שלום,שלום,שלום!

python 4

New member
24../images/Emo70.gif

אתה מתכוון לסדרה? בדיוק אתמול לקחתי את שני הדיסקים הראשונים של העונה הראשונה מספריית הוידאו, אחרי ששמעתי כל כך הרבה על הסדרה הזו, וזה פשוט מדהים! מותח בטירוף.

Orbital Shadow

New member
אוי נכון סדרה מעולה!!! ../images/Emo60.gif

אני חולה על הסדרה הזאת ראיתי את כל העונות כולל כמובן את זאת שמשודרת עכשיו

yaarangel

New member
מפגגגגשששששש../images/Emo70.gif

יאיי המפגש הראשון שלי אולי..תלוי איפה זה..לא כתבת
אה וברוכה הבאה
איך היה
מה קנית
אממ נראה לי שכעיקרון אני יכולה אבל תלוי איפה.. יומעצמאות שמייח כולם..

© Mamimi ©

New member
אמממ..../images/Emo105.gif

בינתיים זה בעזריאלי,אבל אם יש לך הצעות יותר טובות הן יתקבלו בברכה ובסקר... היה כיף מאוד,קר מאוד ומאוד מאוד יפה... קניתי רק מזכורות קטנות...

אני לא אהיה שם

סוגר שבועות בבסיס
. ובאיזו אוניברסיטה אמא שלך למדה בסנט.פטרסבורג(המשפחה שלי[ואני כמובן] משם במקור)?

© Mamimi ©

New member
חבל...../images/Emo105.gif../images/Emo4.gif

אמ...אין לי מושג איך זה נקרא בעברית,בתרגום החופשי "האוניברסיטה הממשלתית של לנינגראד"-משהו כזה...ЛГУ

Silver Lance

New member
../images/Emo45.gif יש, יש, יש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף עוד מפגש פורום! אני מקווה שאני לא אפסיד אותו הפעם! אני מקווה שאוכל להגיע.. רעיון מצוין, אגב, לארגן מפגש פורום בשבועות.

Knotted String

New member
לי לא משנה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני מניחה שזה מאד תלוי בדברים שעוד לא נקבעו עדיין... כמו ימי עבודה של הצופים והכל. אז תחליטו על תאריך ונראה.

Orbital Shadow

New member
לאאאאא!!!!../images/Emo60.gif

אוף אוף אוף אוף אני טסה בשבועות!! אני בכלל לא יוכל להגיע.... אבל אם זה יהיה ב25 אולי אני אצליח..

קופייץ?../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif../images/Emo105.gif

מה דעתכם להיפגש בבית של מישו? נוכל אפילו לישון שם^^ הייתי מציעה את שלי, אבל אנחנו ממוקמים בחור נידח במעמקי המרכז, ואין לפה תחבורה ציבורית, ככה שחוץ מענת אף אחד לא יוכל להגיע
יש לכם הצעות?

midnight dragon

New member
נופרררררררר../images/Emo15.gif

אני מצטערת שהתנתקתי מהצ'ט
אפילו לא שמתי לב.. רק אחרי כמה דקות שמתי לב שרשום שם שנותקתי
מצטערת שעזבתי בלי להגיד שלום

למעלה