שלום!

באלי ../images/Emo9.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש- קפיצות
2. באיזה חווה? חוות הפארק 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? כה 4. אתם קופצים? יאפ..
5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! רונלדד גרר חתיכי 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! אממ בערך 4 שעות כל פעם.. 7. יש לכם סוס? כה..
8. כמה שנים אתם רוכבים?! באוקטובר 8 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?... כן...

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש ואינדורנס 2. באיזה חווה? רביבים 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?
4. אתם קופצים?
5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! פרג ווונדי 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! חחח כל יום בשבוע, בשעות הלא חמות..
(כיאלו שיש דבר כזה אצלנו בקיץ
) 7. יש לכם סוס? כן 8. כמה שנים אתם רוכבים?! בערך 10 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה השתלבות נעימה ,ספרי על עצמך..

ברוכה הבאהההההההה../images/Emo140.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש 2. באיזה חווה? ויצ"ו נהלל
3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? כן..חחח 4. אתם קופצים? יאפפפפ 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! הוא כבר לא בחווה
, אבל שמו מילניומי החתיךךךךך
6. כמה זמן אתם מקדישים לסוסים בחווה?! הרבה מאוד 7. יש לכם סוס? לא =/ 8. כמה שנים אתם רוכבים?!4 כמעט 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם? לכל סוס יש את הציוד הפרטי שלו

../images/Emo42.gifברוכה הבאה..

נגיד ש.. 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?
ווסטרן
3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?
מן הסתם 4. אתם קופצים?
לא
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?!
הרבה..בחופש זה כמעט כל היום 7. יש לכם סוס?
יאפ 8. כמה שנים אתם רוכבים?!
4-5 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...
כל אחד משלו

בא לי.......

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?אנגליש-קפיצות 2. באיזה חווה?אורוות הקיסר 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?כן 4. אתם קופצים?כן 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?!קאטר קולור החתיך!!!! 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?!משהו כמו 4 שעות 7. יש לכם סוס?כן 8. כמה שנים אתם רוכבים?!6 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...לי יש ציוד פרטי משלי!

הייייייייי ../images/Emo140.gif

1 אינגליש רק היתחלתי 2 בחווה של אשקלון 3 עוד לא 4 עוד לא 5 סוס חום ושמו מגה 6 לא פחות מ 7 שעות 7 כן 8 3 שבועות 9 לסוס שלי ציוד מישלו זה לא טוב שהיה ציוד משוטף זה יכול להעביר מחלות ! סתם תמונה חמודה

סורי שזה באיחור אבל בא לייי../images/Emo13.gif

אני רוכבת אינגליש.. מתחרה קפיצות בשאיפה גם להתחרות בדרסאג'...
אני רוכבת בחוות אושההה רולזזזזזזזזזזזז
כן אני יודעת לשים אוכף וראשייה
אני קופצתת |הסוסה האהובה עליי בחווה זאת סנואי שליי כמובןן למרות שהיא הולכת היוםם ואני יתגעגע אליה הכי הכי בעולםםםםם
גם 8 שעות לפעמים אם אני מהבוקר ואם אני מאחרי הצהריים אז 5 שעותת חיחיחיחיחי
יש לי אחראיות על סנואי המקסימה שליי למרות ששוב היא הולכת היום
ויש לי גם אחראיות על רותצי תותי המקסימהההה {רותי} חיחיחיח
אני מתחילה שנה 5 השנה חחחח
לכל סוס יש את הראשייה מגנים ואוכף שלו ומושכות צד וכאלה שייך לאורווה

michalairwolf

New member
היי ברוכה הבאה

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?אינגליש 2. באיזה חווה?דני היי קיסריה 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?ברור 4. אתם קופצים? אני דרסאגניקית 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?!איירולף, טינקר בל ואונטריו 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! כל יום כל היום 7. יש לכם סוס? איירולף לאחים שלי וטינקר בל חצי שלי 8. כמה שנים אתם רוכבים?!שנה וחצי 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?לכל סוס יש ציוד משלו

RtOoNmY

New member
שלום ספיר!

אני רוני אני רוכבת אינגליש, במרכז רכיבה דני הי קיסריה{ שולטים } אני יודעת לשים אוכף וראשייה... אני קופצת אני הכי אוהבת את מונקו הסוסה שלי, את פלרמו ואת תום הרבה יש לי סוסה מונקו היא למכירה ד"א... :) אני רוכבת מאז שנעם הגיע לחווה שלנו.. אני עליתי על סוס באופן קבוע, ואני לא קוראת לזה לרכב עם המדריך הקודם מכיתה ד' בערך... לכל סוס יש ציוד משלו זהו ביי השתלבות נעימה!

וואלקםם ../images/Emo140.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש 2. באיזה חווה? ויצו נהלל 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? כה אה!? 4. אתם קופצים? כן 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! בחווה..ריין 6. כמה זמן אתם מגדישים(מקדישים!!!) לסוסים בחווה?! לויודעת..כמה שצריך 7. יש לכם סוס? כן 8. כמה שנים אתם רוכבים?! ב-13 בנובמבר 3 שנים 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם? אוכף ומתג יש לכל סוס משלו..מברשות, מנקי פרסות, שמיכה, ספוג, וחגורת בטן יש לכולם משותף.

M a y t a V

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

והשתלבות נעימה
התשובות שלי.. 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש 2. באיזה חווה? ויצו נהלל 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?
4. אתם קופצים?
5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! דוכס
6. כמה זמן אתם מקדישים לסוסים בחווה?! דיי הרבה.. 7. יש לכם סוס? לצערי לא
8. כמה שנים אתם רוכבים?! אממ.. אני לא בטוחה אבל נראה לי 4 שנים.. 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם? לכל סוס יש ציוד משלו..

וולקאם!../images/Emo107.gif

השתלבות נעימה בפורום! אני דניאלה, בת 17 עוד חודש ומשהו.... 1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? קפיצות ודרסז'. 2. באיזה חווה? המרחב הפתוח בכפר שמואל.. 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? ברור! 4. אתם קופצים? יאפ. 5. מי הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! אלפרד!
6. כמה זמן אתם מקדישים לסוסים בחווה?! הרבה...בד"כ אני באה פעמיים בשבוע לחווה ואני נמצאת כ-5-6 שעות כל פעם. עכשיו בחופש אני מקווה לבוא יותר! 7. יש לכם סוס? הלוואי! אבל לא... 8. כמה שנים אתם רוכבים?! אממ...קצת מסובך...אבל סה"כ 7...עם מלא הפסקות באמצע...ואינגליש אני רוכבת רק שנתיים-לפני כן רכבתי ווסטרן. 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...לכל סוס יש ראשיית עבודה ואוכף משלו, כל שאר הציוד משותף.

°fanta°

New member
אהלן../images/Emo9.gif

היי ספיר מה נשמע? טוב אז אני יעל...תהני בפורום
1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים? אינגליש...קפיצות
2. באיזה חווה? חוות הפארק 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה? יאפ 4. אתם קופצים? כה 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?! סוסה שקוראים לה אוסטין 6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?! תלוי 7. יש לכם סוס? לא
8. כמה שנים אתם רוכבים?! 3 ומשהו 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?... לכל סוס ציוד משלו

arieledaho

New member
../images/Emo176.gifגמאני../images/Emo181.gif

1. איזה סוג רכיבה אתם רוכבים?
אינגליש-דרסז'!
2. באיזה חווה?
אצל המדריכה שלי בבית.. 3. אתם יודעים לשים אוכף וראשייה?
כן 4. אתם קופצים?
אני יודעת אבל אני לא אוהבת.. 5. מה הסוס האהוב עלייכם בחווה, מה שמו?!
במבינו החתיך!!
6. כמה זמן אתם מגדישים לסוסים בחווה?!
כמה שהוא צריך ויותר !! חח 7. יש לכם סוס?
בנתיים לא...\= 8. כמה שנים אתם רוכבים?!
6 9. לכל סוס יש ציוד משלו בחווה או לסוס שלכם או שכולם מתחלקים בשל כולם?...
לכל אחד את הציוד שלו!! ~דרסז'-כי איכות זאת לא מילה~הא רחל?..חחח

למעלה