קייטי הולמס
New member
שלום ../images/Emo24.gif
חזרתי אתמול באמצע הלילה מבודפשט. היה ממש כיף אבל גם כיף לחזור כי מאוד התגעגעתי.
סיימתי עכשיו לראות את הפרק מיום שלישי ולקרוא את כל ההודעות מהשבוע האחרון (לקח לי ה-מ-ו-ן זמן), ואני רוצה להגיב על כמה דברים אז אני פשוט אגיב על הכל פה.
קודם כל הכי חשוב: הפרק - ממש אהבתי את הפרק הזה! הקטע של פייסי וג'ואי בהתחלה היה מקסים. אהבתי את כל הקטעים הנוסטלגים וההשוואות בין תקופת התיכון לעכשיו. פייסי היה נחמד ביותר. דאג לא השתנה, אבל אבא שלו דווקא כן. הקטע שלו ושל פייסי בבי"ח היה מאוד מרגש. היה נראה שפייסי חיכה כל השנים האלה לרגע הזה. כל הסיפור של ג'ואי והרלי היה חביב ומצחיק. אהבתי את זה שדוסון הוזמן לתיכון שלו. זה באמת היה "סגירת מעגל" כמו שפייסי אמר. די עצוב להודות בזה, אבל ג'ן, ג'ק ואודרי לא היו חסרים לי בכלל. חבל שהם לא משתתפים יותר, אבל ממש לא הרגשתי בחסרונם, הפרק היה מצוין גם בלעדם. כל פרק נוסטלגי, ובמיוחד פרק בקייפסייד, הוא מקסים.
האירוח - עכשיו קראתי את כל התשובות וזה יצא ממש נחמד! אני לא זוכרת של מי היה הרעיון אבל זה רעיון מעולה. וכל הכבוד לנמש.
לא יצא לי להפרד מנמש, לי ודניאל.
אבל אני מקווה שהן נהנות ושהן יחזרו מהר!!!
יש לנו מנהלת זמנית חדשה. ברוכה הבאה ליסטה.
ובהצלחה!
ראיתי את התמונות של המפגש, הן יצאו די טוב. תודה מור.
ראיתי מקודם שרשור על חלומות שהיו לנו על דוסון קריק. אז רק רציתי להגיד שבבודפשט היה לי חלום שקייטי מגיעה למלון שלי לאיזה ראיון, שבסוף היה אפילו בחדר שלי. היה ממש כיף, חבל שזה רק חלום...
נראה לי שזהו... אני מאוד שמחה לחזור וממש התגעגעתי לכולכם!
חזרתי אתמול באמצע הלילה מבודפשט. היה ממש כיף אבל גם כיף לחזור כי מאוד התגעגעתי.