שלום

American Girl

New member
שלום../images/Emo70.gif

אינני יודעת אם זה המקום המתאים לשאול אבל אני אנסה. אתמול ישנתי צהריים, בסביבות 4-6 לפני שנרדמתי שכבתי על הספה בעיניים סגורות הייתי פחות או יותר חצי רדומה והרגשתי כאילו שאני עומדת להיתעלף הרגשתי חולשה עצומה בכל הגוף נורא פחדתי להיתעלף ורציתי לקרוא לאמא שלי אבל לא יכלתי! לא היה לי כוח והכל היה כשהייתי בהכרה מלאה, הרגשתי שמוציאים ממני את כל האנרגיות, לא היה לי כוח לפתוח את העיניים, לדבר כלום! ואז אחרי כמה דקות פתחתי את העיניים בבהלה...והייתי נורא מבוהלת. ואני לא חלמתי את זה, למרות שאחרי שפתחתי את העיניים הייתה לי הרגשה שזה היה חלום. אבל כשהלכתי לישון בלילה זה שוב קרה, סגרתי את העיניים וניסיתי להרדם והתחלתי להרגיש, שמוציאים ממני אנרגיה, היתחלתי להרגיש חולשה, הרגשתי מן עירפול כזה. ואמרתי לעצמי "הנה זה שוב קורה!" אבל הפעם הייתי עם עיניים פתוחות. ואז הרגשתי את הלב שלי שהתחיל לפעום יותר חזק, והיה לי רפלקס מוזר כזה של שיעול מהאף. וזה חזר על עצמו מספר פעמים באותו הלילה... האם יש הסבר למקרה? יכול להיות שזה ישמע אבסורד אבל האם זה ייתכן שהרגשתי את הנשמה שלי? תודה מראש!

Rinor

New member
יקירתי

אולי חווית דווקא חוויה חוץ גופנית יכול מאוד להיות שהרגשת את נשמתך מתחילה לתוף מגופך, אך אין היה זה חולשה אלא דווקא שיחרור של הנשמה מהגוף איני בטוח, אך זה נרראה כך... יום טוב

Tal_Ya_Tal

New member
לי דווקא נראה שיש לך מבקרים../images/Emo153.gif

מממד אחר נערה אמריקנית. וכדי לוודא שלא יטרידו אותך לשוא וישאבו ממך אנרגיה, אני ממליצה לך לדמיין שאת ישינה בתוך פירמידה ירוקה
או זהובה L&L TALYA

טליה. שאלה

כבר כמה פעמים אמרו לי שיש ישויות שיכולות להזיק לנו. מי הם? איך מתגברים עליהם? איך יודעים לזהות אותם?

Tal_Ya_Tal

New member
היי צופית../images/Emo24.gifאם את שואלת אם ישנם

"GOOD GUYS" או"BAD GUYS" התשובה היא לא! אני אינני רואה זאת כך. אין 'טוב' או 'רע'. כאמור, זה עניין של השקפה. ו-א-ו-ל-ם, ישנן ישויות שמתיחסות אלינו כמו אל חיות מעבדה.(כפי שאנחנו מתיחסים לחיות מעבדה) וזה רק עניין של רמת תודעה. ברגע שמישהו מבין שהכל אחד ושגרימת סבל לאחר, היא גרימת סבל לעצמו ושניצול של אדם או ישות כלשהי יוצרת עיכוב באבולוציה שלו עצמו, הוא ימנע מלעשות זאת. בדיוק כפי שישנם בני אדם שאינם רואים בעין יפה(אם לומר בלשון המעטה)ניסויים בבעלי חיים, או צריכת מזון שמקורו בבעלי חיים תוך כדי ניצולם. הדרך המומלצת ביותר להמנע מסוג כזה של מגע עם ישויות, הוא על ידי העלאת רמת המודעות העצמית ויציאה מדפוס הקורבן שאנו כל כך נהנים לטפח. דפוס הקדוש המעונה. החוק הקוסמי של 'דומה מושך דומה' פועל גם כאן. אם אנו מאמינים בעולם של קורבן/מקרבן, מנצל/מנוצל- נמצא זאת גם כאן. כמו בכל תחום אחר בחיים. לעתים זהו גם 'חוזה נשמה' אם לפני לידתך הבטחת לסייע לישויות מסוימות, הן עשויות להגיע ולתבוע שתפרעי את ההמחאה שלך
אם נהגת ב'גלגול' אחר לנצל אחרים, יתכן ובחרת לחוש בחיים הללו איך זה להיות מנוצלת? את מבינה? יתכנו כל מיני סוגי מערכות יחסים בינינו לבין ישויות מממדים אחרים
בעקרון, אני מאד מאמינה בכך שאם את חשה מוגנת, מלאת אור והולכת לישון אפופת אהבה, שום דבר לא יכול 'להזיק לך' רק מחשבות התקיפה שלך יכולות לתקוף את חסינותך. אך באשר ל'אנשים רגילים' שמודעותם לעולם הרגש ויכולותיו היצירתיות, אינן כה גבוהות, ישנן מספר טכניקות והן עשויות לעבוד על פי אמונתו ותפישתו של המשתמש בהן. אם ישנו אמון בכך שהן עובדות הן א-כ-ן תעבודנה ואם לאו, לא
1. המשפט 'קדוש קדוש קדוש ה' צבאות' עובד יפה מאד לאנשים מסוימים. 2. תפילת 'שמע ישראל' לפני השינה, במיוחד הפירוט של מיקומם של רבי המלאכים והשכינה מסביב לאדם, עובדים לרוב האנשים. 3. פירמידה של זהב עובדת בעקר עבור ילדים לראות אותו/ה יושב/ת בתוך הפירמידה המוזהבת השקופה. 4. פעמון זכוכית שיושבים בתוכו כאשר משני צידיו העליונים מגיעות שתי קרני אור ומצטלבות במרכזו. 5. בועת האור הכחול, היא חיקוי לאטמוספירה של כוכב ארץ, כאשר מעליו אור לבן בעוטף את הבועה ו'נשפך מלמעלה כמו מזרקה.
ועוד כנהנ וכהנה. כאמור, ברגע שאת חשה מוגנת, את א-כ-ן מוגנת ולא זקוקה לשום 'קביים חיצוניים' L&L TALYA

American Girl

New member
תודה על התגובות...!

אחד מהפרטים שהשמטתי כי לא חשבתי שזה נחוץ, זה היה שהרגשתי שלא הייתי לבד בחדר כשישנתי שוב בלילה. הייתה לי הרגשה נורא מוזרה... נורא פחדתי שאני לא אקום בבוקר. רצוי לציין שמאז אותו יום שחוויתי את הדבר מספר פעמים בלילה, ופעם אחת חזקה ביום. לא חוויתי את זה יותר. ומה הכוונה לשחרור הנשמה מה הגוף? האם זה דבר טוב או רע?

Rinor

New member
זה מאוד נחמד אם יש לך שליטה על כך

זה נותן לך מרווח לטייל ולשוטט עם נשמתך בעולמות אחרים או במימד הפיסי הזה, כמו לצוף ולרחף מעל כולנו....בתנאי שתדעי לחזור לגוף, זה נחמד :)

kerensztern1

New member
אם את מרגישה

שמבקרות אותך ישויות לא טובות יש לי פטנטנ מעולה וסודי איך ניפטרים מהן תפני אלי במסר

גב

New member
הי קרן../images/Emo24.gif מה הסיבה שאת שומרת את

הפטנט המעולה בסוד? אם זה כל כך מעולה, מדוע שלא נזכה ונהנה כולנו מן הידע?

kerensztern1

New member
הסיבה

היא שאסור לי להעביר את זה לשם הידע בלבד אלא רק לצורך פרקטי בלבד כלומר מי שנתקל בישויות שאינן אור והן מטרידות אותו(ואני מאוד מבינה בנושא) אז יש לי פיתרון לזה. תאמינו או לא אני אפילו לא זוכרת מי מסר לי את זה אני רק זוכרת שנאמר לי לא להפיץ את הדבר זה כי הוא מאוד חזק ואסור לשחק עם זה

גב

New member
תודה על תשובתך../images/Emo140.gif למרות שברמת

תוכן התשובה (וכמובן ללא כוונה לפגוע או להעליב), יש לי תמיד יחס מעט "חשדני" לתשובות שמשאירות את הדברים בשו-שו (יען, בסוד כמוס). קשה לי להאמין, מה שלא יהיה, שדבר שפועל אנרגטית יהיה חזק ומסוכן למי שלא יודע להשתמש בו, ושיהיה סודי ומסוכן אם הוא פועל לטובת האנושות. כמובן, שאין לי יסוד, בסיס או מידע כלשהו כדי שאוכל לדבר על הדברים שאת מחזיקה בסוד, כיוון שאיני יודעת במה מדובר. וכאן מדובר בעוד "טריק" או מניפולציה של מחזיקי שיטות השו-שו: אף אחד לא יכול לדבר לעומק ולעניין על הדברים כיוון שהם תמיד שמורים בסוד... וכך האנשים שמחזיקים בסוד קונים להם פוזה של ידענים ובעלי כוחות מיוחדים, כי אנשים קונים את הפרזנטציה הזו של "אני מיוחד ויודע אך אסור לי לגלות", ונוטים לייחס להם כוחות והדרת מסתורין וכבוד. כך גם תורות שנשמרות בסוד כמוס - (ואני לא מדברת על תורות ודתות שמתקיימות במשטרים שמבקשים לחסל אותן - זה סיפור אחר) יוצרות הילה של "אנו מחזיקים באמת" כשלא ניתן באמת להכיר ולשמוע במה מדובר, ולכן גם אין מבקרים לשיטה, כי ממילא מי שמכיר אותה כבר עבר את מבחני האמונה והנכונות שנדרשים על מנת להכנס לסוד התורה המסתורית
אז נכון שקצת גלשתי ונסחפתי...אבל כנראה שהיה לי מה להגיד

גב

New member
../images/Emo41.gifוארצה להוסיף על דברי הקודמים..

בנוסף לדברים הנ"ל אני רואה באנשים שמקבלים ידע ומקבלים על עצמם את מה שנאמר להם על "אסור כך ואסור אחרת" כפועלים מתוך פחד פנימי. הפחד הוא התגובה הטבעית לרוב, של אי ודאות. מי שמחזיק בגישה שאמרו לי שאסור אז אסור, הרבה פעמים זקוק לתבניות האלה כהגנה מפני הלא ידוע והשחרור. כל זה הוא רק תכונה אנושית טבעית, אך אם הפחד הזה גורם לנו לצייתנות עיוורת למה שאמרו ללא בדיקת הפרטים, אולי כדאי לאותו אדם לבדוק עם עצמו מדוע הוא פועל כפי שהוא פועל, וכמה רחוק היה יכול להגיע (הדוגמא המתבקשת ביותר: צייתנות עיוורת במשטרים פאשיסטיים). בכלל מהו איסור? אם לא אחד מההיטלים וההגבלות שיצרו בני אדם כדי לאפשר צורת חיים משותפת. למה לגרור את זה לרוח? הרוח היא חופשית
. בואו נפקח עיניים

kerensztern1

New member
גב יקרה

צר לי לאכזב אותך יקירתי. דבריך חסרי שחר היה לך מה להגיד אבל התפרצת לדלת פתוחה. אם היית נותנת סוג של אמון בעולם ומכירה אותי יותר טוב היית יודעתשאני דברנית גדולה ומאוד קשה לי לשמור דברים לעצמי. את מוזמנת לשאול עלי את טליה מנהלת הפורום שמכירה אותי שנים באופן אישי. כן. יש דברים שאם משתמשים בהם "סתם" הם מזיקים גם אם לא מבינים מה עושים. נכון שהבנה מגדילה את ההשפעה כמו לדוגמא בפנג שווי אבל גם אם ההבנה לא קיימת ברגע לאנרגיות יש אנרציה משלהן. ולעניינו אני מוסרת את הידע הזה רק למי שמוטרד באופן ישיר מישויות שאינן טובות לו. כבר פנו אלי באופן ישיר מהפורום הזה ונתתי את הפיתרון. כנראה שלא חווית את העניין הזה מקרוב ולכן את לא מבינה כמה זה מוחשי וכמה זה מפחיד. הדברים האלו הם לא פיקנטריה בשבילי ואני מתייחסת לזה במלוא הרצינות. צר לי שאת רואה בזה את כל מה שכתבת אולי זה אומר משהו עליך??

גב

New member
הי קרן../images/Emo24.gif תודה על תשובתך

כפי שהדגשתי מספר פעמים, התגובה שלי אינה אישית כלפייך וגם בגלל שאינני מכירה אותך. היא הייתה כלפי מה שעלה מתוך ההודעות. לא מדובר בעניין של לתת אמון כי אם בסקרנות ועניין - כשמישהו כותב שייתן מידע מסויים סודי רק לאנשים ספציפיים - מעניין אותי כאדם שאוהב ידע לשמוע מהו אותו עניין
שוב תודה על תשובתך, שממנה הבנתי ממך שמדובר בתהליך אנרגטי כלשהו שלדעתך אם יעשה בו שימוש סתם כך הוא יכול לגרום נזק. מכבדת את דברייך

American Girl

New member
אני לא יודעת

לגביי הישויות... אבל התחושה הייתה כאילו שמישהו עומד ליד מיטתי, ושואב ממני אנרגיות... הרגשתי כאילו שהגוף שלי מוקף בחום. אך לא הרגשתי שחם לי. אין לי הסבר למה שקרה לי. אבל בהחלט זה היה דבר בלתי רגיל... וזה היה לגמרי מציאותי. הייתי ערה לגמרי בפעם השניה כבר שזה קרה. אני לוקחת לתשומת ליבי כל רעיון שכתבתם פה... ויוצא לי לחשוב על כל דבר שכתבתם פה, אך איני יכולה להגיד בידיוק מה קרה.לשתף אנשים זה כבר קצת בעיה, כי האדם האחרון שסיפרתי לו על כך טען שבטח חלמתי. ואני אף אלך להיבדק אצל רופא כמו שמישהו פה הציע לי. יש לי עוד שאלה בנושא... והיא האם מישהו פה חווה אולי דבר דומה?

esegal

New member
אפשרות נוספת

בוקר טוב לא הכל תיקשורים ואנרגיות, יתכן כי מצבך הפיזי אינו שפיר, כלומר בדיקת רופא יכולה להועיל תהיי קשובה לעצמך אלעזר

ohav2

New member
שאלה דחפוה פליז

היי אז ככה תקשיבו בזמן האחרון התחלתי לתקשר עם שלוש "אנשים". פעם אחת הם דיברו איתי בחלום ומאז אני מתקשר איתם תמיד בכל מצב והם תמיד מנחים אותי בכל מיני דברים כמו מדיטציות וכאלה עכשיו ככה אתמול הלכתי למיטה ותהחלתי לדבר איתי עכשיו הם הסבירו לי שלכל מילה יש צבע מסויים ושכל בנדם יכול לדמיין למילה צבע שונה משלו. ואז הם אמרו לי לחשוב על המילה תודעה לא הבנתי למה אבל הם ביקשו שאני אגיד להם מה הצבע של המילה הזאת ולא ידעתי כאילו מה שעלה לי בראש היה לבן,אבל הם אמרו לי שזה לא הצבע האימיתי של המילה הזאת שזה הצבע שאני רואה בגלל דמיוני הפיזי ושאני אנסה לחשוב עם הדמיון הרוחני שלי לא הפיזי לראות את הדברים בצורה רוחנית יותר והם אמרו לי חכה עד מחר בערב ותגיד לנו מה הצבע עכשיו הקטע הוא שעד עכשיו אני לא יודע מה הצבע אבל אם הם אמרו שאני אדע אז אני סומך עליהם כי הם עוזרים לי בהכל אז מה שרציתי זה לדעת מה אתם חושבים על זה כי והאם זה באמת אנשים שמדברים איתי וכל פעם הם נותנים לי שיעור אחר אשמח אם תעזרו לי להבין מי הם בדיוק

למעלה