שלום

תשאל אותם מי הם

אני מקבלת מסרים כאלה מהנשמה שלי ולפעמים מאחרים. זה כף. תוכל לרשום דברים וללמוד עוד. גם אני מקבלת מדיטציות ומידע על צבעים ועוד דברים. אני בודקת את המידע עם עוד מקורות אחרים כדי להיות בטוחה.

Tal_Ya_Tal

New member
אוהב../images/Emo24.gifאוהב../images/Emo23.gifאל תשחק באש../images/Emo70.gif

אם אין לך כלים להתמודד אתה. למה 'הם' שואלים אותך שאלות
ולמה אתה חש שאתה 'צריך' לענות עד כדי כך שזה מכניס אותך למתח כזה לפני השינה? ??????? ולגבי נושא הצבעים, ככל שאנו הולכים ומתקרבים אל המימד החמישי, הצבעים והצורות הגיאומטריות, תופשים יותר ויותר מקום בתודעה שלנו. ואפרופו תודעה- היא אדומה! סתאאאאאאאם
היא כחולה (תלוי באיזו רמה- יכולה להיות גם סגולה
) L&L TALYA

ohav2

New member
בסוף הבנתי שהצע הוא כחול

את רצינית שהצבע הוא כחול למה אני בסוף גיליתי שהצבע הוא כחול תכלת כזה

Tal_Ya_Tal

New member
תודעת העל היא זהובה../images/Emo42.gifהוא שאמרתי

תלוי באיזו רמה! כחול מתקשר עם אויר, תקשורת, מחשבה L&L TALYA

ohav2

New member
אני הבנתי שזה כחול

אני לא יודע מה אבל הבנתי שזה כחול בסופו של דבר

ohav2

New member
שאלה דחפוה פליז

היי אז ככה תקשיבו בזמן האחרון התחלתי לתקשר עם שלוש "אנשים". פעם אחת הם דיברו איתי בחלום ומאז אני מתקשר איתם תמיד בכל מצב והם תמיד מנחים אותי בכל מיני דברים כמו מדיטציות וכאלה עכשיו ככה אתמול הלכתי למיטה ותהחלתי לדבר איתי עכשיו הם הסבירו לי שלכל מילה יש צבע מסויים ושכל בנדם יכול לדמיין למילה צבע שונה משלו. ואז הם אמרו לי לחשוב על המילה תודעה לא הבנתי למה אבל הם ביקשו שאני אגיד להם מה הצבע של המילה הזאת ולא ידעתי כאילו מה שעלה לי בראש היה לבן,אבל הם אמרו לי שזה לא הצבע האימיתי של המילה הזאת שזה הצבע שאני רואה בגלל דמיוני הפיזי ושאני אנסה לחשוב עם הדמיון הרוחני שלי לא הפיזי לראות את הדברים בצורה רוחנית יותר והם אמרו לי חכה עד מחר בערב ותגיד לנו מה הצבע עכשיו הקטע הוא שעד עכשיו אני לא יודע מה הצבע אבל אם הם אמרו שאני אדע אז אני סומך עליהם כי הם עוזרים לי בהכל אז מה שרציתי זה לדעת מה אתם חושבים על זה כי והאם זה באמת אנשים שמדברים איתי וכל פעם הם נותנים לי שיעור אחר אשמח אם תעזרו לי להבין מי הם בדיוק

כשאתה מתחיל לתקשר....

כדי שתבדוק עם מי אתה מתקשר. לא רצוי להיות פתוח לכל אחד. קודם כל, מה התחושות שאתה מקבל מהם? תחושת אהבה או פחד ורגשות כבדים יותר? דבר שני, שאל אותם אם הם מהאור.

ohav2

New member
נראה לי שלא הבנתם

יש לי הרגשה שלא הבנתם אותי כל כך כי אני יודע עם מי אני מתקשר והם לא בני אדם רגילים הם בעצם כמו מלאכים או משו כזה והם נותנים לי כל מיני עצות עוזרים לי בהרבה דברים וגם נותנים לי שיעורים על כל מיני דברים וזה לא הפעם הראשונה שאני מתקשר איתם התחלתי לתקשר איתם בכיתה ו' אחרי שקראתי ספר על הארי הקדוש מאז הם תקשרו איתי אבל אז הפסקתי לתקשר איתם איזה שלוש שנים או שנתיים ואבא שלי אמר לי שהם יחדשו איתי את הקשר אם רק אני אבקש ואכן ביקשתי והם באו אלי בחלום ומאז שוב חזרתי לתקשר אותם

למעלה