שלום שלום

AeroTom

New member
קשה לי להאמין האמת...

עד כמה שאני בעד ורוצה שעוד מעריצים ימצאו אלבומים שחסרים להם,ממש קשה למצוא בארץ הרבה אלבומים מהדיסקוגרפיה.וחלקם גם בלתי אפשרי כבר אפשר להגיד.

AeroTom

New member
אלבומים שיהיה לך די קשה למצוא בארץ:

Toys in the attic Rocks Draw the line Night in the ruts Greatest hits Rock in a hard place Done with mirrors Classics live Classics live-2 Permanent Vacation Gems Pandora's Box (יש עכשיו כמה בודדות נראה לי עדיין שאפשר להזמין ברעננה.שווה ללכת על ההזדמנות) Little south of sanity (יש עותק בקניון איילון בר"ג עדיין) ולאחרונה גם די ירד מהמדפים- Young Lust:The Aerosmith Anthology כל השאר לא תהיה לך בעיה להשיג בארץ,אבל כפי שאת יכולה לראות יש הרבה שכבר די קשה להשיג פה בזמננו.

חלקם יש לי, אני מאוד רוצה גם את

toys in the attice את: greatest hits done with mirrors rock in a hard place יש לי מאבא שלי. יש לי את JPP ואת החדש וגם את ארמגדון אבל הוא לא ממש קשור, ואת big ones גם יש לי. בקרוב: nine lives
בוקר טוב לכם

oritmagnezy

New member
את Done with mirrors

קנו לי באילת לפני כמה חודשים...לפעמים יש דיסקים פה ושם.. במיוחד בדיסק קלאב באילת או בדיסק סנטר בדיזינגוף.. אםאת רוצה דיסק לייב טוב (והוא כפול...) כדאי לך את a little sout of sanity מ98' כל שיר שמבוצע שם פשוט ענקקקק וכ"כ כיף לשמוע אותו!!!

oritmagnezy

New member
זה באמת שיר יפה... אני דווקא בפעם

הראשונה ששמעתי את JPP התאהבתי בשמיעה ראשונה ב luv lies....

oritmagnezy

New member
וד"א: כדאי לך לשמוע את dream on

בלייב... אני חושבת שהכי אהבתי אותו ב sanity למרות שבכל מקום השיר הזה נשמע פי3וץ...! במיוחד הצעקה של סטיבןןן - אני רק חושבת על זה ופתאום נהיה לי חם.. חחח

כןן שמעתי בלייב בדיסק שיש לי שבו יש

את כל הדיסקים עד JPP, ואני מסכימה איתך והלייב לדעתי יותר יפה מהגרסה הרגילה.. זה כזה חיי וכיף לשמוע את זה

oritmagnezy

New member
כע..זה ידוע שאירוסמית' היא להקה

של לייב!! אם לא ראית את הדי.וי.די you gotta move שווה לך מאודדד לקנות אותו..!!! זה באמת השקעה חשובה ומצוינת לכל מעריץ...

למעלה