שלום

Satou

New member
אבל אנשים עושים את זה כל יום

אז מי יותר מציאותי פה?

love dbsk

New member
אממ....

לא יודעת אבל אני יודעת שאני לא יכולה להיות במטוס 14 שעות!!

SashTheRed

New member
אם את לא יכולה, תוותרי על הטיסה

כמו שאומרים, no pain, no gain. ישראל ויפן הן לא במיוחד קרובות, אז זה התשלום לטיסה ליפן. הכסף היקר וגם הזמן טיסה. בכל מקרה, 12-15 שעות זה לא עניין גדול במיוחד. במיוחד אם תעשי את הטיסה לקראת הלילה. אני נסעתי כבר איזה 5-6 פעמים בזמנים כאלה. הלוך וחזור מדרום אפריקה, הלוך וחזור מיפן ועוד כמה. ואיפה היית במקומות כאלה שהטיסה היא רק שעתיים? טיסה ממוצעת לרוב ארצות אירופה לוקחת 3-5 שעות.

tals56

New member
מה בדיוק עשית בדרום אפריקה?

לייון הטיסה אם היא מהירה היא יכולה אפילו לקחת 45 דקות!

SashTheRed

New member
באמת? קצר המרחק בין יוון וישראל

והייתי בדרום אפריקה לפני איזה 3 או 4 שנים. היה שם כנס להוריי, אז נסעתי איתם.

love dbsk

New member
טוב אז

אני לא הולכת לוותר על טיסה ליפן אבל הייתי בטורכיה אני לא יודעת בדיוק כמה זמן הטיסה אבל לא הרבה זמן והכסף בכלל לא יקר זה כלום ד"א אני מקנאת בך שהיית ביפן זה החלום שלי מגיל 0 אז ספר לי איך שם שווה? הכי חשוב יש הרבה חנויות בגדים????????????????????????

SashTheRed

New member
... חנויות בגדים?

רוב הסיכוי שיש שם חנויות בגדים (כמו בכל העולם), אבל לא ממש נכנסתי להרבה כאלה, כיוון שבגדים לא ממש משהו שמעניין אותי... והיה שם נחמד. קצת חם, אבל זה בגלל שהייתי בקיץ. ואנשים נורא נחמדים (כל עוד את מבינה יפנית. אחרת... זה משתנה בין אדם לאדם.. חח). בנות בקימונו. חמוד ביותר :) מקומות יפים ובכלליות, אווירה מאוד מהנה ומאוד רגועה, כך שזה ממש יפה. אני בהחלט יום אחד מתכוון לחזור לשם עוד פעם.

love dbsk

New member
אני גםםםםםםםםם

פעם הבאה שאתה טס קח אותי איתך עשינו עסק?

SashTheRed

New member
את יודעת כבר

כמה אנשים הציעו לי עסקה כזו? נראה שלקחת אנשים במזוודה זה האופנה בימים האלה, הא?

love dbsk

New member
נו....

נו פליזזזזזזזזזזזזז בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב תחשוב על זה אני מחכה לתשובה חיובית

SashTheRed

New member
חח תחכי כמה שבא לך

אם אני אסכים ככה סתם לאנשים, אז אני אצטרף לקחת איזה 6 מזוודות איתי ליפן :)

love dbsk

New member
איזה רע

נו רק לי בלי שאף אחד ידע פליזזזזזזזזזזזזז מתחננת בבקשההההההההההההההההההההההההההה טוב?

SashTheRed

New member
....

תני לי לשאול אותך שאלה: למה את חושב שלך מגיע יותר מאחרים?

love dbsk

New member
אני אגיד לך למה

כי אני חמודה והם לא או שאני יותר חמודה מהם!!!!

love dbsk

New member
חחחח

אין על מה בסופו של דבר אתה צודק תגיד דרך אגב בן כמה אתה?

love dbsk

New member
ווווווווווווווווווווווווווווווווווי

כיף לך גמרת בצפר אני רק בכיתה ט' איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתה להיות כבר בבצא למרות שכולם אומרים לי שאני פקצה מדי בשביל צבא וכדי לי שירות לאומי כאילו אני שומרת שבת וזה......

למעלה