שלום, שאלת פלאפון

einat162

New member
אני מקווה שברור לך שכל סמארטפון

משוכלל יותר מפלאפון פשוט (שכזה היה לאמא של הכותבת), השתמשת כמה פעמים במילה "מוגבל":
למקסם מהירות מעבד / חיישן במצלמה/ מערכת הפעלה למשחקים- לא רלוונטי פה... אין פה הגבלה, כי מדובר על היכרות ראשונית- לגעת באותו גבול? לא בטוח ובוודאי לא מייד. מה שנשאר זה ממשק, שאנחנו לא מסכימות על הגדרה (לדעתך לחלונות XP / 2000 אין ממשק כמו של 7)- מבחינת טלפון שהוא "קצת יותר" ומונגש לשימוש- אייפון דור קודם לוקח לדעתי.
מוגבל מאיזה בחינה? שהיא לא תוכל להוריד את הגרסה החדשה ביותר של פרוט נינג'ה?

שוב, אני כותבת מניסיון שלי בעבודה- אנשים מבוגרים מסתדרים יותר עם אייפון מאשר אנדרואיד.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא בהיסטריה, אבל שונה. לקח לי זמן להתרגל

לשינויים, גם אם הם לא היו דרמטיים (אני מתכוונת למעבר בין XP ל-7) והיו כמה דברים שחשבתי פשוט שאין דרך לעשות כי לא מצאתי לבד, עד שמישהו גילה לי (ונדיר שאני לא מוצאת לבד).

einat162

New member
"שינויים קוסמטיים" - הממשק הוא אותו הדבר

(קליק ימני פותח תפריט, דאבל קליק עם העכבר לבחירה, מראה שולחן העבודה והאייקונים, כפתור התחל, שורת משימות וכו').

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מסכימה איתך שהם רק קוסמטיים, כאמור

אבל זה לא נושא השרשור.

einat162

New member
יש דברים אחרים חוץ מזאפ -

נתחיל מזה שיש את כל אתרי הדילים למינהם (כמו גרופון וקליקה), שם בד"כ יש דילים שווים על מוצרים מוחדשים (הודעה זאת נכתבת ממחשב נייד שנקנה מוחדש דרך וואלה שופס), אבל היום בעיתון של סופ"ש ראיתי מודעת פירסומת לרשת (נראה לי דינמיקה סלולר) שהציעה אייפון 4 ב 1,600 ש"ח.

שוב, אם תקראי בהודעות קודמות שרשמתי פה, אני באופן אישי מכירה יותר את הממשק של אפל- ואני מוצאת אותו יותר נוח.
בסופו של דבר המוצר שייחשב "הכי טוב" עבור כל בנאדם יהיה שילוב של 2 דברים :
הנוחות שימוש ומה שנותן,
והמחיר.
אם אנדרואיד שעולה חצי מחיר נותן חויית שימוש יותר טובה (ותמורה)- בכיף, זה המוצר המושלם.

אבל, כל השרשור התחיל מזה שהמלצתי על הממשק של אפל, כי הוא לדעתי הכי אינטואטיבי (ברמת השימוש השוטף- לא פתרון בעיות), המלצתי על דגם (או שניים) אחורה כדי לחסוך במחיר (כי בסופו של דבר "מתחילה" שקופצת מעולם הטלפון הפשוט צריכה שילוב של השניים, נוחות תפעול בשימושי סמארטפון בסיסיים בלבד- מה שדור קודם לא יגביל אותה לדעתי).

dify

New member
אני כל כך קטנה בעסק

שאני אפילו לא יודעת תכלס מה ההבדל במימשקים בין אפל לאנדרואיד
אני רק יודעת שבסך הכל הכללי האנדרואיד מרגיש לי מאד אינטואיטיבי כך שאין לי תלונות

אגב שינויים במימשק.. המעבר לאופיס 2010 נראה לי נורא ואיום, ממש לא אינטואיטיבי לי (וכל עוד קיימת האלטרנטיבה אין לי מוטיבציה לבדוק את זה למרות הטענות פה ליידי שהוא הרבה יותר טוב)

memee2

New member
מעדיפה לא יד שניה

עד כמה מכשיר צריך להיות מתקדם כדי שישמש כאינטרנט? ומה מינימום מחיר של מכשיר כזה?

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא כל כך מבינה

במכשירים הפשוטים יותר אבל אני חוזרת על עצתי - תשאלי בפורום סלולר. יש שם תותחים שבטוח יוכלו לעזור לך

dify

New member
לי יש

סמסונג אייס פלוס, זה מכשיר שעולה היום חדש כ1000 שח אולי קצת פחות. הוא בהחלט יכול לשמש כהוט ספוט, כבר ניסיתי אותו, ומעבר לזה כמובן אפליקציות, מצלמה, בקיצור אני סופר מרוצה ממנו (ואחרי קנו גם זוגתי, אמא שלי וחברות של אמא שלי וכולם מרוצים ממנו :))

קחי בחשבון שאם היא רוצה לגלוש קבוע דרך ספק התקשורת, זה תלוי בחבילת הגלישה שלה, עלול להיות שיהיה לזה עלות נוספת מעל היקף שימוש מסוים.

אגב, 100 שח לסטיק זה לחודש? דווקא נשמע לי לא נורא יחסית לעובדה שזה תשתית וספק.. התשתית וספק היום בבית שלי עולים יותר..

memee2

New member
כן סמסונג אלופים

יש לי פלאפון של סמסונג כבר 8 שנים אם לא יותר. אני כבר לא סופרת.
זה 112 לחודש אבל המהירות בדרך כלל עד 2 מגה למרות שאמור להיות עד 10. אצלי בבית התשתית וספק עולים פחות בסביבות 60-70

trilliane

Well-known member
מנהל
כדאי לקחת אותה לחנות שתתנסה בעצמה

לראות אם המקשים נוחים לה פיזית לתפעול, או מסך מגע וכו'.

למעלה