שלום,שלום,שלום!

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה היה מצחיק! והחברות שלי לא הבינו מה צעקת ולמה.. *מצביעה על החתימה*

SaberTooth

New member
היו שם כל כך הרבה אנשים.. Oo

היו שם מעל ל-20 אלף איש, ואני הייתי צריך למצוא שלושה אנשים שהיו הטרמפ שלי הבייתה.
אני לא ראיתי אותך. מתי ראית אותי?

Knotted String

New member
סנט פטרסבורג../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

היא עיר לכבודו של פטר, שהיה צאר ובעצם גרם למודרניזציה של רוסיה. ולכן, סנט פטרסבורג בתרגום חופשי היא עיר הקדוש פטר. תודה, ויום נעים

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי זאת אמא שלי ../images/Emo3.gif חח../images/Emo15.gif

יא איזה יופי, אני רואה את היורשים שלי.. לי כל יום נוח בינתיים אין לי העדפות.. אם את רוצה שאני אעזור לך לארגן את יכולה לשלוח לי אי מייל- [email protected] או במסנג'ר [email protected] או במסרים

ליסאן

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif איז כיף לך טיול

בקשר למפגש- זה מוקדם מדי בשבילי כדי לדעת מה אני עושה בשבועות.

© Mamimi ©

New member
תודה...../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif

אה,לא נורא...יהיה עוד שירשור מיפגש עד אז...

NJS

New member
אני לא יודע

איזה תאריכים זה יוצא כי אני כרגע בקניון אבל אני לא יכול לא בערב חג ולא בחג ( מי שינחש למה יקבל קואלה!) נ.ב אני מת משיעמום...

NJS

New member
זה לא ניחוש!

את ידעת עוד לפני זה! הקואלה נשארת אצלי!

אתה רמאי, אתה יודע את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ועוד מצאת לעצמך את מי לרמות!!! עכשיו יש לך עסק עם עם "הבוס הגדול" (מי שראה שוטרים וגנבים יבין, והוא כלי) אגב, הדרוש (כמה אשכנזי מצידי), מתוקה, אני נותן לך את הקואלה, ומוסיף עוד 2...אני לא אוהב לקבל מתנות, אני אוהב לתת אותן, ואם זה לך זה רק בונוס גדול ויפה...

סרינה99

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מושג עדיין באיזה יום...אבל אני אשמח להבריז מארוחה משפחתית לטובת מפגש אם אפשר לא בעזריאלי זה יהיה נחמד כי אין לי מושג מה יהיה המצב אז...אבל בכל מקרה עזריאלי זה בסדר וברוכה הבאה

למעלה