שלום

Nisenhouse

New member
סימני הקריאה

להגיד "אני לא לחוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" זה כמו להגיד "אני לא משקר"

love dbsk

New member
חצוףףףףףףףףףףףף

חוצפן אני לא לחוצה באמת תשאל את כל מי שמכיר אותי אני הילדה הכי רגועה בעולם תשאל את yushi10 אם אני לחוצה או לא היא תענה לך

love dbsk

New member
כן...

ברור היא לומדת איתי בכיתה והיא אחת החברות הכי טובות שיש לי היא ושושנה החברות הכי טובות שלי!!!!!!!!!!

Nisenhouse

New member
אני לא יכול לדעת אם את לחוצה או לא

אבל זה מה שההודעות שלך משדרות...

love dbsk

New member
אבל למה?

למה אתה חושב שאני לחוצה? תן סיבה אחת אולי אני אבין....!!!

Noam Raby

New member
אולי זה חוסר הניקוד

שגורם לקריאה של המשפטים ברצף ככה שנראה שלא נגמר לך האויר אף פעם. ואולי זה ה 10X10^(!!!)

Fantasy WRC

New member
You talking about only fly

but what about breaks between 2 flys? my fly costs about 1280$ and to Ostria, first fly took about 3:30 hours, break between flys about 3-4 hours, and fly to japan 12 hours. Total - about 18 - 20 hours..​

tals56

New member
למה את רוצה לעבור חצי עולם

בשעתיים?! אם את רוצה תדברי עם נאסה הם יסדרו לך משהו בסגנון ולמה את צריכה את הזמן לתאילנד? תחשבי,תאילנד = 12 שעות ותאילנד בהרבה יותר קרובה אלינו מיפן!! ואם זה 1500 דולר או 6400 שקל,תגידי את ***** או שאת עושה את עצמך?

love dbsk

New member
לא....

אני פשוט מציאותית מי יכול לשבת במטוס יותר משעתיים ולא ידעתי שתאילנד יותר קרובה אלינו מיפן אולי בגלל זה קיבלתי בג"ג 5 לא משנה אבל אני לא ***** יותר ממך זה בטוח

JPing

New member
זה לא כל כך קשה

אני הצלחתי לעבור 14 שעות טיסה גם את יכולה ( צריך להביא משהו לקרוא , להתפשר על הסרטים במטוס { שהם לא תמיד משהו} וללכת כל כמה שעות במזדרון { זה עניין בריאותי })

love dbsk

New member
אבל......

זה לא משעמם בטירוף???????????????????? ולקרא אני לא ילדה של ספרים בכלל!!!!!!!!!!!!!11

love dbsk

New member
אבל.....

זה לא משעמם בטירוף?????????.. ואני גם לא ילדה של ספרים בכלל לא אפשר להגיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך עצה אחרת?

JPing

New member
עצה :

אם את לומדת יפנית קחי איתך חומר על יפנית או איזה נגן מולטימדיה אם חומרי לימוד מוקלטים זה גם יפעיל את המוח קצת לפני הנחיתה :). בנוסף תמיד אפשר לבדוק אם עדין יש את המשחקים בטיסות ( כמה שאני זוכר היה ניתן לקבל משחקי מחשבה פעם :) ). ועוד פעם לישון בטיסה! זה מעביר 8 שעות בקלות :)

love dbsk

New member
סבבה

נראה לי שאני אוכל להעביר אפילו 10 שעות של שינה זה לא יזיק תודה על העצה

GnomeBubble

New member
אם הצלחתי לעבור 14 שעות

נסיעה באוטובוס בלאוס - כל אחד יכול לעבור טיסה ליפן.
נראה לי שהמעבורת מסין היא יומיים, דרך-אגב. וזה לא חסכון כל-כך גדול, כי לסין יש אמנם טיסות ישירות (נדמה לי שזה בסביבות ה-1000-1200 דולר), אבל ביחד עם מה שמשלמים על המעבורת, זה כבר לא שווה את זה. חוץ מהחוויה של המעבורת כמובן

למעלה