שלום שלום

שלום שלום ../images/Emo13.gif

אפשר להגיד שאני לא כל כך חדשה, אני קוראת הרבה בפורום אבל אף פעם אין לי כוח לכתוב, ועכשיו החלטתי להציק לכם כי יש לי שאלה
שמעתי את השיר dream on המון פעמים, וה"קול" ששר (חחח) פשוט לא מזכיר לי את הקול של סטיבן.. גם כשהוא "צועק" בסוף זה בקושי מזכיר לי את סטיבן ואני כבר כמה זמן שוברת את הראש אם זה סטיבן שר או לא.? אגב, קוראים לי אור אני בת 14 מתופפת וגרה בבאר שבע

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה, אור../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מתופפת מב"ש? אז יש לנו לא מעט במשותף
סטיבן הוא אכן זה ששר שם. הוא שינה בשיר הזה את הקול שלו, ובעצם הקול שלו שונה כמעט בכל האלבום הראשון, על-מנת שיישמע יותר בלוזי. נשמח לראות אותך כותבת כאן עוד, אור, ואני מקווה שתהני פה אצלנו

בָלבָל

New member
היי אור!

רציתי להוסיף לתשובה שנתנו לך. תחשבי לרגע על שלמה ארצי.... (הדוגמא הכי מוחצנת שיש לי בראש כרגע) תקשיבי לאלבום שהוא הקליט בתחילת שנות השיבעים... ותקשיבי לאלבום שהוא הקליט לפני שנה/שנתיים... זה ממש לא אותו בנאדם... פשוט מאוד: עם הגיל, הסמים/עישון וההופעות, הקול משתנה מאוד מאוד מאוד.......
ברוכה הבאה!!

תודה רבה! וכן חשבתי על זה ב..

צורה דומה רק לא עם שלמה ארצי חחח הינה המערכת שלי תמונה ש"קצת" עיצבתי
וחסרה לי הקראש, תתעלמו

SaintJohn

New member
מערכת חביבה יש לך!../images/Emo13.gif

יש לי MAPEX V, אבל אני לא מנגן עליה כמעט, ודווקא המצילות שלי (איסטנבול) ממש סבבה

אני מאוהבת בסאם שלי../images/Emo99.gif ואני

מקווה בקרוב לקנות סלאש.. אוי אני חולמת על המצילה הזו כל כך

SaintJohn

New member
את מתכוונת אולי לספלאש?

כי אני אישית לא שמעתי על מצילה בשם סלאש. אולי זה שילוב בין קראש לספלאש?
לא נראה לי...

הסבר:

סלאש זו מצילה ממש קטנה, שאפשר לשים מעל ההייט, ואני לא יודעת אם התבלבלתי או לא, זה השם שהמורה שלי אמר לי. וגם ידיד שלי שקנה אותה אמר לי שזה השם שלה. ואגב, לא המון משתמשים בה. היא לא מצילה כזו שימושית.

חח ביררתי, והשם היותר "מוכר" שלה הו

הוא (אני מקווה שהמורה שלי לא מטעה אותי) ההייט-עליון. זו מצילה ממש קטנה ואני תכף אשים תמונה שלה.

בָלבָל

New member
חחח התמונה של המערכת שלך

מזכירה לי ב-ד-י-ו-ק את המערכת שהיתה לחבר שלי מלפני הרבה שנים (שהוא במקרה גם בארשבעי) אפילו השטיח מתחתיהם ממש ממש מזכיר את השטיח שהיה לו... חחחחחח כמה זמן את מנגנת?? בכיתה ו' היה לי חלום ללמוד תופים, אבל עזבתי אותו כשנזכרתי שתופים זה דבר ענק ואי אפשר לקחת אותם עם חגורה על הכתף

אני מנגנת כמעט ארבע שנים ../images/Emo13.gif ו..

למרות שאי אפשר לקחת את זה עם חגורה על הכתף, אני מאוד אוהבת את זה. חוצמזה אפשר לקחת סנר ואת ההייט..
חחחחחחחחח

Bad Girl 15

New member
הלוואי עלי מערכת תופים בבית..

פאק..אני ניגנתי שנתיים בתופים בביצפר והיה כל כך מהנה!!.... חבל רק שעברתי ביצפר...זה הדבר היחיד שהצטערתי שעזבתי...

Bad Girl 15

New member
אם יש שם אפשרות לנגן על תופים

אז נצלי את זה... בגרות במוזיקה.. מה רע?

למעלה