but what about breaks between 2 flys? my fly costs about 1280$ and to Ostria, first fly took about 3:30 hours, break between flys about 3-4 hours, and fly to japan 12 hours. Total - about 18 - 20 hours..
בשעתיים?! אם את רוצה תדברי עם נאסה הם יסדרו לך משהו בסגנון ולמה את צריכה את הזמן לתאילנד? תחשבי,תאילנד = 12 שעות ותאילנד בהרבה יותר קרובה אלינו מיפן!! ואם זה 1500 דולר או 6400 שקל,תגידי את ***** או שאת עושה את עצמך?
אני פשוט מציאותית מי יכול לשבת במטוס יותר משעתיים ולא ידעתי שתאילנד יותר קרובה אלינו מיפן אולי בגלל זה קיבלתי בג"ג 5 לא משנה אבל אני לא ***** יותר ממך זה בטוח
אני הצלחתי לעבור 14 שעות טיסה גם את יכולה ( צריך להביא משהו לקרוא , להתפשר על הסרטים במטוס { שהם לא תמיד משהו} וללכת כל כמה שעות במזדרון { זה עניין בריאותי })
אם את לומדת יפנית קחי איתך חומר על יפנית או איזה נגן מולטימדיה אם חומרי לימוד מוקלטים זה גם יפעיל את המוח קצת לפני הנחיתה . בנוסף תמיד אפשר לבדוק אם עדין יש את המשחקים בטיסות ( כמה שאני זוכר היה ניתן לקבל משחקי מחשבה פעם ). ועוד פעם לישון בטיסה! זה מעביר 8 שעות בקלות
נסיעה באוטובוס בלאוס - כל אחד יכול לעבור טיסה ליפן.
נראה לי שהמעבורת מסין היא יומיים, דרך-אגב. וזה לא חסכון כל-כך גדול, כי לסין יש אמנם טיסות ישירות (נדמה לי שזה בסביבות ה-1000-1200 דולר), אבל ביחד עם מה שמשלמים על המעבורת, זה כבר לא שווה את זה. חוץ מהחוויה של המעבורת כמובן