שלום!

איזה שם יפה יש לך ילדה!!!!

אמממ... אני זוכרת אותך!!! אני מקווה שאת זוכרת מי אני כי אני לא אצליח לתאר את עצמי ממש...

BlackRose

New member
אנשים רעים../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

ניצלתם את השרשור שלי בצורה מגעילה!
תגידו שלום!!!
אגב, אנחנו לא נפגשים עוד שבועיים בטקס יום הזיכרון שוב שם? (או שזה משהו שלא הייתי אמורה להגיד כי יש לי ידיד שהוא רשג"ד וגילה לי?)

כן... בטקס רבין...

אבל רק שכב"ג ובחלק מהשבטים גם החמישיות. אפשר יהיה להיפגש שם, יהיה הרבה פחות באלגן... אבל לא יודעת אם זה יתאים כ"כ לאווירה... נועה.

רגע... מה../images/Emo35.gif

ביום הזיכרון ליצחק רבין שוב התנועה נפגשת
אולי אתם מדברים על ההצגה הזו שלוקחים אותנו לראות
אצלנו זה מכיתה ח´ ומעלה...

../images/Emo6.gifחחחחח!

תגידי תודה תראי איזה שרשור ע-נ-ק ואת זכית לפתוח אותו... תמיד עושים את זה תחשבי איזה שרשור עלוב היה לך אם לא היינו מנצלים אותו או תחשבי יותר רחוק תארי לך כמה שרשורים חדשים כל יום הינו פותחים אם לא היינו מנצלים שרשורים...?! בטקס הזכרון לא נעשה מפגש אבל מי שרוצה יכול להפגש אחד עם שני =) אבל משהו מאורגן זה לא ממש מכבד את הארוע...

Meijen Shaggy

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo46.gif../images/Emo14.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo15.gif

BlackRose

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

אתה לא שמח לראות אותי כאן מייג´י פייג´י?
*מקנחת ת´אף* חיחיחי זה מזכיר לי שאתמול בסוף כשחזרתי לחברים שלי (חברים יש רק באגד
) אז הם כזה:"את נראית כאילו חזרת מלילה פרוע..." אמפ?!
האומנם?

BlackRose

New member
אנשים רעים!../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

ניצלתם את השרשור שלי בצורה מגעילה!
תגידו שלום!!!
אגב, אנחנו לא נפגשים עוד שבועיים בטקס יום הזיכרון שוב שם? (או שזה משהו שלא הייתי אמורה להגיד כי יש לי ידיד שהוא רשג"ד וגילה לי?)

היי דניאל...אם את זוכרת אותי:)

הייית פעם פעם בפורום של הארי פוטר אך פרשתי כי אני פשוט לא מבינה כלום..... בקיצר..הייתי כמה זמן בצ´ט...והיה באמת נחמד... דיברי איתך..אבל לא ידעתי שאת צופיפיניקית!!!! ןולקאם
- אני בטוחה שיהיה לך סבבה פה:) בהצלחה!! שירי (שבט דקל- נצרת עילית)

BlackRose

New member
תודה^_^../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

כן אני זוכרת אותך... זזתי לישוןף לא הספקתי לישון ביומיים האחרונים ומחר יש לי אזרחות על שעת אפס

MajorGad

New member
ברוכה הבאה!

גד, גדוד כרמל, שבט מצדה, הנהגת ירושלים, שמיניסט.

למעלה