שלום...

Maybe Its Me

New member
בטח!../images/Emo65.gif

חחחחחח כל הזמן אתמול וגם היום אנו מברכים את כל האנשים החדשים שמצתרפים לפורומינו ה"קטן" מאוד נחמד ! אז ברוכה הבאה לך!
תהני כאן :) חג סוכות שמח!

sh53

New member
../images/Emo24.gifבוודאייייי../images/Emo24.gif

זה פורום מאוד נחמד ומקסים, וכדאי להצטרף לכאן
אני לא אומרת את זה בגלל שאני המנהלת כאן (סה"כ גם יכולתי לכתוב משהו אחר לגמרי), אפשר "לדפדף" בדפי הפורום פה ולראות כמה אנשים פה חמים ונחמדים. אני בטוחה שתכירי פה המון אנשים נחמדים, תקראי פה דברים מעניינים וכמובן את יכולה תמיד לתרום לנו בהודעות משלך או בתגובות להודעות של אחרים. ברוכה הבאה

../images/Emo54.gifתמצאי ככה ../images/Emo24.gif חברים../images/Emo70.gif

אנחנו פורום קטן חם ואוהב [שמאוד גדל בזמן האחרון...
] ברוכה הבאה
מקווה מאוווד שתהני פה
אנחנו תמיד פה בשבילך

sh53

New member
בטח שכן ../images/Emo9.gif

כמה שיותר אקטיבי בפורום, עוד יותר טוב ואני תמיד שמחה שחברים חדשים מצטרפים אלינו. אז מי עוד מצטרף/מצטרפת אלינו היום?

אהלן עומר...

היה צפוי שזה מה שתגיד אבל סבבה... ברוך הבא לפורום הקטן (כבר לא כל כך..) והצנוע שלנו :) אני סיון

Maybe Its Me

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif(!)

וואו מצטרפים אלינו אנשים!!! ווהו!
טוב,אז על מה הפורום? בכללי-על הכל כל מה שקשור לאהבה,חברות,ויחסים כל בעיה,שמחה,עצב תכתבי- תמיד יש מישהו שיגיב יש לנו כאן מנהלת מגניבה ושמה שושי ( sh53) והיא נחמדה מאוד! אממ... אוקיי אז אני לאה בת 14 מת"א מה איתך?
חג סוכות שמח!

sh53

New member
איפה המנהלת המגניבה?../images/Emo11.gif

גם אני רוצה להכיר אותה

Maybe Its Me

New member
../images/Emo12.gif

עוד לא יצא לך להכיר אותה???? טוב אולי כי היא לא כותבת כאן מספיק...
חחחח סתם סתם את אחלה מנהלת!

WinnerMan13

New member
אנשים יש לנו את המנהלת הכי תותחית

בתפוזזזז!!ובכלל!! תנו לה בכפייםםם

../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

צודקת
איך כמוה
את הכי חמודה מכל המנהלים שהכרתי
ואת מבינה אותנו ממש טוב
בעיקר כי כבר עברת את רוב הדברים שעברנו ויש לך יותר ניסיון. הכי חשוב זה שאת תמיד מנסה לעזור, ותמיד מגיבה לכל ההודעות כל הכבוד

sh53

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

מנהל הכי נפלא שיהיה, אם אין לו פורום נפלא (ואתם פורום נפלא ומקסים)- אז מה יעשו עם מנהל נפלא בתפוז? לכן, הכל בזכותכם

היי גיל!!

אולי עוד קצת פרטים עליך? בן כמה? מאיפה? מה אתה אוהב לעשות? ודרך אגב... אני סיון :) ברוך הבא!

sh53

New member
יש לו אפילו ../images/Emo108.gif בכרטיס

שמתם
לזה? גיל - חתול או חתולה? היא/הוא שלך? מה הגיל? מאיזה גיל אתה מגדל אותו/אותה? אוהבת בעלי חיים

ThE BluEyeS

New member
שלום... ../images/Emo140.gif

אני ניצן, בת 15, מהמרכז בערך...
זה נראה לי פורום ממש נחמד, אז החלטתי לכתוב כאן..
אני מקווה שיהיה בסדר.

למעלה