שלום...

LoveBeing

New member
שלום לכולכם- חדש כאן ../images/Emo13.gif

היי.... שמי גיל וממש במקרה ראיתי את הפורום הזה. אני חושב שיהיה לי ולכם נחמד ביחד. להתראות לבנתיים, גיל :0) נ.ב. אם תרצו אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי. קראו מה שבא לכם, עדיף את ההודעות עם התמונות.

Stillwater

New member
היי שלום, אני חדשה...

אבל, אתם מוכנים בבקשה להסביר לי מה בדיוק הפורום הזה, מה המטרה שלו?

sh53

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif חדשים בקהילת חברויות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ברוכים הבאים לכל החברים החדשים לפורום
היום אתם חדשים, אבל מבטיחה לכם שתוך דקה או שתיים תרגישו פה ממש כמו בבית. תרגישו שהפורום הוא שלכם והוקם במיוחד בשבילכם.

sh53

New member
גם אני חושבת בדיוק כמוך

שיהיה לך, לנו ועוד פעם לך ועוד פעם לנו - נחמד יחד.
אז ברוך הבא לבית הכי חם בתפוז, אפילו בחורף אנו אנשים חמים

sh53

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

כמו ששמת לב, הפורום הוא פורום חברויות והוא עוסק בחברויות שנוצרות בחיינו. לכל פורום יש את הודעת המנהל/ת/ים ושם תמיד כתוב במה עוסק הפורום, העתקתי לך לשם הנוחות: כאן תוכלו לדון על חברויות ואהבה, ואף לשתף במקרים אישיים שחוויתם. מי יכול להסתדר בלי החברים הטובים שלו, שמבינים אותו בכל מצב, ומקבלים אותו כפי שהוא? מה עושים כשמתעוררת בעיה? כשהקנאה גוברת על האהבה? כשמרגישים שאין יותר כימיה ביניכם? הדבר הלא צפוי קרה, והתאהבתם בידיד/ה הכי טוב/ה? מה עושים כשלא מוצאים את החברים המתאימים לכם? כאן זה המקום לשאול להתייעץ ולשתף. כל שאלה או דיון יתקבלו בברכה, אלא אם כן הם נוגדים את חוקי הפורום (שנמצאים בעמוד המאמרים). החוקים הם על מנת להנעים את גלישתכם. בשבוע האחרון שיחקנו כאן את משחק הגמדים (אפשר לראות על גבי דפי הפורום), אבל מבטיחה לך שיהיו עוד המון משחקים ושווה להשאר כאן איתנו בצל פורומנו.

Maybe Its Me

New member
בהחלט!

ברוכה הבאה מה שלומך? תהיה אקטיבי
מרשים לך חחח
חג סוכות שמח לך!
בן כמה הינך?

Jubax

New member
שלום אני חדש ../images/Emo24.gif

היייייי זוהי ההודעה הראשונה שלי

Jubax

New member
פרטים תמורת קליק 1, זול ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

אני בן 14.5 מצפון השרון, בעל כינוי שאמור להיות אחר (Nix)
יש לי ....2 ילדים, בעצם 3.. לא מישנה לא טוב לחזות ת'עתיד המסנג'ר שלי הוא [email protected], יש לי סמיילים משלי שאין לי כוח להעלות ת'טובים לפו
ו....אני אוהבבב אוהב אוהב אוהב ליצור סמיילים ומוזיקה

sh53

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifברוך הבא לפורום../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif

וזו התגובה הראשונה שלי אליך
אתה מוזמן לשהות בצל ענפי הפרדס כאן
להנות מהחברים המקסימים של הפורום לשוחח עמנו בצ'אט או באי סי קיו כשאנו שם להגיב לשרשורים כאן להעלות הודעות משלך
ברוך הבא כבר אמרתי?

Jubax

New member
../images/Emo12.gif

לא ,כתבת או שעשית העתק-הדבק אבל תודהההה הודעה מכובדת
(אוי שוב הזכרתי לי סופר דומוס טומטומוס)

Maybe Its Me

New member
שאלום!!! ../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה אמיר!
זהו ידיד מאוד טוב שלי תכתוב,תגיב :)
חג שמח!