שלום

שלום ../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול באמצע הלילה מבודפשט. היה ממש כיף אבל גם כיף לחזור כי מאוד התגעגעתי.
סיימתי עכשיו לראות את הפרק מיום שלישי ולקרוא את כל ההודעות מהשבוע האחרון (לקח לי ה-מ-ו-ן זמן), ואני רוצה להגיב על כמה דברים אז אני פשוט אגיב על הכל פה.
קודם כל הכי חשוב: הפרק - ממש אהבתי את הפרק הזה! הקטע של פייסי וג'ואי בהתחלה היה מקסים. אהבתי את כל הקטעים הנוסטלגים וההשוואות בין תקופת התיכון לעכשיו. פייסי היה נחמד ביותר. דאג לא השתנה, אבל אבא שלו דווקא כן. הקטע שלו ושל פייסי בבי"ח היה מאוד מרגש. היה נראה שפייסי חיכה כל השנים האלה לרגע הזה. כל הסיפור של ג'ואי והרלי היה חביב ומצחיק. אהבתי את זה שדוסון הוזמן לתיכון שלו. זה באמת היה "סגירת מעגל" כמו שפייסי אמר. די עצוב להודות בזה, אבל ג'ן, ג'ק ואודרי לא היו חסרים לי בכלל. חבל שהם לא משתתפים יותר, אבל ממש לא הרגשתי בחסרונם, הפרק היה מצוין גם בלעדם. כל פרק נוסטלגי, ובמיוחד פרק בקייפסייד, הוא מקסים.
האירוח - עכשיו קראתי את כל התשובות וזה יצא ממש נחמד! אני לא זוכרת של מי היה הרעיון אבל זה רעיון מעולה. וכל הכבוד לנמש.
לא יצא לי להפרד מנמש, לי ודניאל.
אבל אני מקווה שהן נהנות ושהן יחזרו מהר!!!
יש לנו מנהלת זמנית חדשה. ברוכה הבאה ליסטה.
ובהצלחה!
ראיתי את התמונות של המפגש, הן יצאו די טוב. תודה מור.
ראיתי מקודם שרשור על חלומות שהיו לנו על דוסון קריק. אז רק רציתי להגיד שבבודפשט היה לי חלום שקייטי מגיעה למלון שלי לאיזה ראיון, שבסוף היה אפילו בחדר שלי. היה ממש כיף, חבל שזה רק חלום...
נראה לי שזהו... אני מאוד שמחה לחזור וממש התגעגעתי לכולכם!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifליאתתתתתתתתתתתת...

וואי כמה התגעגענו...
הנה אנשים מתחילים לחזור מחו"ל... אהמ אני מקווה שנהנת...

ליאתווווווששש!../images/Emo105.gif

איזה כיף שחזרת!!!
שמחה שנהנת!!!!
בהחלט היה פרק מקסים ביום שלישי! וביום שלישי הקרוב יהיה עוד פרק מקסים!!
יאללה,כולם ללכת לראות דוסון!!!

shanyz

New member
הייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת
גם לי ג'ק וג'ן בכלל לא חסרו
חחחחח
חשבתי שאני היחידה
שמחה שחזרת

shira245

New member
לליאאת!!! וולקאם באק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מרילנצח

New member
ליאתוש!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה השווה.. מקווה שהיה לך כיף.... שמחה שראית את התמונות..
גוד טו האב יו באק..

ליאתתתתת!../images/Emo24.gif

איזה יופי שחזרת ושהיה לך כיף! חוויות תספרי כבר באיי סי קיו... וזהו בעצם...
רזיה

Digi Lista

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תיכננתי לעשות סיכום שבועי(אני יודעת שזה נהוג כאן ואני מנסה לשמור על מה שנהוג
)אבל נראה לי שסיכמת הכול בעצמך(אלא אם בא לכם שנעשה את הסיכום בצורה רשמית למרות שנראה לי שליאת התאמצה לאללה
),בכול אופן
רבה אני מקווה שלבינתיים אני לא מאכזבת אתכם(אני מרגישה ממש אשמה שיבש כאן)וכמובן ברוכה החוזרת(היה לי אותך באייסיקיו אבל אף פעם לא ענית לי כשכתבתי "היי,מה נשמע?"...
)מעולה שחוזרים אנשים(וחוץ מיזה שאותך אני מכירה)

../images/Emo12.gif

לא ראיתי ששלחת לי הודעות, ואם התעלמתי זה ממש לא היה בכוונה.
ההודעה שלי תהיה הסיכום השבועי? איזה כבוד!
בכלל לא חשבתי על זה כשכתבתי, אבל זה באמת נראה כמו סיכום שבועי. את ממש לא מאכזבת אותך! אם הפורום קצת ריק זה רק בגלל שבאמת חסרים הרבה אנשים עכשיו. חוץ מזה, כשקראתי את ההודעות מהשבוע האחרון, ראיתי שהיו די הרבה משחקים ושרשורים חדשים. אז הכל בסדר, לא לדאוג.

למעלה