שלום שלום

חח את צודקת, אין רע. אבל ההבדל הוא:

במקום להתעורר מאוחר וכל השיט הזה ולגור קרוב מאוד לבצ'פר (ובכל זאת לאחר כמעט כל יום
) ומשנה הבאה לקום שעה לפני לצאת, להספיק הסעה וכל זה.. ועוד אני המאחרת הכרונית.. לא נראה לי שאני אצליח לעמוד בזה. וגם שוב מעבר - שוב חברים חדשים וכל השיט הזה? עברתי את זה פעם אחת ואני לא בטוחה שבא לי על זה שוב.. בלי רפי שילי
אני חושבת שאני לא אעבור בסוף.. וזו תישאר אשלייה יפה.. חח

Bad Girl 15

New member
לי זה היה הפוך...חחח

הביצפר עם התופים אליו נכנסתי אחרי יסודי עזבתי חברים קמתי ב6 ..ות'אמת לא איחרתי אף פעם לאוטבוס!! ואז בכיתה ט' נמאס לי מכמה סיבות..וזהו חזרתי קרוב לבית עם החברים ומאחרת לביצפר ..חחח..

חח אני לא משנה כמה קרוב, תמיד ש..

שוכחת משו, חוזרת הביתה וכאלה דברים ובסוף יוצא שאני מאחרת.. חח ואני לא בטוחה שיש לי כוח למעבר כמו שאמרתי . כבר עברתי פעם אחת ואני לא יודעת כל הקטע של מעבר כבר יוצא לי מכל החורים! חח

Bad Girl 15

New member
סבבה..לא דוחפת אותך למעבר או משו כז

ה .. ואם המעבר יצא מהחורים אז למה לתת לו עוד פעם לצאת ככה?...לא היה מהנה מספיק פעמים.. לא צריך יותר..

RockThisWay

New member
ברוכה הבאה!!

את השיר שמעת מדיסק מקורי שלהם? כי חוץ מזה שהשנים והכל באמת שינו את הקול של סטיבן גם ניתקלתי פעם בקאזה באיזה קאבר של Dream On ולמרות שזה היה דומה יחסית זה בכל זאת לא הזכיר ממש את סטיבן. אם זה לא מדיסק מקורי אז יכול להיות שזה מה ששמעת..

AeroTom

New member
ברוכה הבאה אור!

נשמח לראות גם עוד הודעות שלך פה איתנו חוץ מזה שאת קוראת די קבועה. וסטיבן כמו שאמרו אכן גם הקול שלו בשנות ה-70 בצעירותו היה כמובן שונה וגם הוא שינה אותו בכוונה בהרבה שירים. דוגמה לכך אפשר לראות גם בהופעות של הלהקה בשנים האחרונות וגם אפילו באלבום הסטודיו האחרון-Honkin' On Bobo שגם שם סטיבן משנה את הקול לפעמים לקול "הבלוז" שלו.

כן זה נכון. שמעתי את הדיסק החדש ו..

גם בו זה ככה בחלק מהשירים. ולגבי השאלה השנייה- שמעתי מהדיסק, בעצם מהתקליט (ככה קוראים לזה?) ששמים בפטיפון.. חח ויש לי גם את הדיסק, צרוב בגלל שקניתי דיסק MP3 מהמדרחוב שיש בו את כל הדיסקים עד just push play.. אגב אם כבר דיסקים ושירים בJUST PUSH PLAY יש שירים נחמדים, אני אוהבת בעיקר את FACE

אני עוברת עכשיו את התקופה הזו, היית

הייתה לי תקופה כזו גם עם DREAM ON ממש כמו אובססיה, כל היום חחח עכשיו זה FACE כי אני ממש אוהבת אותו.!! שיר נחמד

Bad Girl 15

New member
אני לא אתפלא אז אם תהיה תקופה עם

what it takes... בדיוק נגמרה לי התקופה הזאת..חחח :)

AeroTom

New member
ותחשבי שאת Face אין לארה"ב וגם לא

ל-יפן! אבל יש להם גרסה מיוחדת של JPP בנוסף ליפנית הרגילה שהיא יותר שווה מהתוספת של Face האמת...

../images/Emo4.gif אני עכשיו מפנטזת על..

NINE LIVES.. למרות שיש לי אותו צרוב אני ממש רוצה את המקורי.. אני והשיגעונות שלי
וגם classics live-classics live2 ממש בא לי לקנות.. עע כשהיום הולדת שלי תגיע תיהיה לי רשימת דרישות

AeroTom

New member
מה שיגעון בזה?

זה שיגעון דווקא לצרוב ולא לרכוש את המקורי... ו-Nine Lives מומלץ עד מאוד.כדאי לך לקנות ולזרוק כל מה שיש לך צרוב לפח הזבל שם שייך מקומו... במיוחד כאלה של אירוסמית'. ועל Nine Lives לא תתחרטי ושווה לך לרכוש גם חוץ ממנו כל אלבום של הלהקה שאפשר עדיין להשיג בארצנו הקטנה. את Classics Live 1+2 קצת יהיה קשה להשיג בארץ,אבל את Classics Complete אולי אפשר להשיג איפה שהוא שהוא 2 האלבומים בדיסק אחד. אגב את יכולה אם אין לך גם לרכוש את 2 האלבומים הראשונים של הלהקה ביחד עם Live bootleg ביחד ב-100 ש"ח בסדרת תפוז (או כל אחד בנפרד ב-40) יש אותם בכל חנות כמעט בארץ.

אני יכולה גם להזמין מאמזון, השאלה ה

היא אם יש שם.. אני מאמינה שיש. בקרוב יהיה לי את NINE LIVES, וזו עובדה
אני חושבת ששווה לי לחסוך ולקנות, אין וויכוח שמקורי זה פי ארבע יותר טוב!!

לגבי האלבומים הראשונים -

זה רעיון לא רע בכלל ובטח במנסטר דיסק יהיה משו.. אני ילך לבקר שם בקרוב. חח

SaintJohn

New member
במאנסטר דיסק יש כמה וכמה

בפעם האחרונה שהייתי שם היה את קלאסיקס לייב 2 וגם את Greatest Hits 1973-1988 (המורחב), וגם עוד כמה. שווה בהחלט לקפוץ לשם בהקדם

AeroTom

New member
באמזון יש הכל

וממש לא כדאי לך להזמין משם משהו שאפשר להשיג גם בארץ כדי לנצל את זה כמה שיותר...שווה כמובן להזמין משם את אלו שאי אפשר ממש להשיג כאן כבר. אנחנו כמובן פה כדי להמליץ ולענות על כל דבר. אם יש לך את אפשרות אמזון זה בהחלט דבר נהדר,כי יש שם את כל הדיסקוגרפיה למכירה ויש הרבה אלבומים שאי אפשר להשיג בימינו בארץ של הלהקה.

הזמנתי משם דיסק של איירון פעם אחת כ

כי לא מצאתי אותו והתייאשתי דיי מהר.. לגבי אירו אני מאמינה שכמעט כל דיסק שאני אחפש אני אמצא בארץ

למעלה