שלום,שלום,שלום!

© Mamimi ©

New member
שלום,שלום,שלום!../images/Emo105.gif

אך,כמה זמן לא הייתי פה....(ואתם בטח לא זוכרים אותי,לא משנה...) חזרתי כרגע מחופשה בת 4 ימים בסנט-פטרבורג.היה "וואו שיגעון!" מאוד קר,עם שמש ושום ענן בשמים-פשוט מושלם!
לאמא שלי היתה פגישת- מחזור-מאוניברסיטה,ואני נסעתי איתה,כמובן שביקרנו גם באתרים הסטוריים;כנסיות,בתי מגורים של עשירים וכ'ו <הכל כתוב ביומן המסע שלי שאני אפרסם כאן(אולי)>. אבל לא בשביל זה בזבזתי כתום חשוב,רציתי לדבר על:
מיפגשפורום בשבועות
אין לנו הרבה ימים<רק 3> אז ככה:
25/5 יום שלישי
26/5 ‏יום רביעי‏ ‏
27/5 יום חמישי
מי שיכול לבוא-בנושא ההודעה יסמן
+איזה יום שהוא יכול דוגמא:
+
-26/5 לכל מי שכותב מפלאפון-יגיד-אני יכול ביום...(+תאריך)
מי שלא יכול לבוא יסמן בנושא
+סיבה... לכל מי שכותב מפלאפון-יגיד-אני לא יכול לבוא-כי... לכל מי שלא יודע שיסמן בנושא o_O וואי,איזה מסודר יצא לי...~גאה~
?יש פה עוד אנשים שכותבים מפלאפון,חוץ מנאג'ס? ועוד דבר אחד-אם יש למישהו יש הצעה על מקום מפגש יותר נוח מעזריאלי הוא מוזמן להציע... ד"א אמא שלי הראתה לי תמונות מהימים שהיא הייתה סטודנתית,וזאת שאירגנה את פגישת המחזור שלה דומה קצת להדר,דבר שמשום-מה לא הפתיע אותי....
מזל טוב לכל החדשים והנסקלים!
יום עצמאות שמייח לכולם!

Wing Chan

New member
מה זה סנט פטסבורג?

זה אכיל? בן דודה של טובורג? (טובורג אוונז.) בקשר למפגש - הכי טוב לי יום רביעי.
אבל אני מקווה שאבוא בכלל. בגרויות בלאגנים. :|

SaberTooth

New member
סנט. פטרסבורג...

זה ברוסיה. הייתה פעם מקום מושבם של הצארים הרוסים. אתה יודע, כמו באנסטסיה - "בלה בלה בלה שמועה בסנט פטרסבורג בלה בלה בלה!"

פחחח...טעות.

בורג=עיר. והעיר אכן נקראת על שמו של הקדוש פיטר, אם כי יש שמועות הגורסות שהיא נקראת דווקא על שמו של הצאר פיטר הראשון שהקים אותה.

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

"Have you heard? There's a rumor in Saint Petersburg!"
אני יודעת כמעט את כל השיר הזה בעל פה!
אגב, אני ראיתי אתמול את תום ואתם לאאאאאאאאא
(הוא עוקב אחריי! אני נשבעת!
)

SaberTooth

New member
כן, יש לי את השיר הזה במחשב.. ../images/Emo3.gif

"זו שמועה, אגדה, מסתורין משהו שלחש בסמטה או דרך סדק! זו שמועה שחלק מההיסטוריה שלנו!"
ואני ראיתי אתמול את ענת ואתם לאאאאאאאא! את זו שעוקבת אחרי.
מי נדחף לתפוז הזהב בתקווה לפגוש אותי? מי? הא?

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא.
ובאנגלית זה יותר שווה! (אגב, חיפשתי אותך קצת לפני היהודים כדי להיות אתכם כי נטשו אותי ולא מצאתי...) וזה שכל פעם שראיתי אותך פרצתי בצווחות "תווווווווום
תווווווווום
בצורה פקצית ביותר, לא נחשב. זה היה רק חלק ממילוי התפקיד.

SaberTooth

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

אני חיפשתי אותך לפני הדורבנים כדי ללמד אותך את הריקוד שהמצאתי בטיול פסח... :x ביהודים התרחקתי כמה שיכלתי מהבמה. ידעתי שיהיו שם דחיפות ופוגואים וכל מיני פקצות-וונאבי-פריקיות שצורחות באוזניים. הלכתי לשבת עם אנשים מהקן שלי למעלה למעלה ומשם צפינו בהופעה. איפה את היית?

BlackCuty

New member
הייתם ברוק עצמאות?

אם כן, גם אני!!!! אני כל כך נהנתי! וגם בגלל שזה האירוע הראשון מסוגו שהלכתי אליו, יש לי הרבה התרגשות של בטולה!!!! ואם לא...אז בכל מקרה אני הייתי ונהנתי! אבל ביהודים בכלל לא היה פוגו, לעומת זאת במוניקה סקס...היה ועוד איך! והמראה של הפקצות שמנסות להיות פריקיות היה פשוט קורע! את מי הם מנסות לרמות?

Knotted String

New member
ביהודים לא היה פוגו?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

פעם ראשונה בחיים שלי שראיתי בחורה רזה רזה שאפילו טיפה יותר נמוכה ממני (ממני
) קופצת קפיצת קמיקאזה על מטאליסט ענקי ושמן עם חולצה של משהו שמשלב את המילים דאת' ובלוד, ומעיפה אותו אחורה. זה היה מטורף. ומה אכפת לכם מפקצות? כל עוד אתם יודעים מי אתם, זה לא צריך להפריע לכם. מישהו קרא לי פרחה.

SaberTooth

New member
ביהודים לא היה פוגו?!

ביהודים ישבתי למעלה למעלה ומשם ראינו את כל המעגלים הענקיים של הפוגו. זה היה מטורף. הכי מצחיק שבהופעות הראשונות - סאבלימינל, שייגעצ ומי שהיה אחריו (לא זוכר את הסדר) - היה מלא פוגו, ואז לאנשים פשוט התחיל להימאס מזה, אז הם התנגדו. זהיה הי מצחיק. בהופעה של ירמי קפלן וחמי רודנר (שהיו גדולים!) כל קרה או שתיים ניסו איזה חבורת מאגניבים כאלה לדחוף את כל מי שהיה בסביבה שלהם בשביל פוגו, ואני פשוט התנגדתי ונעמדתי להם באמצע המעגל. בסוף הם התייאשו.

BlackCuty

New member
אני הייתי למטה ביהודים

זה כנראה לא הגיעה עד אלי...אבל זה יכול להסביר את ענן האבק הענקי.... תגידו ראיתם את רוני?! מה היא עשתה שם בכלל?! ואיך זה שהיא לא ברחה מהבמה מצערות של בוז ומטר פחיות?! זאת שערוריה!!!! בא לכם אולי לעשות עליה סקילה?

SaberTooth

New member
מילא רוני...

ראית את סאבלימינל?! איזו זוועה. איך *הוא* לא ברח מהבמה?

Knotted String

New member
בדורבנים הייתי../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

קצת לפניך! ביהודים הלכתי טיפה פנימה, ואז אנשים התחילו לדחוף ואיכשהו מצאתי את עצמי באמצע ככה, מוקפת בהמון בחורים גבוהים ומוזרים, ובחורות שצרחו לי באוזן. ואז מירפקתי כמה אנשים שעיצבנו אותי.
תום
תעשה לי נע"ל

SaberTooth

New member
וואלה? לא ראיתי אותך.

חחח... אני מדמיין אותך ממרפקת מטאליסטים ענקיים ופרחות-וואבי-פריקיות.
ענת! תעשי לי צופיפניק

למעלה