שלום!

horses23

New member
שלום!../images/Emo23.gif

אני ספיר! ואני חדשה בפורום! אני רוכבת אינגליש ויש לי 2 סוסות בבית!!! יש לי כמה שאלת אליכם כצת כדי שאני ידע עלייכם כצת יותר?! 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? 2. באיזה חווה? 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? 4. אתם קופצים? 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! 7. יש לכם סוס? 8. כמה שנים אתם רוכבים?! 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?... זהו! בה ביי

202ריני

New member
תשובות

1)דרסז' 2)חוות נועם (בנצר סירני) 3)ברור! 4)לא אני כבר לא קופצת בגלל שאני מפחדת מלהתרסק על המכשולים. 5) הסוס האהוב עליי בחווה הוא בז (זוקי קטן ושמן שלי!) 6)כשאני עובדת בחווה אז את כל הזמן שאני בחווה ולפעמים סתם אני באה לחווה אז אני רוחצת חלק מהם ומנקה אותם וזה... 7)לא... הלוואי שהיה לי 8)4 שנים 9)לכל סוס יש ציוד משלו אבל בגלל שאני רוכבת דרסז' אז אני שמה עליו אוכף דרסז' שכולם משתמשים בו ( מי שרוכב דרסז' ברור!)

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo39.gif

היי ספיר:) 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?אינגליש
2. באיזה חווה?אורוות הקיסר 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?יאפפ 4. אתם קופצים?יאפ 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה,מה שמו?! אזארו
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?!כל שבוע זה אחרת 7. יש לכם סוס?לא 8. כמה שנים אתם רוכבים?!שנתיים 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?... לכל סוס יש ציוד משלו

ReSeN

New member
עונה

1. דרסז' 2. תלמי מנשה 3. כן 4. לא, אני לא אוהב לקפוץ דרסז' שולט!!! 5. אני מתלבט, פיץ, רומיאו ובארט! 6. לא הבנתי את השאלה
7. לא 8. 3 9. בבית ספר מתחלקים בהכל חוץ מברסנים. לפי מה שזכור לי.

../images/Emo135.gifעונה

היי ספיר אני חושבת שאני מכירה אותך מהאייסי אוקיי לשאלון: אינגליש חוות הפארק בטח שאני יודעת לשים אוכף וראשיה כן אני קופצת אני אוהבת את כולם אני מגדישה מלא זמן אליהם אין סוס ]= אין לי כוח לחשב אבל לא מספר עגול.. כאילו בערך שנתיים וכמה חודשים כן ולכל סוס ציוד משלו

Ride Or Die

New member
עונה

אניגליש בעיקר קפיצות חוות הפארק כל רוכב אמור לדעת... וכן אני יודע... ברור אדי וגליבר היום זה היה 14 שעות אתמול "רק" 10 כן אדי היפיוף בערך חמש שש שנים לכל אחד ציוד משלו... וטוב שכך...

ה צ י ף

New member
תשובות

אני אלירן אני רוכב טיולים אני רוכב בקקטוס במכמורת כן לא אבל קפצתי כמה פעמים ולא היתלהבתי מזה אני הכי אוהב את אפורי מהסוסים שררכבתי עליהם בקקטוס כי רכבתי בעוד חוות אמממ שהיתי רוכב בחווה בחגור היתי שם מהבוקר עד הסגירה שכולם הולכים הביתה והסוסים כבר יושנים אין לי סוס לצערי אני רוכב 3 שנים לכל אחד ציוד משלו ביי ביי

stary1

New member
../images/Emo55.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בת כמה את? טוף..אני שחף ואני אענה על השאלות..חיחי 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? קצת מהכל
2. באיזה חווה? אורוות חולתה 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? משום מה
4. אתם קופצים? כן 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! סטאר
(הוא שלי) 6. כמה זמן אתם מקדישים לסוסים בחווה?! מתי שאני שם..כל היום 7. יש לכם סוס? כן 8. כמה שנים אתם רוכבים?! 4 בערך 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...לכל סוס יש ציוד בסיסי פרטי, וציוד יותר כמו מושכות צד,לונג' וכל מיני אחרים מתחלק בין כולם

שאאאאאאאאלום

דבר ראשון שלום אני שחר קמיאל ... 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?אינגליש-קפיצות 2. באיזה חווה?ב
חוות צח
3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?בטח.... 4. אתם קופצים?כן אני מיתחרה בעונה 80 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?!חוץ מהסוס שלי...בנצי
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?!די הרבה זמן... 7. יש לכם סוס?כןןן...ג'ינג'י....
8. כמה שנים אתם רוכבים?!שנתיים 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...יש סוסים חדשים שהם משתמשים בציוד של הוותיקים יותר..וליפעמים מערבבים...

היייי.....

אני ענבר....
אינגליש
ב
חוות צח
כן....
כן....
אממ את כולם אני אוהבת אבל במיוחד את בילבי ובנצי!!!
אמממ תלוי אם אני ממהרת אם יכולים לקחת אותי לחווה....
לא
שנתיים ושלושה חודשים....
אמממ בערך יש לכולם אבל יש כאלה שהם היו חדשים ואז לא היו להם אז יש כאלה שמתחלקים....

A z a r o

New member
היי ספיר!!! ../images/Emo110.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים
אינגליש
2. באיזה חווה
אורוות הקיסר
3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה
כן
4.אתם קופצים
בטחחחח
5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו
אזארו
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה
אממממ הרבההה
7.יש לכם סוס
לא
8. כמה שנים אתם רוכבים
שנתיים
9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם
לכל סוס יש ציוד משלו
~השתלבות נעימה~

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifשלום!../images/Emo140.gif

אני נעה
1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש 2. באיזה חווה? חוות אמיר 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? ברור 4. אתם קופצים? כה
5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! שיינינג המושלמיק שלי
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! *מקדישים
המממ כל זמן שאני שם 7. יש לכם סוס? לע ;-[ 8. כמה שנים אתם רוכבים?! שלוש 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?... לכל סוס יש את האוכף והרסן שלו, אבל מברשות וציוד כמו מושכות צד או גומי יש משותפים..

hila125

New member
היי!

אני הילה ..בת 15 וחצי.. אין לי סוס
. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? ווסטרן! 2. באיזה חווה?.. אממממ 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? יאפ 4. כמה שנים אתם רוכבים?! 5 וחצי.. 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...אממ כולם עם כולם! תהני !

פפוניטה

New member
השתלבות נעימה+תשובות

שמי עמית 1. אני רוכבת בסידנון ווסטרן 2. אני רוכבת בחוות אלונים 3. בטח שאני יודעת! אני עובדת בחווה! 4. אני לא לומדת אינגליש 5. הסוסה האהובה היא-פפוניטה! (סוסה מדהימה) 6. אני נמצאת בחווה בדר"כ פעמיים שלוש בשבוע סה"כ בממוצע שבועי - 7 שעות. שבוע אחרון עבדתי 4 ימים סה"כ שעות-25 7. אין לי סוס-אולי בקרוב 8. אני רוכבת שנתיים אבל נחשבת למתקדמת יותר 9. יש מספיק אוכפים לכל סוסי הבי"ס ויותר! אבל בדר"כ יש לסוס אוכף שלו (תלוי גם מי רוכב). מתג יש כמעט לכל הסוסים! (חוץ מאחת או שתיים!) אז משתמשים בשל האחרים.

kampos

New member
היי

1.אני רוכבת ווסטרן 2.בחוות אלונים 3. כמובן 4.אני לא קופצת 5.הסוסים שלי קמפוס וספיריט 6.אני מגדישה די הרבה זמן... 7.יש לי שני סוסים 8. אני רוכבת 5 שנים 9.אצלנו לכל סוס יש את הציוד שלו. ברוכה הבאה לפורום!!!

למעלה