התנגדו לזה פעם בטענה שלרוב כשעושים את זה זה עם כרטיסי אשראי גנובים והם בסוף חוטפים על הראש.. ?

One Minute

New member
אתה מדבר על מערכת הTrade?

זאת מערכת שניתן למכור בה חפצים תמורת NX. אבל זה לא ממש קשור לכרטיסי האשראי, Paypal נחסם לשימוש על ידי ישראלים בגלל זה, עכשיו משתמשים בPayByCash ששולחים את הכסף שלך בדואר [אלא אם כן אתה מוצא אותו
]

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עכשיו יגיע הסבר

כן את יכולה למכור בקאש שופ.. ולקנות כמבון מינימום של משוהו למכור אותו זה 110 קאש עכשיו נקסון מוסיפים על זה עמלה של דיי הרבה.. אם לדוגמא את מוכרת משהו ב110 זה מוסיך עוד 110 על עמלה! זאת אומרת שמי שקונה קונה בעצם ב220.. ככול שהמחיר ששמת גדול יותר ככה גם העמלה יותר גדולה.. זה הרווח של נקסון.. אם את מחפשת קאש מהיר תהרגי פינגווינים בel nat ותמכרי את הדגים שלהם, כמו כן בובות מכושפות מקופים זומבים קרניים מחתולות באורביס ועוד.. כמבון שהכל ב110 למחבילה של 200.. חות מ בובות של פינגווים שאת זה אפשר למכור ב110~150 בערך..

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אויש נראלי שנתתי הסבר לא קשור ../images/Emo122.gif

deisy

New member
רק שכחת לספר לו

שיש עמלת מכירה..כשאתה שם משהוא למכירהבטרייד, אתה משלם עמלה של 5,000 מסוס.

עו, ולהציג את עצמי:

קוראים לי ליאור, ואני בן 18. :) ואני בן, הכינוי שלי מבלבל הרבה אנשים. P: - אחרי הכל פתחתי את המשתמש בתפוז ב - 2003 ..

spongbob

New member
../images/Emo110.gif גם בכינוי שלי מתבלבלים הרבה..

וגם מתי שמתקשרים בשביח אמאבא שואלים "שלום חמודה אמא בבית?" ><

למעלה