שלום

love dbsk

New member
ו.......

אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מאוד רגועה מה גורם לך לחשוב שאני לחוצה? אם תסביר לי אולי אני אבין....

0Pandemonium0

New member
אולי העובדה שאת משתמשת בהרבה יותר

מדי אותיות בשביל מילה שבדרך-כלל נכתבת עם שתיים. נסי לכתוב כל מילה כמו שהיא נכתבת במילון, בבקשה. ההודעות שלך יהיו נעימות יותר לקריאה ויהיו פחות "צעקניות".

love dbsk

New member
אהה ו...

תודה לכל מי שענה לי על השאלה למרות שאמרו לי שטיסה ליפן עולה 3700 שקל אבל אני אנסה לברר ומי שיודע עוד על הנושא הזה מוזמן לידע אותי בפורום או בכתובת [email protected] או באתר האינטרנט שלי dbsk.tipo.co.il

Tenguy

New member
כשהמקויה באו לבקר, טסתי ליפן ב-$760

מאד שווה לדעת מתי מגיעות טיסות **ישירות** מיוחדות מיפן לארץ. המטוסים חייבים לחזור מלאים ליפן, אחרת חברת הטיסה תפסיד המון כסף. כיוון שמדובר בטיסה חד-פעמית, שלא יודעים אם בכלל יש אנשים שמעוניינים לטוס ליפן - אז מחירי הטיסה ליפן מאד נמוכים וממש מצחיקים. המגבלה היא שהמקוייה מבקרים בארץ רק 10 ימים, ואז מי שטס בדיל הזה ליפן, חייב לחזור אחרי 10 ימים לארץ, כי הוא חוזר באותם מטוסים שבני כת המקויה שבים הביתה ליפן. שמעתי שהמבצעים האלה היו גם לעוד קבוצות של יפנים (לא מקוייה) שהגיעו בקבוצות מאורגנות, והרבה ישראלים ניצלו את אותה הזדמנות כדי לטוס בזול ליפן...

love dbsk

New member
ואתה יכול לומר לי מת טיסות כאלה

מגיעות לארץ? או איפה אני יכולה לבדוק מת הן מגיעות לארץ?

Tenguy

New member
צרי קשרים עם אנשי תיירות והשגרירות

רצוי להיות בקשר עם סוכני נסיעות או אנשים שקשורים לשגרירות יפן, הם תמיד שומעים מתי המקוייה או טיסות של קבוצות גדולות של יפנים מגיעים בטיסה ישירה לארץ.... ואז הם יכולים לומר לך מתי יש טיסות ישירות כאלה. זה ממש מומלץ לכל אחש שרוצה טיול קצר ביפן. מי שרוצה טיול של שלושה שבועות ויותר... צריך לטוס בטיסה רגילה ולא ישירה...)

love dbsk

New member
אבל...

איך אפשר ליצור איתם קשר? אני לא כ"כ ילדה של קשרים כאלה....

love dbsk

New member
טוב אז

אני קטנה יחסית ואין לי ניסיון בדברים האלה מה אתה רוצה?

Tenguy

New member
אני יכול לברר על התקופה הקרובה

מה שאני עושה - זה להרים טלפון לארקיע או לסוכנות "אופיר טורס" ולשאול האם הם יודעים על טיסות ישירות מיוחדות בקרוב שמגיעות מיפן. אפשרות נוספת, זה להתעניין מתי ואיפה יש אירועים בהם נציגי שגרירות יפן (ולא מעט מהם הם ישראלים, שאפשר לדבר איתם בעברית....), ובנימוס לגשת אליהם ולשאול האם הם שמעו או יודעים על טיסות ישירות מיוחדות בקרוב שמגיעות מיפן.

Tenguy

New member
אני פוגש אנשי שגרירות יפן ביום שישי

הינה... רק אתמול נודע לי שנציגיהם יבואו למפגש קליגרפיה בקמפוס ברושים, ביום שישי הקרוב (ראי את ה-נצל"ש, שכתבתי בהתחלת הפורום...). בהזדמנות זו, אני אשאל אותם אם הם שמעו על טיסות ישירות מיפן בקרוב.... אבל גם אם יש טיסה כזאת בחודש הבא? - בכלל לא ברור לי אם יש לך כסף לשלם ואת באמת יכולה לארוז ולטוס בחודש הבא ליפן ????

love dbsk

New member
תודה

תודה רבה על המידע עזרת לי מאוד וכן יש לי כסף כבר 3 שנים אני חוסכת בשביל טיסה ליפן ויש הרה כסף מהבת מיצווה יותר מ5000 שקל חוץ מזה אני עובדת 3 פעמים בשבוע קבוע אז אין לי בעיה......

למעלה