שלום!

BlackRose

New member
שלום!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

*מצדיעה באלגנטיות* היילו^_^ כן, כן, אני יודעת מה אתם חושבים... לא, לא, אני לא הולכת להעלם אחרי הודעה אחת ויחידה... Well..אין סוף למוזרויות: קוראים לי דניאל, אני חמישיסטית
, אני צופיפניקית גאה מכיתה ד´ (נשכח את זה שדי פרשתי בשנה שעברה אבל אני יכולה להגיד להגנתי שחזרתי!), אני מהנהגת חיפה, שבט צופית. הייתי מספרת על עצמי בכמה משפטים אבל זה קשה... אין לי סימפטיה מיוחדת לחאקי, אני אוהבת להתפלש בבוץ ויש לי פחד עז משרותים כימיים... הייתי אתמול בצופיםבכיכר, נורא נהניתי! הכל היה נורא נחמד חוץ מדנה מאקרנה, אבל היא עשתה שמייח (יה יה יה קוקו ג´מבו יה יה יההה
) ישבתי שם, במעגל שלכם, הייתי המתולתלת הלאמזוהה עם המדבקה בצבע בורדו (שנתרמה לכתפיה של התיק של אחת הצופיפניקיות
), הלכתי די מהר כי לא הרגשתי שייכת וכמובן שלא רציתי שזה יקרה שוב אז החלטתי להגיד שלום ואני מקווה שיותר מזה
נראיתם לי נורא נחמדים, למרות שמה שראיתי היה 4 בנות מהפורום, אחת לא ובן שהלך די מהר... נקצר, הגזמתי עם האורך, היידו הו?!

היי!

דניאל, מה המצב? עכשיו יש לנו שתי דניאל...
אז אני הצופיפניקית שגנבה לך את המדבקה
, פשוט היתערבתי עם מישהו שיהיהו לי המדבקות של כל ההנהגות... אז קוראים לי נועה, שישיסטית, מדריכת ו´, משבט שיקמה אזור, הנהגת מרכז. מקווה שתהני בפורום...
נועה.

הייי ממצב.???

אווווווח אני לא מאמינה שלא הייתי בפגישת פורום....שמעתי שהיה ממש ממש כיף...חחח ווואי! חןןןןן ממש רציתי לראות אותךךך ודניאל- מזל שראינו-אני ויעל וגלי- לפחות אותך.....חחחחח היה ממש סבבה והזה ממש חמוד.....לא זוכרת איך קוראים לו...חחחח ומה עוד? היה סהכ ממש כיף חוצמזה שבדרך חזרה היינו באוטובוס עם כיתות וו´ וח´...למרות שהיה נווווףף חחחחחחחחחחחח ובאמת צריך לעשות פגישת פורום...חחחח

BlackRose

New member
מייג´ן? חמוד?../images/Emo12.gif../images/Emo141.gif

לההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...
חחחחחחחחחחחחח ווי לאב יו מייג´י בייבי

רציתי לראות את מעיין :)

חחחחחחחח כן מעין! שמעתי שאתה חתיך...אני לא אגיד מי אמר לי.... איזה יופי רק נורא חבל, שמישהו שכח להודיע לנועם ולי! באמת תודה למי שזה לא יהיה! מעצבנים ביאסתם אותנו אבל היה שוווווה!!!

חחח לא שכחו להודיע....פשוט לא שמעתי

את הטלפונים....אבל נעשה מפגש וכל אחד יביא מישהו מהשבט.... גלי תביא את....לא יודעת מי....סתם אני יודעת....חחח..... אני אביא את דפנה- חברה שלי.... גד יביא מישהו מגדוד כרמל...חחח.....ודניאל תביא את הכוסון שראינו ........חחחחחחחחחחחחחחח וחן! חן תביא את אליענה....חחחחחחח ומעיין סתם יבוא חחחחח

חח אליענה....

אתמול רציתי להסתובב איתה ולחפש אנשים אבל אל היה לה כח והיא לא רצתה.... עד שנעשה מפגש......

היו לנו 3 בנים עם חולצה שחורה

היה את שבתאי את אור ואת גרדשניק...(המקורי) (זזה שהפגשתי לכם אותו בסוף????)

אבל עמוסי יותר שווה....

חחח בדיחה פרטית... סתם אני אגיד לכם מי יותר שווה אה, אי אפשר כי גד ייראה.....לא נעים :) ניר5אה לי שהוא לא ייגלה.... אבל ליתר ביטחון :)

למעלה