שלום !

FireDragon

New member
אוקיי, אני שוב לא מובן...

לא התכוונתי לטראנס במובן המילולי... פשוט לא הצלחתי לנתק את עצמי מרעשים חיצוניים, כן להחליש אבל לא לנתק (עדיין שמעתי כלב נובח בחלון) בקשר למה הרגשתי... בתרגילי אנרגיה הרגשתי אנרגיה (העברה בין הידיים) בשאר התרגילים הייתה לי הרגשה מוזרה כזאת כאילו זה הצליח, ידעתי שמשהו השתנה, גם הרגשתי הרבה יותר טוב אחרי למרות שאני בדיכאון קשה בזמן האחרון, מלפני חודש בערך...(יש לי כינוי...missing...בו אני משתמש בפורומים אחרים...פורומים שגם אתה גולש בהם, תמצא אותי ותדע את הסיבה לדיכאון...) בכל אופן אני לא יודע להסביר מה הרגשתי רק שאני ידעתי באיזושהי רמה שהצלחתי...

תשובה

1. אתה לא צריך להתנתק! התנתקות זה טראנס! אתה לא צריך להתנתק - אתה צריך להתמרכז ולצאת שוב. אתה צריך דווקא להקשיב לסביבה, אבל רק אחרי שלמדת להתרכז ולבטל (או לפחות להשתיק) את המלמול התמידי של השכל שלך. 2. אתה צריך יותר מהרגשה של הצלחה. הרגשה זה טוב, אבל אני מציע שלפחות פעם-פעמיים תבצע משהו שתוכל לראות תוצאות פיזיות שלו, כאלו שגם אדם אחר יכול לראות. כישוף על משהו חי הוא הישג, אבל צריך גם הוכחה פיסית, לדעתי.

bigbadjoe

New member
אוקיי

עליתי על הבעיה, באמת הייתה לי גרסה 4 (חשבתי שיש 5) בכל אופן, עדיין לא עשיתי כלום עד היום, פשוט בגלל שלא ידעתי איך. יש לי בעיה נוספת שהבנתי שהיא רצינית לאור התגובות כאן. יש לי בעיה להשתיק את המוח, אני פשוט כל הזמן חושב ואין לי רגעים של שקט, קשה לי מאוד ללכת לישון בגלל זה ואני צריך להיות או מאוד עייף או הרבה זמן להרגעה. בכל אופן, יש לי איזשהו מקום שבו הצלחתי, כשהייתי ילד קטן הייתי יכול לראות פריימים מהעתיד (אני לא באמת פסיכוטי). זה היה מעיין דה ז´ה וו אבל הרבה מהם (הרבה !!!) ולא ידעתי איפה ראיתי אותם בעבר, אבל ידעתי מה יקרה באותו רגע. כיום זה דעך ואני רוצה לפתח את זה.

Remirat

New member
שקט...

הבעיה מוכרת... חוויתי אותה בעצמי בעבר, אבל למדתי לשלוט בזה. תמיד היה מתנגן השיר האחרון ששמעתי ולא יכולתי להפסיק אותו. השיטה שעבדה בשבילי היא חצי שעה של "הרגעות" - ריכוז בלשמור על קו מחשבה, בין אם המחשבה היא כלום, מילה, או כל דבר אחר. בהתחלה זה קשה, אבל בסופו של דבר לומדים לשלוט על המחשבות, ומשתיקים אותן.

FireDragon

New member
זה מה שאני לא מצליח!

1)זה בדיוק מה שאני לא מצליח...(להתמרכז) אבל את המלמול הטבעי של השכל שלי כבר הצלחתי לבטל... 2)ההרגשות שדיברתי עליהן הן לא הרגשות שהרגשתי אחרי כישוף אלא אחרי תרגילים... כל כישוף שעשיתי עד עכשיו הצליח לי מאוד... בכישופיםאין לי בעיה...במדיטציות כן...

bigbadjoe

New member
בעיה

הורדתי את המקשוף, התקנתי את הגרסה החדשה של ADOBE אבל מופיעות לי נקודות גדולות כאלו על כמעט כל דף למעלה רציתי לשאול אם זה אמור להיות כך או שהמחשב דפוק לגמרי?

ווילו

New member
גם אצלי זה קרה

זה פשוט איזה גופן או סימן שהתוכנה שלך (ושלי) לא יודעים להציג. זו הסיבה שהתוכנה בגירסה הישנה יותר לא יכלה להעלות את הדף בכלל. אני לא חושבת שזה משהו חשוב בכל מקרה.

marishia

New member
אממ... דרך אגב, סיימתי לקרוא את

הארכיון, יש לי משום מה הרגשה שכמה דפים מההתחלה נמחקו, זה יכול להיות? כי אין את הודעות האלה של פתיחת הפורמים "היי אני צילה ובפורום הזה אפשר ככה וככה..." וגם האנשים מכירים אחד את השני עוד בהודעה הראשונה... "פיספסתי משהו?"

למעלה