שלום

love dbsk

New member
שלום../images/Emo3.gif

מה שלומכם היום? איך החיים? תגידו כמה עולה טיסה ליפן? אהה....ומי פה אוהב את הלהקה DBSK?
אסמח אם תענו לי מהר!!!! אהה ומי שאוהב את DBSK יכול להכנס לאתר שלי.... dbsk.tipo.co.il

GnomeBubble

New member
נפלא, מצויינים וטיסה ליפן עולה הרבה

לצערנו... נראה לי שהמחיר משתנה בהתאם לעונה, אבל את יכולה לבדוק באחד מהאתרים שמציעים מחירי טיסות באינטרנט.

tals56

New member
שלום ../images/Emo3.gif

מה שלומכם היום? - רע איך החיים? - זבל,למה? תגידו כמה עולה טיסה ליפן? - הרבה,למה את שואלת? אהה....ומי פה אוהב את הלהקה DBSK? - לא אני אסמח אם תענו לי מהר!!!! - אסמח זה לא אשמח? אהה ומי שאוהב את DBSK יכול להכנס לאתר שלי.... - אוקיי... dbsk.tipo.co.il

Magma99

New member
DBSK ../images/Emo23.gif

ראית את הסרט שלהם Dangerous Love ? אחד הסרטים הטובים. ראיתי עם הלה ולא הפסקנו לצחוק לרגע.

love dbsk

New member
חחחחחח

כן ראיתי אחת הסדרות הטובות שלהם....... אהבתי אותה מאוד..........

מ א י י ק

New member
שלום../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

טיסה ליפן עולה בערך 6500 שקל ממה שידוע לי ^^ זמן טיזה הוא 12 וחצי שעות. הלהקה DBSK? אני מכיר אותם הם טובים...

love dbsk

New member
מה??????????????????.

הטיסה עולה סביר ביותר לא כ"כ הרבה אם זה נכון אבל הטיסה היא כ"כ הרבה זמן??????????????? איך אפשר להיות במטוס יותר משעתיים?????????????????????????????????? אין דרך אחרת להגיע ליפן או מטוס יותר מהיר חייב להיות החלום שלי הוא לטוס ליפן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satou

New member
הטיסה עולה 1500$ (בערך)

וזמן הטיסה הממוצע הוא 15 שעות. אפשר גם להגיע ליפן דרך מעבורת פועלים מסין, חוויה משהו משהו, יגאל צור עשה את זה.

love dbsk

New member
תחליטו!!!!!!!!!!!!

למה כל אחד אומר לי משו אחר? הטיסה 15 שעות או 12 שעות וכמה היא עולה 6500 שקל או 1500 דולר??????????????

Satou

New member
מה יש להחליט?

12 שעות זה לתאילנד, 15 שעות זה ליפן. 1500$ היום זה בסביבות 6400 שקל.

love dbsk

New member
ו......

למה אני צריכה את זמן הטיסה לתאילד אם המילא אני יטוס לשם בזמן הקרוב???????????? אני לא שאלתי על תאילנד או משו..... ומי מפה היה כבר ביפן?

Satou

New member
את לא

מי שענה לך מקודם אמר שזה 12 וחצי שעות, אז אני אומר לך שזה 15.

מ א י י ק

New member
אוקיי......./images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

קח נשימה ותרגע אוקיי?
עכשיו תבין שטיסה עושה 1500$ שזה שווה בכסף 6500 שקל פחות או יותר אוקיי? עכשיו אין טיסה ישירה מהארץ,טסים לרומא (איטליה) ומשם מחכים שעתיים ואז טסים משם ליפן. עכשיו תפסיק להלחץ כמו סיר לחץ

love dbsk

New member
טוב רגע

קודם כל אני לא לחוצה אני הכי רגועה שיש ואם רק אם אני לחוצה זאת לא אשמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה