שלום

לבנדר א

New member
לא. ../images/Emo12.gif

כלומר, אני מניחה שזה עניין של הרגל... אני מניחה שקשה לתפוס מקום בוודוס בכל העולמות.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ממש לא זה אחלה של שרת..

אבל כמו שקים אמרה זה באמת עניין של הרגל.. אולי קצתת קשה יותר להכנס לפיקוי אבל לא כמו בשרתים רייקים יותר שעד שאתה מוצא פארטי.. תקנו אותי אם אני טועה אבל שרתים גדולים יותר בדר"כ זולים יותר לא?

לבנדר א

New member
רק צריך לציין

שבinvicible צריכות להיות לפחות 5 נקודות לפני שאפשר להתחיל עם bless. (אוף, מישהו הקליד עם אצבעות מרוחות בדבש, אתם לא יודעים איזה פרויקט זה היה לכתוב את כל זה)

ווינגז

New member
היית בפורום דוליז במקרה? ../images/Emo12.gif

ברוך הבא, אני יעל, בת 19 וארבעה חודשים וקצת [אבל מי סופר?], יש לי קלריקית ברמה 58-יותר-קרוב-ל-59 ב-Broa. השתלבות נעימה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|בחיי את מתחילהמ להטריד..0-0

אעה, הזיכרון הזיכרון.... אני צריכה להתבייש בסניליות שלי=[

sapir aloud555

New member
ברוך הבא.

בקשר לשאלה - לא קורה רק לך. יש כאלו שלוקחים הפסקות קצרות מהמשחק וחוזרים שוב, כדי שיהיה חשק. לכל עבודה יש את הHell levels (טוב, ככה קוראים לזה) שקשה לעלות רמות - או שממש מעצבן לעלות רמות. כמו שאמרו לך למטה, ההצעה היא לעשות CPQ, מעלה Exp ממש מהר, אני חושבת שתוך שבוע עליתי שם 10 רמות, וזה בלי לחרוש. (באמת, באמת!) אם PQ לא ממש מעניין אותך, שווה לחפש חברי משחק שיתאמנו איתך. לבד זה משעמם, וזה לעשות את אותו דבר במשך שעות, מה שעוד יותר משעמם. כשיש מישהו איתך באימונים, הזמן עובר מהר יותר, לפחות איך שאני רואה את זה. הצעה אחרת היא לסיים קווסטים (וברמות 30-40 יש דווקא כאלו ממש חביבים), לבד או בקבוצה. הצעה שלי היא לעשות את הקווסט של מרשל בלודי ולעבור לשאר - זה קווסט ממש חביב, לדעתי, ויש פרסים נחמדים בכל שלב.

../images/Emo51.gif אני משתדל לעשות את כל הקווסטים..

והנה למשל - קווסטים זה דבר שעושים לבד.. ואני לא משתעמם דווקא תוך כדיי פשוט אחרי כמה ימים שאני משחק כל היום (בגלל שזה כיף) זה פשוט נמאס..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|וולקאם..:)

הכל כבר נאמר. הקסם של המשחק הוא למצא חבריםשתרצה להישאר איתם בקשר. אם אין מסגרת חברתית זה יתחיל לשעמם בכל פעם מחדש, אבל ברגע שיש לך את החברים שאפשר לפגוש רק שם אתה תמשיך לחזור ולשחק ולא תשתעמם=] ואגב אני נושי בת 18=] ברה
פייטרית רמה34 ובאנדיטית[לעתיד] רמה 14

למעלה