שלום !

bigbadjoe

New member
שלום !../images/Emo174.gif

אני התחלתי להתעניין במאגיה לא מזמן אך לצערי אני עדיין רך בשנים בידע שלי על הנושא והייתי מעוניין לדעת או לקבל מידע על ... מה בעצם ?

bigbadjoe

New member
ורצוי...

בעברית. הסתכלתי על האתר בקישורים של Witch 101 ומאחר ואני לא מכיר מושגים אני לא ממש רוצה להתבלבל ולפשל ואני מאמין (אם אני טועה אז תקנו אותי
) שזה לא ממש בריא לטעות וזה לא תחום של ניסוי וטעייה... ??

אני ממליצה שתתחיל לקרוא

הודעות בפורום, גם בעמודים הקודמים ובארכיון. מעבר לזה - יש לנו קישורים בעמוד הקישורים, ומאמרים בעמוד המאמרים - אתה יכול לבדוק אותם.

bigbadjoe

New member
זהו ש....

נכנסתי לקישורים, הבעיה היא שהאתר שמצאתי הוא באנגלית ואני, למרות הכישרון שלי באנגלית, עדיין לא מכיר מושגים הקשורים לעולם המאגיה ולכן לא רוצה לעשות טעות קריטית. אם יש אתר או ספר בעברית זה יעזור. עוד שאלה, אולי מטומטמת אז תסלחו לי מראש, אבל האם אתם מתעסקים בעיקרון במאגיה שחורה, לבנה או בכישוף כללי ?

bigbadjoe

New member
למה מתייחסים אלי בלשון נקבה ?

I´m a GUY, GODDAMN IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.............

קראת את המאמרים של הפורום?? אם לא אז תקרא.... כי זה בעצם חומר בסיסי וקצת יותר....

bigbadjoe

New member
ניסיתי להוריד את הספר הזה

המקשוף (?????) ומשום מה זה לא ממש עובד

FireDragon

New member
נסה עוד פעם...

יכול להיות שיהיו אנשים שלא יסכימו איתי כאן אבל הספר מאוד עזר לי בתחילת דרכי (לפני שנה וחצי) וכדאי לך לנסות עוד פעם...

FireDragon

New member
תגדיר איפה אתה...

תראה, עברתי את הרמה של חיפוש כישופים לשינוי צבע עניים... אני עכשיו מתרכז בעיקר ביצורים קסומים, לומד עליהם ומנסה לתקשר איתם... אני עדיין לא ברמה גבוהה אבל אני גם לא הייתי מגיע לרמה שלי ברגע זה בלי מספר מקורות חשובים, אחד מאותם מקורות הוא הספר של המקשוף... בסופו של דבר מאגיה זה לא כמו ללמוד לרכב על אופניים, זה לוקח המון זמן, אי אפשר ללמוד הכל, תמיד יש משהו לחדש, וצריך המון כשרון, רצון וניסיון, וניסיון של שנה וחצי זה לא מספיק... מקווה שעזרתי, בכל אופן הספר מומלץ...

bigbadjoe

New member
הנה תצלום של הודעת השגיאה

שמופיעה לי כל הזמן כשאני מנסה לפתוח את קובץ ה- PDF

FireDragon

New member
אם הייתי מבין בזה משהו הייתי עוזר..

אבל בטוח יש פה מישהו שיכול לעזור... אם זה לא עוזר, כנס לאתר של המקשוף, כנס למחלקת "צור קשר" ותגיד להם שזה לא עוזר, בטוח מישהו יעזור...

Remirat

New member
נראה לי...

שהתוכנה ישנה מדי. הספר כתוב בגרסה 5, ולכן אתה צריך את גרסה 5. התוכנה ניתנת להורדה באתר...

FireDragon

New member
אם.........

הצלחתי כמעט בכל מה שניסיתי אבל לא על הפעם הראשונה, בפעם הראשונה הרגשתי משהו קטן, בפעם השניה יותר חזק, בפעם השלישית יותר חזק וכך הלאה... לא הצלחתי להגיע לטראנס אמיתי בזמן מדיטציה...

אתה לא צריך להגיע לטראנס

בזמן מדיטציה. טראנס זה דבר שונה לחלוטין ממדיטציה. מה הרגשת? אנרגיה? מה הלאה? כלומר, עסקת בינתיים באיזשהו מעשה כשף? (אפילו אחד ראשוני כמו הטלה של מעגל)

למעלה